QUOTE(Rajura @ 2012 03 22, 11:42)
Sveikos mergaitės
Kaip galvojat ar labai blogai jei pirmam nėštumo trimestre nėščioji dėtūsi dantų implantus (ten kaip ir mini operacija, vaistai nejautrai sukelt)?
Ir dar - skiepytis nuo erkių ligos?
del viso sito pasitarkit su gine, bet nemanau, kad patartina.
Papildyta:
QUOTE(Sparnuotas vėjas @ 2012 03 22, 16:43)
Mane domina, ar galima valgyti silkę ir šaltai rūkytą lašišą?
aisku, kad galima
tik patartina nepiktnaudziauti juru gerybemis.
as asmeniskai irgi paskanauju ir silkes su svoguniukais ar grybais ir lb megstu salto rukymo skumbre
tai palepinu save kai noriu
Papildyta:
QUOTE(WiniPuXe @ 2012 03 23, 15:43)
Sveikutes. Man jau 33 savaitele.
Kai suzinojau, kad laukiuosi buvo 12sav. O tuo tarpu buvo visko ir sunkaus darbo ir akoholio niu zodziu visko ko negalima, bet musu "dikutis" buvo jau stiprei isikabines i gyvenima tai niekas jam ir nepakenke...
Ir tai kazin ar buciau supratusi kad laukiuosi jei ne ta nelemta varske nuo kurios negera pasidare ir sirdies tabalavimasis...
tai gi as beveik jokiu nusiskundimu neturejau kelias dienas nezymiai papykino, krutine paskaudejo ir viskas..
o iki 5 men beveik nevalgiau mesytes, lb megau bananus ir mandrarius... o nuo 6 men pradejau valgyti mesa tai 11kg kaip ant mieliu uzaugo... negaliu valgyti riebaus maisto ir vysniu uogienes, nes kyla rugstis. kartais pilveli pamaudzia kai pakrutu daugiau o taip visas nestumas lb lengvas..
.
O man jau kilus ideja nusivalyti langus ir uzuolaidas pasikeisti...
ooooo suprantu jus
ir as jau planuoju kuria cia diena langus issiplauti, uzuolaidas issikalbti
tik vat, kad viskam jegu jau neuztenka
kai buvo pilvukas mazas, tai super buvo ir pasilenkt lengva ir vaiksciot ir palakstyt netgi, o db jau teko suletinti tempa.
[url=http://www.kukuzya.ru/
[/url]