Aciu uz patarima Sveikateles ir tau
QUOTE(Bonama @ 2012 01 13, 20:39)
as sebdien suzinojau kad negalima gerti obuoliu sulciu , kad ten kazkas negero su gimdos kakleliu darosi....o kita dar naujiena, kad negalima gerti arbatos is avieciu lapu ir stiebu ... va tokiu tikrai nezinojau
dėl obuolių sulčių nežinau, bet aviečių arbata lapų berods tai tiesiog prieš gimdymą pataria gerti, nes ji skatina gimdymo procesus, todėl tikriausiai patartina negerti iki mėn kol dar gerai neįsitvirtinęs mažiukas.
QUOTE(joanaxxxx @ 2012 01 17, 19:30)
Labukas. As irgi jungiuosi i jusu gretas.
Pasidalinkit merginos ar ir jums kuriai buvo ar yra taip kad atrodo galetum ir uzmirst kad esi
Pasidalinkit merginos ar ir jums kuriai buvo ar yra taip kad atrodo galetum ir uzmirst kad esi
Pirmiausia sveikinimai
Aš iki 8 mėn jaučiausi nesilaukianti
Baseinas - labai daug skirtingų nuomonių, bet manau gali pati apsipsręsti juk yra ir tokių kur nenaudoja cloro vanens valymui. Na mano gydytoja labiausiai bijojo dėl to, kad gali kokią bacilą pasigauti. Labai norėjau bet paklausiau gydytojos ir nėjau. Nors iki dekreto visia nebuvo aliko kada nueiti.
Citrusai sako alergizuoja, taip kad nepiknaud-iavau.
Bet geriausias patarimas viskas galima PROTO RIBOSE
QUOTE(Forinta @ 2012 01 17, 19:44)
As irgi galeciau uzmirst ji Anksciau dar patempdavo pilva, krutis skaudedavo, pykindavo, dabar papykina tik kai valgyt laikas, o krutis pajauciu, tik ant pilvo atsigulus. Stai ir visas priminimas apie
Na man toks irgi lyg kaip pykinimas atsiranda tik tada kai valgyt laikas, kai jau visiskai nieko negaliu idet i burna tau ryziu trapuciai gelbeja, o siaip tai stengiuosi vis ka nors vertingesnio suvagyt kai tik nors truputi apetitas sugrizta.
QUOTE(ViShy @ 2012 01 19, 00:46)
Girdejau apie imbiera...ale as jo taip nemegstu Gal verta pabandyti, jei apetitas atsiras Siaip vis ramuneliu arbata gurksnoju.
O imbierine arbata man tai patinka, dar citrinos isimetu griezineli pries pastojant as jos kai kada gerdavau, bet nebuvo ji mano megstamiausia, o dabar jei noriu arbatos tai tik ja ir geriu, kazkaip pripratau as prie jos skonio ir tikrai skanu, daznai nei cukraus nereikia
Bet jei tau ji laabai neskani tai nesikankink as manau. Man kai jau ner apetito tai nieks nepadeda, tada sedziu ir galvoju, na ka cia bunu nieko suvagius, ir vistiek kazka randu kas labiau prie dusios. Ai dar pastebejau kad jei suvalgau ant tuscio skrandzio obuoli tai tik dar labiau blogumas uzeina, tai obuolius galiu valgyt tik pavalgius
Sveikutes esu kol pradzia buvo,jutau visus blogumus,krutines skaudejimo,pilvo tempimo,pykino,o dabar jau puseja antras menesiukas,nebejauciau nieko jauciuosi,kaip nenestuke,ar kam yra taip buve? Linkejimai pilvukams
QUOTE(@rune... @ 2012 01 27, 19:57)
Sveikutes esu kol pradzia buvo,jutau visus blogumus,krutines skaudejimo,pilvo tempimo,pykino,o dabar jau puseja antras menesiukas,nebejauciau nieko jauciuosi,kaip nenestuke,ar kam yra taip buve? Linkejimai pilvukams
Turbūt visoms arba 99%
As irgi nesijauciu aisku kartais papykina, bet siaip viskas liuks
Kaip manote, ar galima valgyti raudona ikra?
QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 20:27)
Kaip manote, ar galima valgyti raudona ikra?
Na mano ziniomis ikrai tai termiskai neapdorotas zuvies produktas. Mano gydytoja sake nevalgyti jokiu sudytu lasisu ir panasiai, tik termiskai apdorota zuvi.
O tunas irgi?
Krevetes geriau pakepti?
Krevetes geriau pakepti?