[FONT=Arial]
Papildyta:
Aš neseniai TAI sužinojau Nežinau kaip elgtis, buvau pas gydytoją sakė gyventi normalų sveiką gyvenimą... Nelabai supratau, bet skraidžiau padebesiais ir pamiršau paklausti... Aš taip visko bijau dabar
QUOTE(marytyy @ 2009 04 22, 17:11)
[FONT=Arial]
Papildyta:
Aš neseniai TAI sužinojau Nežinau kaip elgtis, buvau pas gydytoją sakė gyventi normalų sveiką gyvenimą... Nelabai supratau, bet skraidžiau padebesiais ir pamiršau paklausti... Aš taip visko bijau dabar
Papildyta:
Sveikinu
Na man atrodo, kad cia ir taip aisku, kad jei rukai, butinai mesk, nevartok alkoholio ir kitokiu kvaisalu, nesilaikyk dietu, negerk vaistu ir jokio streso kad nebutu o siaip gyvenk ir dziaukis nestumu
Ir as neseniai suzinojau kad esu
Tai dabar iskyla ivairiu klausimu ko galima ir ko ne. Na pvz darbe reiketu su aukstakulniais vaiksciot, bet kazkur girdejau kad nesciom to daryt nederetu
Dar nzn kaip su sportu daryt. siaip paspuortuoju nors ir nelabai aktyviai ir nzn ar deretu to atsisakyt ir siaip visokios smulkmenos .
Tai dabar iskyla ivairiu klausimu ko galima ir ko ne. Na pvz darbe reiketu su aukstakulniais vaiksciot, bet kazkur girdejau kad nesciom to daryt nederetu
Dar nzn kaip su sportu daryt. siaip paspuortuoju nors ir nelabai aktyviai ir nzn ar deretu to atsisakyt ir siaip visokios smulkmenos .
QUOTE(Nessi @ 2009 04 23, 14:58)
sveikutes jungiuos prie jusu mes dar mazuciai, 7 savaites ir man kyla ivariu klausimu del aukstakulniu, tai dar vaikstau (man darbe irgi ju reikia prie garderobo ), bet neuzilgo planuoju isigyti kokius zemucius klasikinio stiliaus,kad tiktu prie kostiumelio.. darvaman neduoda ramybes toks reikalas.. plaukus reikia butinai dazyt bet nezinau ar galima su kokiais augaliniais gal galima??
Dėl plaukų dažymo, tai seniau buvo toks mitas, kad negalima, na bet jau pabaisa nesiruošiu vaikščiot. Dažiau su pirmuoju ir viskas gerai.
QUOTE(marytyy @ 2009 04 22, 14:11)
[FONT=Arial]
Papildyta:
Papildyta:
nevartok narkotiku,nerukyt,nevartok alkoholio-o toliau daryk viska kaip yprastai,nestumas ne liga
QUOTE(Nessi @ 2009 04 23, 13:58)
jei nestumas geras,galima nieko neatsisakyti tik nepersistengti
QUOTE(Jeta @ 2009 04 23, 18:34)
Dėl plaukų dažymo, tai seniau buvo toks mitas, kad negalima, na bet jau pabaisa nesiruošiu vaikščiot. Dažiau su pirmuoju ir viskas gerai.
bobuciu pasakos kad negalima dazyti,tik tariantis su kirpeja reikia pranesti kad esi nescia,turi patalpa buti isvedinti o gal ir dazus parinks kokius naturalesnius
Aš tokia jautri viskam, taip visko bijau... Dažnai verkiu ir išsigastu menkiausio trinktelėjimo... Aš bijau kad tokie stresai manęs nepaveiktų ir ko blogo neatsitiktų... Galvoje pilna minčių ir šviesių ir nelabai.
as ir jau nestukiu gretose , viska daryti gali, kas proto ribose
del plauku dazymo, galiu pasakyt is patirties, gali nekibti dazai. tai gali gautis ne tokia spalva kokios nori
del plauku dazymo, galiu pasakyt is patirties, gali nekibti dazai. tai gali gautis ne tokia spalva kokios nori
Sveikutes,
Iskilo ir man klausimelis.
Ar galima nestukei begioti? Siandien teko truputeli begti ir paskui labai suskaudo pilvo apacia. Atrodo trumpa distancija, kokie 30m, bet ir namo grizus paskaudejo. Tai baisiai persigandau, kad galejau pakenkt. Man dabar 5savaite.
Ar galima nestukei begioti? Siandien teko truputeli begti ir paskui labai suskaudo pilvo apacia. Atrodo trumpa distancija, kokie 30m, bet ir namo grizus paskaudejo. Tai baisiai persigandau, kad galejau pakenkt. Man dabar 5savaite.
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 27, 19:36)
Sveikutes,
Su sportais tai labai priklauso nuo individualaus organizmo: kiek įpratus sportuoti, kiek stipriai nėštumas laikosi ir pan. Šiaip geriausia nei sportuoti, nei visai ant sofutės drįbsoti, galima daryti spec. mankštas skirtas nėštukėms. Bet apskritai kol nėštumas tvirtinasi iki 12 sav. tai praktiškai nereiktų su tais sportais persistengti, ypač jeigu skauda - skausmas yra organizmo natūralus būdas mums pasakyti kad perlenkiame lazdą.
O taip tai ką, pasisaugot, negert, nerūkyt, stengtis nenaudot jokių vaistų (o jeigu jau susirgus rimčiau, visada tartis su gydytoju kokius antibus gerti ir pan.). Po to, laikytis higienos, plaut rankas ir daržoves kruopščiai (nuo įvairiausių toksiplozmozių ir kitų zarazų), plaut rankas dirbant su žalia mėsa (salmoneliozė ir pan.), jeigu turit katę, jos tuliką geriau tegu vyras tvarko arba apsimaut guminėm pirštinėm, tas pats dirbant sode, geriau apsimaut pirštines.
Na ir maistas turi būti gerai išvirtas/iškeptas, jokių žalių mėsų/žuvų (paštetai, sušiai, silkė ir pan.), jokių rūkytų gaminių jei termiškai neapdoroti (kumpeliai, rūkytos lašišos ir pan.), jokių nepasterizuoto pieno gaminių. Dar reiktų vengti maisto kuris gali sukelti alergijas, pvz. daug citrusinių vaisių, riešutų, uogų negalima. Taip pat reikia mažint arba atsisakyti kavos ir arbatos, limonadų ir cheminių sulčių iš pakelių.
Na ir aišku gerti folio rūgštį/nėštukėm skirtus vitaminus su foliu, be to nepamiršti ir paprasto vandens - nėštukei reikia išgerti bent 1-2 litrus vandens per dieną, ypač vasarą.
Sveikutes,
As siandien suzinojau kad as tai taip visko bijau, ar tas gerai, ar anas nepakenks ir pan...
Pakankamai daznai, paskauda pilvo apacia, ar taip turi buti?
As siandien suzinojau kad as tai taip visko bijau, ar tas gerai, ar anas nepakenks ir pan...
QUOTE(BAiste @ 2009 04 28, 14:29)
Ir taip ir ne. Maudimas yra normalu, nes tempiasi raiščiai - toks na maudimas kaip pasportavus kad raumenis skauda, arba prieš mėnesines. Bet jeigu rimtai skauda, tada jau negerai, reikia apsilankyt pas gydytoją nieko nelaukiant, nes gali būti ir nėštumas ne vietoj, ir persileidimas, ir gresiantis.
Bet kuriuo atveju, jeigu maudžia, geriau pasisaugoti, nepersitempti, o jeigu jau rimtai skauda, reikia tuojau pat maut pas gydytoją.