Įkraunama...
Įkraunama...

Žoliapjovės

QUOTE(Vyckaju @ 2008 10 09, 12:23)
pirk krumapjove uz 2000lt ir pjausi kiek pajegsi vienu metu, o visa kita nezinau kokiam tikslui reikalinga.

Dar palandžiojus internete ir aš supratau, kad KOMBI variantas yra visiškai mėgėjiškas žaisliukas – skirtas priemiesčių sodininkam.

Reiks paklausyti patarimo ir pasirinkti geresnę krūmapjovę. Tegu pakaitomis mano sūneliai brūžins gimtuosius laukus ir pamiškes smile.gif
Bus geras sportas thumbup.gif

Gal patartumėte, į kokių gerų gamintojų ir į kokius modelius reikėtų atkreipti dėmesį?
Norisi, kad nekiltų keblumų su servisu ir atsarginėmis detalėmis (po 5-10 m).
Atsakyti
QUOTE(Dzūkas @ 2008 10 10, 09:06)
Dar palandžiojus internete ir aš supratau, kad KOMBI variantas yra visiškai mėgėjiškas žaisliukas – skirtas priemiesčių sodininkam.

Reiks paklausyti patarimo ir pasirinkti geresnę krūmapjovę. Tegu pakaitomis mano sūneliai brūžins gimtuosius laukus ir pamiškes  smile.gif
Bus geras sportas  thumbup.gif

Gal patartumėte, į kokių gerų gamintojų ir į kokius modelius reikėtų atkreipti dėmesį?
Norisi, kad nekiltų keblumų su servisu ir atsarginėmis detalėmis (po 5-10 m).

Stihl, Husqwarna ~2000lt jau darbiniai arkliukai. servisas abieju ispletotas, su detalem problemu irgi nebus.
Atsakyti
Husqwarnoj jokiu problemu - reikia pagalasti, pareguliuoti - visad prasom, dar nera kile jokiu keblumu.
Atsakyti
gal kokiu ideju turit, sezonas tai jau prasideda ax.gif
ar imanoma isigyti gera, benzine vejapjove ( su krepsiu ) iki kokiu 1200lt g.gif kur geriausia pirkti?
pasiziurejau kelias cia minetas vejapjoes, net pikta, lietuvoj koks 1800lt, o kokioj anglijos ta pati koks 1200lt, tai kur teisybe unsure.gif

beje, o kaip del tos savaeiges, pas mus plotas apie 22arus, sakykim 11aru apsodinta medziais, krumais, gelynai ir dar 11aru mazdaug pievos butu g.gif kokia geriau rinktis g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 13 balandžio 2009 - 04:12
http://www.manoirank...d=158&pid=11918

Gal kas turit tokia, ar čia pigiau? Mums reikėtu, nebrangaus varijanto ax.gif
Atsakyti
Nusipirkom mes savaeigę Husqvarna su platikiniu krepšiu. Kol kas nebndyta, po savaitgalio galėsiu ką nors parašyti.
Atsakyti
sveiki 4u.gif na reiketu patarimo.turim sodyba su 27 aru sklypu.sklype yra 17 vaiskrumiu,agrastu,serbentu ir dar nelygus sklypas,seni kurmausiai apaauge zolem.kokia geriau pirkt ar stumdoma zoliapjove ar ta nesiojama krumapjove? g.gif sau galim leist iki 1500lt.kokios firmos jos yra patikimos? wub.gif
Atsakyti

As link sitos linkstu g.gif savaeige, yard man firmos unsure.gif
ar kas turi yard man zoliapjoviu? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 04 23, 13:12)
Nusipirkom mes savaeigę Husqvarna su platikiniu krepšiu. Kol kas nebndyta, po savaitgalio galėsiu ką nors parašyti.

parasykit parasykit drinks_cheers.gif
mane kaip tik labai domina savaeiges, ypac ar nera sunkumu su jom pjaunant aplink medzius g.gif juk atgal jos tempt negalima g.gif
Atsakyti
kas pjauna zole, tas jau cia nebesedi smile.gif
mes pirkom pries pora metu Huskvarna (apie 1500 mokejom). pjaunu apie 4a, bet emiau savaeige ir patarciau kitiems taip daryti. Vis tiek zole per laika iskupsteja, atsiranda neligumu. tada zoles pjovimas tampa ne malonumas, o didelis fizinis darbas (nors pati tikrai esu stipriu ranku, bet neijungus pavaros kazkada pjoviau - tai visa slapia buvau). jei nori su savaeige paeiti atgal - isjungi pavara ir tempi kaip iprastai (ratai tikrai sukasi tiek i prieki tiek atgal smile.gif ).

servisas +/- norejau ipusejus sezonui peili uzgalast, bet nenorejom listi patys ten atsukineti, siaip tepalus pakeisti (nu profilaktiskai kad paziuretu). tai nuveziau ir likau be zoliapjoves 3 savaites. vasara tai sudetinga, teko skolintis is kaimynu zoliapjove. tai gi servise eiles ilgos.

ir dar cia kazkas dvejojo pirkti rankine (ta kur su zilka pjauna): turiu tokia, kad galeciau patvorius apeiti. isvada: zoles graziai nenupjausit, rankas atpurtys, kad dar 3 dienas atrodys jog pjaunat zole. manau ji tik paglbine priemone. Nebent pirkt trimeri, kur su dirzais, bet vis tiek manau kad zolynas nelabai grazus bus. geriau jau zoliapjoves ieskokit smile.gif be to pjaunant zole su zoliapjove, ji per laika apsilygina.

ir dar zinau, kad zoliapjove reikia rinktis pagal pjaunamo ploto didi, nes kaina priklauso nuo variklio galingumo.

oi kiek visko prirasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2009 04 24, 06:19)
jei nori su savaeige paeiti atgal - isjungi pavara ir tempi kaip iprastai (ratai tikrai sukasi tiek i prieki tiek atgal smile.gif ).

tokia minti turejau thumbup.gif
tada mes 100% imsim savaeige rolleyes.gif
Atsakyti
As tik uz benzinine!!!! nesvarbu kokie plotai uz lango..mes pernai nupirkom Viking firmos MB448, pateisino visus lukescius...ten priklausomai nuo sklypo dydzio gali pasirinkt, musu nedidukas , tai mums pakako ir tokios...tiesa neispigiuju jos, bet ivertinus kaip dirba , negaila. Geriau karta investuot....
Atsakyti
o gal zinot kur galima gauti daliu zoliapjoviu? Kazkur sugebejau numetyti ta starteri sniurini ( na ta trosiuka kur uzveda varikli , MB isardes buvo kazka ten keite ir neuzdejo ,taip ir pasidejo neaiksu kur doh.gif ) nuo benzinines (brigs and straton variklis) doh.gif ir nezinau kaip uzvesti .gal sakau zinot kas parduoda ir kiek mazdaug kainuotu? gaila butu zoliapjoves doh.gif gerai tarnavo
Atsakyti