mano patarymas pirkt tik benzinine(labai mazai reikia benzo,taupu,laidas joks nesimaisys) ir brangesne,zinomesnes firmos,su didesniu pjovimo plociu,ji gal sunkesne ir didesne bus bet greiciau pjaus,su surinkimo deze aisku kad geriau,zole,ne beda galima i koki sona mest ar kur prie tvoru piktzoles ar panasei,ta zole tada sumeti ten ir ji pradeda put ir nelenda naujos piktzoles,ar i kokia viena kruva.
musu zoliapjove pirkta gal pries 3metus uz 850lt,kaina sakyciau vidutine,bet tarnauja
Turime nesavaigę vejapjovę ir svarstome, ar tikrai savaeigė palengvintų darbą? Kaip galima suprasti iš savaeigės vejapjovės aprašymo, ji turi vieną (dažniausiai) pavarą į priekį. Taigi, jeigu reikia ją patraukti atgal, kas pjaunant apie krūmus atsitinka gana dažnai, tai tenka traukti sunkesnę mašiną (8-10 kg), negu nesavaeigė. Gal kas nors turi panašią patirtį ir galėtumėte pakomentuoti savo įspūdžius - ar labai reikšmingas tas trūkumas? Ačiū.
turiu benzinine stihl. Trimeri. Esu patenkinta,jau ilgai tarnauja.Brangesne pirkau(apie 2000lt),bet ir apsimokejo.Tik tiek,kad pas mane plotai didziuliai.Pjaut,grebt sunkoka.bet savaeiges negaliu pirkti,nes labai zeme nelygi.Kada nors gal islyginsim,tai butinai su surinkeju pirksiu
keliu tema i virsu
renkames vejapjove mazdaug 12 aru pjauti.husqvarna,jonsered ir partner galimi variantai.
gal zinot,kai husqvarna buna sodininku mugese,ar taiko muges metu nuolaidas kokias padoresnes? kaune žemės ūkio parodą pramiegojom,gal si savaitgali prie Megos jie prekiaus
renkames vejapjove mazdaug 12 aru pjauti.husqvarna,jonsered ir partner galimi variantai.
gal zinot,kai husqvarna buna sodininku mugese,ar taiko muges metu nuolaidas kokias padoresnes? kaune žemės ūkio parodą pramiegojom,gal si savaitgali prie Megos jie prekiaus
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 11, 23:04)
keliu tema i virsu
Olaiva, siulyčiau pasidairyti VIKING austriškų vejapjovių Ir servisas Lietuvoje super išvystytas ir pati technika itin kokybiška
sveiki,
planuojam pirkti zoliapjove. ir man klausimelis del mulciavimo - juk nuo to kad zole nesurenkama, nesupgrebiama pasidaro sudziuvusios zoles pluta, o tai kenkia paciai pievutei ir randasi samanos, zole zuva, tai kas gi gero tame mulciavime?
planuojam pirkti zoliapjove. ir man klausimelis del mulciavimo - juk nuo to kad zole nesurenkama, nesupgrebiama pasidaro sudziuvusios zoles pluta, o tai kenkia paciai pievutei ir randasi samanos, zole zuva, tai kas gi gero tame mulciavime?
O kas naudojat trimerius? nes žoliaplovė pas mus netinka...šlaitai, daubos ir pan... Turėjom Flymo, po poros metų visos plastikinės detalės subyrėjo, o dabar nupirkt naujas 5 plastmasines detales brangiau nei naujas toks pat trimeris. ieškau elektrinės..
Norėčiau nusipirkti benzininę žoliapjovę. Husqvarna yra brangios dėl savo vardo. Ar apsimoka daug mokėti už kokybišką daiktą? Gal yra kokių kitų firmų, kur kainos ir kokybės santykis geresnis? O kaip tokie gamintojai kaip Partner, Stiga ar Alpina?
QUOTE(Gisana @ 2011 05 11, 20:43)
Norėčiau nusipirkti benzininę žoliapjovę. Husqvarna yra brangios dėl savo vardo. Ar apsimoka daug mokėti už kokybišką daiktą? Gal yra kokių kitų firmų, kur kainos ir kokybės santykis geresnis? O kaip tokie gamintojai kaip Partner, Stiga ar Alpina?
Mes turime benzininę Husqvarną, dar nesigailime iki šiol, kaip tik perkant buvo pigiau nei Stihl (pvz. Prie Molėtų plento link Riešės važiuojant salone (prie Molėtų IKI) taikio itin nemažas nuolaidas technikai (jeigu esate iš Vilniaus).
Jeigu ką, klauskite