QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 23, 15:25)
Geltonlapė lanksva nelabai tiks pavėsiui. Aš asmeniškai nematau reikalo maumedį perkelt. Bėda ne maumedis, o gėlynėlio po juo mažumas ir forma.
Dabar jau bet kokiu atveju per vėlu persodinti maumedį, tai liks ten bent iki rudens O gal pataisytų vaizdą, jeigu šalia maumedžio pasodinčiau kokį mažą krūmuką? Kaip sidabrakrūmis kažin jaustųsi pavėsingoje pusėje, o gal ir rododendras tiktų tik kažin, būna miniatiūrinių rododendrų Nes su laiku jie dideli krūmai užauga.
Oi, prisiminiau dar vieną niuansą kaip tik į tą vietą sniegas nučiuožia nuo stogo, tai išlaužys man visus krūmus, nebent MB prašyti, kad gaudyklę ten dėtų
Papildyta:
QUOTE(alvijaxx @ 2009 04 23, 16:23)
Sveikos, mergaitės.
Žagrenis tikrai labai vėlai sprogsta. Pernai aš jau galvojau, kad nušalo, bet pasirodo miegojo
Noriu jūsų paklausti. Skaičiau, kad kažkuri sėjate medelius iš sėklų. Noriu pasiteirauti ar gerai sudygsta, ir sėjat į vazonėlius ar lauke????
Akis vis užkliūva už migdolų sėklų, bet nesirįžtu pirkt. Labai būna liūdna kai kas nors neišdygsta.
Gal pasidalinsite patirtimi
Žagrenis tikrai labai vėlai sprogsta. Pernai aš jau galvojau, kad nušalo, bet pasirodo miegojo
Noriu jūsų paklausti. Skaičiau, kad kažkuri sėjate medelius iš sėklų. Noriu pasiteirauti ar gerai sudygsta, ir sėjat į vazonėlius ar lauke????
Akis vis užkliūva už migdolų sėklų, bet nesirįžtu pirkt. Labai būna liūdna kai kas nors neišdygsta.
Gal pasidalinsite patirtimi
Mano patirtis menka - kavamedį bandžiau daiginti. Niekas neišdygo ir daugiau nebesiterliosiu Gal paprasčiau iš pasidauginti iš auginių