QUOTE(DeeDee @ 2009 05 05, 14:23)
Natūralios drožlės yra ir žavios, ir gražios,
man ir tos naturalios po ziemos atrodo kaip siuksles.
tai tik mano nuomone
QUOTE(vida777 @ 2009 05 05, 17:17)
siand dariau fotoreportaza kol batareikos nusedo...
aciu rokoko uz viendieniu grozi s/aa1/vida777/IMG_7133.jpg]http://
smagus reportazas
ner uz ka
palyginus su mano, tokia mazyle...
is tiesu norejau sakyt nupezusi ..
QUOTE(damute31 @ 2009 05 05, 18:04)
o gal nori ji padovanot,ismest gi gaila
man patiko sis komentaras.
medis tai ten grazus, tik atitinkamos aplinkos reikia.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 05, 19:00)
Vida 777, ten pas tave lyg velyviu lapus uzmaciau. Ar taip? Maniskiai gigantai. Laukiu kol nugels ir perkelsiu po krumu, bet ten bus labai tamsus seselis. Kazi ar jie pakantus saules stygiui?
pabandyk iskasti,ir palaikyti sausai. o zydinti gali puodyneje
kai nuzydes, svoguniukus pakasi kur nors , ir tt. [jei pameni, as taip dariau - ''kariuomene'']
Na rodausi savo daugiameciu geliu darzeli
, kurio esme - zydejimas nuo paskutinio iki pirmo sniego [atsiprasau uz frazes kartojimasi].
vakar perkeliau zydincius narcizus is priekio toliau [nieko nesakykit, man to reikejo, zinau, ka darau] komentuoti jau tingiu...
pries:
foto is balkono, kur matyti narcizu perkelimo butinumas, kadangi uzgozta antroji augalu eile.
is priekio priesais fasadinius langus, kaip realiai tas darzelis ir matyti
PO:
is balkono, narcizai atitraukti
is priekio po perkelimo:
pernai
suraskit 10 skirtumu
na sezoninia ziedai tie patys, kai kurie perkilnoti, tik ''naujiena'' tulpes ten dar nezydi [3 rusiu], bet jei rimtai, tai vasarines ir rudenines daugiametes geles perkilnotos ir pasikeitusios - matysim veliau.
antrasis [tiksliau, treciasis po paciu ankstyviausiu, kuros jau nuzydejo] etapas turetu buti siauralapiu bijunu [2 rusiu], baltasaknes ir dailiojo auskarelio zydejimas vienu metu [gal dar bus likusiu d. marguciu, plius truputi ziognages ir tulpiu bei normaliai pasirodziusiu velai zelianciu lapiniu]
Vida777,
o zydriu ''toj vietoj'' ten yra - kisa nosis pilnavidures ''blue spike'', ypatingai ilgai zydincios.