QUOTE(smth1 @ 2009 05 04, 11:45)
Man pas tave gelyne truksta grupavimo. Visi augaleliai pavieniu ismetyti. Suprantu, kad palikai tarpus ju pletimuisi, bet na vien augalu pletimuisi tie tarpai per dideli.
siaip ne tie tarpai palikti, o pinigeliu stygius, nes neiseina iskrat visus augaliukus nusipirkti, tai taip po biski ir kisamas tas gelynas, del to jis toks ir skurdokas
QUOTE(vida777 @ 2009 05 04, 12:06)
rena brangiausioji su savo groziais sugryzo .
Ta akmeni , pati virsutini dolomita prie perkunropiu (kur smailia virsune i virsu) arba paguldyk, arba pabandyk i apacia nuleisti po didziuoju dolomitu siek tiek link puseles. Apacioje tarp perkunropiu gali smulku sliauziaka ikisti (siandien nei apie ka daugiau nesigalvoja, tik apie ciobreli - pvz. kilimini). Link didziojo dolomito gali kisti uolaskeliu, siloku.
Ta akmeni , pati virsutini dolomita prie perkunropiu (kur smailia virsune i virsu) arba paguldyk, arba pabandyk i apacia nuleisti po didziuoju dolomitu siek tiek link puseles. Apacioje tarp perkunropiu gali smulku sliauziaka ikisti (siandien nei apie ka daugiau nesigalvoja, tik apie ciobreli - pvz. kilimini). Link didziojo dolomito gali kisti uolaskeliu, siloku.
aciu uz bucki
ten zinok gal kokie 5 tokie stulpai pastatyti ir perkunropes tik pernai pasodinau, o ciobreli esu pasejusi, tik nzn ar isdygs, jei isdygs, tada kitamet dar sesiu, na zo vis daugeja po biski augaliuku, o tavo patarimai, kaip visada eisiu dar per uosvienikes gelynus prasinesti, turi tu augaliuku kur pasiulei
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 04, 12:16)
Nepatinka man skalda ir kruvos akmenu, bet antra foto labai labai grazi . Taip naturaliai atrodo , o dar jeigu ciobreliai ten kvepetu
na juk visiems neitiksi
man patinka tie akmenys, nes prieziura minimali, o su zolepjove ir taip uztenka pasilakstymu