Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 43

Oi koks žiedelių grožis pas visas bigsmile.gif
O aš turiu tokią problemėlę: iškasė prūdą (didžiulįįįįįįįįį), norisi po truputį jį greičiau apželdinti. Tačiau su vandens augaliukais problema: vandens lelijų nebepardavinėja internetu pavėlavau, kitur nerandu.....maximoj Klaipėdoj mačiau kelis vandesn augalėlius, nu bet kaina didžiulė, o mano prūde jų net nesimatys.... verysad.gif Tai va pasiguodžiau verysad.gif

Gal kas žino (niekaip neprisikambinu) ar Šilutės raj. Inkakliuose R.Tamošauskienės gėlyne neprekiauja vandens augalais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukstele: 04 gegužės 2009 - 09:34
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 04, 10:26)
<...>
pasiguodžiau  blush2.gif

perdžiuvus dirva, sulaisyt reiktų - tuomet tikrai lengviau dirbt wink.gif

QUOTE(paukstele @ 2009 05 04, 10:32)
<...>
O aš turiu tokią problemėlę: iškasė prūdą (didžiulįįįįįįįįį), norisi po truputį jį greičiau apželdinti. Tačiau su vandens augaliukais problema: vandens lelijų nebepardavinėja internetu pavėlavau, kitur nerandu.....maximoj Klaipėdoj mačiau kelis vandesn augalėlius, nu bet kaina didžiulė, o mano prūde jų net nesimatys.... verysad.gif  Tai va pasiguodžiau  verysad.gif

bet gi galima dabar apželdinti pačią pakrantę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 04, 10:26)
4u.gif  kaip gražu žiūrėti į tokią išpurentą žemę  wub.gif  aš vieną dieną daviaus prie savo lopinėlio kur planuoju gėlyną tai maniau,kad numirsiu  doh.gif  žemė kaip akmuo,kol nugramdžiau viršutinę velėną  doh.gif jau sakiau eisiu per kaimą ieškodama traktoriaus,kad man ten viską suartų  doh.gif
pasiguodžiau  blush2.gif

Patikėk, ir pas mane kaip akmuo, vyras viršutinį sluoksnį sijojo per sietą ir vežė į gėlyną, nes irgi vien grumstai doh.gif Dar turiu nupirkusi kelis maišus juodos žemės, kai ta truputį sukris, tai ant viršaus užpilsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 04 gegužės 2009 - 09:48
Sveikos, SuperMamos. smile.gif
Noriu prisijungti prie jusu kompanijos. ax.gif Sumasciau pasidaryti alpinariuma-gelyna, na nezinau dar tiksliai kaip ivardinti, proceso metu isaiskes. mastau.gif Sioje srityje esu beveik naujoke, todel noreciau su jumis pasikonsultuoti, igyti praktikos. bigsmile.gif
Tikiuosi, geranoriskai mane priimsite i savo buri. flirt.gif
Atsakyti
Sveikutes, atejau isklausyti kritikos blush2.gif
nes jau fantazija man atsoko ir nebezinau nei kur ka kisti tongue.gif

gelynas
user posted image

o cia ant tos "meskos"- kalno issibujojusios perkunropes ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 04 gegužės 2009 - 10:01
prašau, priminkite, kas žinote - rodžersijos lapai rudi būna kai ji pavėsyje auga ar atvirkščiai? Pagal mane kuo daugiau saulės ji gauna, tuo lapai žalesni, bet jau susipainiojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 04, 09:40)
labai grazus augaliukai ir beje labai graziai susodinti  wub.gif . Kas tie zydintys krumeliai gelyno galuose ir tas kamieninis medelis (ne azalija) ?
Kad gelyna iskelet gal ir grazu, is foto sunku pasakyti, bet del akmenu, tai pasakyciau taip - akmenis reikia guldyti, o ne statyti  schmoll.gif . Paprastas pavyzdys - mesk akmeni ir paziurek, kaip jis naturaliai "guls" (niekada nestoves ant virsunes arba kampu). Taip pat maciau pas tave iremintas ir gelynas prie namo  ax.gif . Mano nuomone (kuri nebutinai turi sutapti su tavaja), ta akmenine vorele reiketu kuo greiciau apzeldinti, kad paslepti akmenu astrumus. Bet ne margai, kad ne isryskinti ja, o sujungti su gyvatvores zaluma (ziedu margumo uzteks priekyje). Kol kas i galva ateina tik ivairiu auksciu ir atspalviu ciobreliai, kaip paprastas, nereiklus kiliminis augalas  g.gif .

Ačiū už visus patarimus, pasirodo nemažai vargo, kol padarai naują gėlyną...Akmenis dėliojo MB, bet manau dar augalų užsisodins ir jie taip tikrai nekris į akis, žiūrėsiu, kai jau augalai daug maž bus apsodinti...
Tos mėlynosios gėlytės tai paprastos neužmirštuolės, o tos ružavos irgi daugiametės, kaip varpeliai, pavadinimo neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 03, 20:02)

Gal jau atsibodau su savo gėlynu, vakar pabaigėm juodą darbą ir jau padarėm kontūrus, dabar dar augalų didesnių planuoju sodint kur palikta vietos ax.gif

kai baigsit jaučiu bus labai gražuuu wub.gif nes man jau ir dabar thumbup.gif ax.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 03, 23:40)
prikaišiok "kiauravazoniuose" pasodintų pavasarinių svogūninių. Nužydėjusias jas galėsi su visais vazoniukais iškelti kur į patvorį  mirksiukas.gif  Svogūninės kaip tik baigs žydėti iki rožių žydėjimo  biggrin.gif

Ačiukas didelis dėl vazonų idėjos 4u.gif

QUOTE(rokoko @ 2009 05 04, 02:12)

nes visai kitoks pas mane gelynas, ''kaimas''..

dar vyksta eksperimentai salia lotuliukas.gif :
matyti desinej mano katalogines pradejusios jau vysti purienos http://i262.photobuc...eofDSCF1544.jpg , uz ju ikasta pertvara [sulaikyti dregme] ir pasodinta levanda [dabar zelia drastiskai nugenetas kupstelis] ir ciobrelis - abu pilkalapiai, ir jei man patiks,  tik pastarieji augaliukai bus prikaisioti tarp roziu ateity.

Ar aisku? lotuliukas.gif

Na pas jus čia visas gėlynėlis , kuriame žydi ir nužydi kėkvienas augalėlis paeiliui , pagal sezoną thumbup.gif
Na , man gražu akmuo ir dar tos ryškios geltonos gėlės wub.gif
na nesakysiu , kad viskas aišku , nesu tokia jau žinovė , nelabai įsivaizduoju kaip kiti augaliukai žydi , bet tikiu , kad gražiai thumbup.gif mirksiukas.gif

O jei čiobrelį įsodinčiau į veją , palei šiltnamį , kažin , kaip žolė toj vietoj negalėtum pjaut , ar jį irgi galima pravaiuot su žoliapjove bigsmile.gif , na mindžiot tai galima kiek žinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 04, 11:34)

O jei čiobrelį įsodinčiau į veją , palei šiltnamį , kažin , kaip žolė toj vietoj negalėtum pjaut , ar jį irgi galima pravaiuot su žoliapjove  bigsmile.gif , na mindžiot tai galima kiek žinau  blush2.gif

O kam i veja ta ciobreli sodint? Tai juk dekoratyvinis augalas..
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2009 05 04, 10:59)
Sveikutes, atejau isklausyti kritikos blush2.gif
nes jau fantazija man atsoko ir nebezinau nei kur ka kisti tongue.gif

gelynas
user posted image

o cia ant tos "meskos"- kalno issibujojusios perkunropes ax.gif
user posted image

Man pas tave gelyne truksta grupavimo. Visi augaleliai pavieniu ismetyti. Suprantu, kad palikai tarpus ju pletimuisi, bet na vien augalu pletimuisi tie tarpai per dideli.
Atsakyti
QUOTE(fazanas @ 2009 05 01, 11:13)
http://s565.photobuc...s/ss98/fazanas/

Bandžiau, bandžiau žaisti su nuotraukomis ir kažkas gavosi, tik nežinau ar jūs matysite.
Kaip jums atrodo mano vėja ne per reta, ji pernai sėta. Maniškis ramina, kad pradėjus pjauti viskas susitvarkys. Ar jis teisus?

retoka, jei pabandykit po gero lietaus supurenti pavirsiu ir atseti papildomai
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 04, 10:23)
Mano magnolija Suzan, tik dabar pradejo mazycius lapelius skleist, tai manau gal dar ne viskas prarasta, paprasciausiai ji gali buti is velyvesniu veisles, kai tuo tarpu jau matet pas kitus kokie ziedai wub.gif

O zydi ji pas tave? Pas mane tai pats zydejimo pikas. Nufotkinsiu smile.gif

Knifofija, neatstoju su klausimais per visas temas doh.gif blush2.gif Ko tas mano pirktinis eremuras "pastrigo" g.gif Va kaip atrodo:
[attachmentid=176311]
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2009 05 04, 12:49)
retoka, jei pabandykit po gero lietaus supurenti pavirsiu ir atseti papildomai

Ačiū už patarimą. Aš irgi taip manau, kad reta, tik vyras mane ramina. Dabar ten taip sausa, nes vieta visada saulėje būna, kad net žemė suskeldėjusi verysad.gif
Atsakyti