Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 43

QUOTE(fazanas @ 2009 04 27, 15:50)
Va, va labai ir man aktualus šis klausimas. Turiu tokį šlaitą, kur grynas molis ir jis dar žemyn slenka, norėčiau jį apsodinti augalais, kad sustiprintų šlaitą ir sustabdytų molio šliaužimą. Savaitgaly prikaišiojau gebenės šakelių, bet kažin ar jos prigis molyje, dar įkyšau kadagių g.gif

O , likimo sesė biggrin.gif
Jau kai gerai palyja- čiuožykla, o ne gėlynas doh.gif
Kažin, o tie šliaužiantys kadagiai nekenkia kaulavaisių derliui? Čia turbūt kalbėjo anoje temoje? Priešpaskutinėje? g.gif Vis dar būsiu labai dėkinga už nors kelias mintis šlaito apželdinimui, please aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif turiu tokį galvosūkį, kampe auga alyva, noriu pasodinti augaliukus, bet kokius galva neišneša blush2.gif , gal patarsit ax.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 04 27, 17:17)
Kažin, o tie šliaužiantys kadagiai nekenkia kaulavaisių derliui? Čia turbūt kalbėjo anoje temoje? Priešpaskutinėje? g.gif Vis dar būsiu labai dėkinga už nors kelias mintis šlaito apželdinimui, please aciuks.gif

va, va ir aš girdėjau, kad kadagiai kenkia vaismedžiams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2009 04 27, 13:25)
Laba diena,  4u.gif  turiu tokį galvosūkį, kampe auga alyva, noriu pasodinti augaliukus, bet kokius galva neišneša blush2.gif , gal patarsit  ax.gif .

o šitai alyvai nepermažai vietos?
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 04 27, 16:17)

Kriausems pernesa liga (nepamenu jos pavadinomo) KAZOKINIAI kadagiai. Kiti - ne. (cituoju dendrologe Buziene). Jis ir nuodingas, tad jo geriau nesirinkti. Bet kadagiu rusiu tikrai 1 ir ne 2.
Kadagiai nereiklus dirvožemio derlingumui. Rojaus soduose buvo straipsnis apie augalus, tinkamus slaito 'surisimui'.
Idek nuotrauka slaito su detalesniais apibudinimais.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 27, 16:34)

Na ju ir zemaugiu buna skiepytu...
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 04 27, 17:17)

Radau straipsnį Rojaus soduose, įvesk paieškos žodį,"Šlaitas" ir išmes straipsnį. ten labai daug augalų išvardinta.

Ačiū tau Smth1, kad nurodei kur ieškoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fazanas: 27 balandžio 2009 - 15:46
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 27, 15:34)

Ir aš taip pagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 04 27, 15:20)
sugalvojau bigsmile.gif :
tu vaziuoji pasikulturinti [pilis] arba pavalgyti [kibinai] arba pasimaudyti-spa [''trasalis''],  ir uzsuki pas mane su Platanu thumbup.gif

Hi hi hi biggrin.gif o tu gal prie Kauno pilies noretum pasikulturinti? lotuliukas.gif Tik neisizeisk drinks_cheers.gif juokauju biggrin.gif

QUOTE(Neri29 @ 2009 04 27, 15:26)
Nu sakes biggrin.gif , pagal toki pavadinima jau randu
Geras, tikrai nezinojau kaip cemericia atrodo biggrin.gif

Taigis as nesenai apie ji aiskinaus, kiek stipriai nuodingas jis. Daugiau cia:
http://www.rojaussod...snis.php?id=591
Papildyta:
Bliamba kaip as irgi noriu traktoriuko... ... ...
Atsakyti
Labukas Tina ,noriu paklausti kaip pas jus budlejos ,ar isneset i lauka? bigsmile.gif
Atsakyti
Nea, mazos jos pas mane, letai auga. Bandysiu grynai kelis daigus atskirt ir ispopint iki normaliu augalu. Man juk keliu tik ir bereikia.

Zinokit kaip pas mane eritronis prazydo wub.gif Tikra lauko orchideja.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 27, 18:44)
Nea, mazos jos pas mane, letai auga. Bandysiu grynai kelis daigus atskirt ir ispopint iki normaliu augalu. Man juk keliu tik ir bereikia.

Zinokit kaip pas mane eritronis prazydo  wub.gif Tikra lauko orchideja.

Nezinau ir as ka daryti ,noreciau as jas uzsiauginti mama turi dideli kruma tai man labai jis grazus.As bandysiu isdalinti likusius mazus kas nores popintis ,as sakau gal tik pas mane tokios mazos bigsmile.gif
Atsakyti
Ne, jos matyt aplamai sunkiai daiginamos yra.
Atsakyti