Labas rytas
Dėkoju už patarimus, pas mane plotai labai dideli, todėl suku galvą kaip čia juos užpildyti, bet visos žolės ir nesinori sugadint...
Žodžiu, MB vakar gavo surinkt visus akmenukus (įtariu ne paskutinį kartą ), o aš bandžiau apipjaut kažkokią formą, iš arti atrodo pakankamai didelė, o va kai nufotkinau per langą...mažas plotukas, manau reikės dar plėstis tolyn pagal spygliuočius.
Na o paskui prisivežus žemių jau bandysiu kažką kurt, noriu ir spygliuotukų mažų pasodint ir gėlyčių ir su akmenukais pažaist, bei spalvotomis drožlėmis, žodžiu, kursiu mozaiką...
Va be akmenų
QUOTE(nuosirdi @ 2009 04 27, 11:03)
Labas rytas
Dėkoju už patarimus, pas mane plotai labai dideli, todėl suku galvą kaip čia juos užpildyti, bet visos žolės ir nesinori sugadint...
Žodžiu, MB vakar gavo surinkt visus akmenukus (įtariu ne paskutinį kartą ), o aš bandžiau apipjaut kažkokią formą, iš arti atrodo pakankamai didelė, o va kai nufotkinau per langą...mažas plotukas, manau reikės dar plėstis tolyn pagal spygliuočius.
Na o paskui prisivežus žemių jau bandysiu kažką kurt, noriu ir spygliuotukų mažų pasodint ir gėlyčių ir su akmenukais pažaist, bei spalvotomis drožlėmis, žodžiu, kursiu mozaiką...
Va be akmenų
Va be akmenų
Dabar vaizdas geresnis,nebent kad del apvado as ikasciau akmenis gilyn tik vos islindusi apvadeli palikciau ,bet gaila akmenu sukisti izeme cia tik mano nuomone
QUOTE(satanele @ 2009 04 27, 11:14)
Dabar vaizdas geresnis,nebent kad del apvado as ikasciau akmenis gilyn tik vos islindusi apvadeli palikciau ,bet gaila akmenu sukisti izeme cia tik mano nuomone
aš galvoju, gal nupirkti spalvotų dekoratyvinių mažų akmenukų ir priekio apvadą jais padaryt...minčių visokių turiu, o kas gausis, tai bus matyt
Ankščiau prieš trinkelių išdėjimą tam plote buvau tokią ale kompoziciją sukūrusi...bet kadangi gandrų jau nebereikia(savo darbą atliko ) tai panaikinau
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 27, 07:54)
Aš vis mąstau apie savo patvorį Apsisprendžiau, kad sodinsiu dvi vijoklines rožes, tik būtinai tokias, kurių nereikia dengti žiemai
Tai va, pasižiūrėjau Kasiopėjos rekomenduotas New Dawn. Man labai tiktų, bet Sibirkos rašo, kad reikia dengti žiemą Tai dabar susimėčiau, planavau ieškoti, kur tokių gausiu pirkti, o dabar nebežinau, ar verta
Kasiopėja, gal gali tarti žodelį iš savo patirties
Tai va, pasižiūrėjau Kasiopėjos rekomenduotas New Dawn. Man labai tiktų, bet Sibirkos rašo, kad reikia dengti žiemą Tai dabar susimėčiau, planavau ieškoti, kur tokių gausiu pirkti, o dabar nebežinau, ar verta
Kasiopėja, gal gali tarti žodelį iš savo patirties
Protingas pardavėjas visada linkęs apsidrausti. O tu va čia paskaityk
http://www.rojaussod...i...=143&t=5146
QUOTE(nuosirdi @ 2009 04 27, 11:03)
Va be akmenų
Va be akmenų
1. ar gyvatvorė už nugaros neskurs gavus kaimyną ponaitį Alpinariumą?
2. Netvarkingas ribas geriau būtų, kad augalai sukurtų, o ne ryškus apvadas;
3. Jei dar kartelį paminėsi spalvotas drožles, kažin ar atsiras patarėjų ( )
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 27, 11:24)
1. ar gyvatvorė už nugaros neskurs gavus kaimyną ponaitį Alpinariumą?
1. aš noriu tokį keistą tą ponaitį padaryti, jis bus atitvertas nuo gyvatvorės, aš manau , kad kalnenį darysiu tik pačiam gale, o pradžioje toks kaip paprastas gėlynas, žodžiu toks moderno ir akmens mišinys...
2. manau tik kūrybos procese, kai jau viską būsiu pradziai susipirkusi matysis ka daryti...
3. o kodėl, bloga nuomonė apie jas, prašau apšviesti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 04 27, 11:29)
1. aš noriu tokį keistą tą ponaitį padaryti, jis bus atitvertas nuo gyvatvorės, aš manau , kad kalnenį darysiu tik pačiam gale, o pradžioje toks kaip paprastas gėlynas, žodžiu toks moderno ir akmens mišinys...
2. manau tik kūrybos procese, kai jau viską būsiu pradziai susipirkusi matysis ka daryti...
gal esi mačius internete ir galėtum parodyt, kaip tas "mišinys" atrodo ar trupučiuką plačiau nupasakotum įsivaizdavimui ( skirtingai kartais mes tuos terminus vartojam ir sunku susikalbėti )
labai labai sunkų variantą pasirinkai
prastas tonas
QUOTE(rokoko @ 2009 04 26, 23:32)
as vis galvoju, kaip man ta platana is taves paimti...
Galvok, galvok o tai tuoj sulapojes visas bus.
QUOTE(nuosirdi @ 2009 04 27, 10:03)
ir palengvejo... ir pagrazejo...
pas tave nuostabi aplinka - veslus spygliuociai, platus balti laiptai, prabangiai atrodanti tvora ... o akmenys isrikiuoti kaip kaimo darzely.
Jei manai, kad sugebesi skirtingus stilius suderinti, tada ok, bet jei bus misinys.... O modernas prie ko - prie namo ? Tada gal butu paprasciau dolomitas, nei lauko akmenys - ir prie tvoros stulpu bei pamato labiau tiktu. Na, bet gal tu is tikruju turi koki super originalu stiliu suplanavusi.
Apie spalvota mulcia nebegaliu kas antram poste keiktis .
QUOTE(vida777 @ 2009 04 27, 12:01)
Apie spalvota mulcia nebegaliu kas antram poste keiktis .
Aš gal irgi neabai apsiskaičiusi (paprasčiausiai nežinau kur paskaityti... ) - kodėl jau tas mulčas toks prastas tonas?
QUOTE(dista @ 2009 04 27, 09:17)
Aš gal irgi neabai apsiskaičiusi (paprasčiausiai nežinau kur paskaityti... ) - kodėl jau tas mulčas toks prastas tonas?
sakykime taip - spalvoto mulčo atitikmuo yra plastikiniai karoliai... Buvo mada, mada praėjo...
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 27, 12:20)
sakykime taip - spalvoto mulčo atitikmuo yra plastikiniai karoliai... Buvo mada, mada praėjo...
Supratau