QUOTE(fazanas @ 2009 04 24, 12:52)
Esu pradedančioji. Perskaičiau visą temą nuo 1 iki 43, užtrūkau daugiau nei dvi savaites
.
As taip pat tik pradedu, kassuosi prie 14 temos
Informacijos tikrai daug ir labai vertingos - kopijuoju viska, kas manu, kad pravers... Bet cia viskas tokiais tempais
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 23, 08:41)
oi,nesismulkink tai,spurgut!palik ta kampeli ramybej,pakoreguok ir kvitas,o toliau ir sodink kas prie sirdies,visokias levandas ,aguonas,zaluma.Tik dar neatsakei kur dar pas tave yra vietos( cia zona,kur uz namo)...
Aciu dar karta Rozamunda ir kitos merginos uz tokius nuosirdzius patarimus... tikrai klausiu ne karta, nes sklypas 15 aru
Siais metais planas - grazi veja ir preliminarus augalu planas. Turiu preliminaru sarasa, skaitau apie juos, ziuriu, ar dera ir pan.
QUOTE(Bijuna @ 2009 04 23, 08:54)
Sveikos. Spurga577 tai apie tuos "kalviskus balkonelius" placiau galima?
Nu man tokiu reikia, bet niekur as ju nerandu. Gal kaina orientacine galima.
Gal kai kaina suzinosiu tai ir norai praeis
Jau lyg ir minejau, kad gamino Kauno restauratoriai, o MB nepamena, ar 2 ar 3 tuks. mokejo (geras, ne?) uz 9 langus. Nezinau, ar cia brangu, bet mes turejome nokokia patirti su kalviais, tai mes dziaugemes, kad padare plius dar ir kokybiskai ir graziai
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 23, 09:02)
gal gali pasakyti, kiek kainavo vienas toks balkonėlis
Man kažkaip reikėtų lovelius pritvirtinti prie lauko palangių ir niekaip nesumąstau kaip
tik man reikėtų minimalistinio varianto
Tvirtinimas priklauso nuo sienos tipo: jei plytine - lengva (prigrezi ir viskas), o pas mus tinkuotas putu polistirolas, tai kol nebuvo jokiu tinku ir siltinimu grezeme tokius labai ilgus varztus ir prie ju tvirtinime.
QUOTE(Tina* @ 2009 04 24, 09:59)
Taip paciai. Nezinau ar ne per velu juos jau kasti.
Girdeta istorija labai
As tikrai labai rimtai domiuosi platanu. Kiek turiu info, tikrai ruosiuosi sodinti, tik reikia susiderinti likusiu augalu stilistika (del to ir klausineju jusu
)
Vaje, kiek daug gavosi...bet taip svarbu viskas