QUOTE(sillwio @ 2009 04 29, 12:01)
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 29, 11:11)
kada grizti?
liepos gale - rugpjucio pradzioj, berods.
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 29, 10:50)
Na daugmaz aisku. Tai su juo pasiderinsiu kelias datas ir pasiziuresim, kad visi galetu
aš irgi labai norėčiau , nors pažiūrėt Bet kadangi esu Klp, ir nors Vilniuje būsiu antroj birželio pusėj apie savaitę, įtariu kad sunku bus susiderint
gal kam bus įdomu: http://fishki.net/comment.php?id=25936
nu va - atsiemiau sian savo skaidrine. i tokia spec imaute net idejo. bet ziuriu, ziuriu ir nesuprantu - taip grazu, taip matosi paskui tik daejo, kad gi i pozityva ir ziuriu nez, kaip nuskenavus atrodys, dabar tai pasakiskos spalvos... karpyt net man gaila skenavimui, sakau, biski paturesiu dar pasigrozesiu panasiai kaip su Sansara kzkda i vid.formato negatyva pas andriuska ziurejom, ir vien to negatyvo dziustancio del grozio jau butu uzteke..
pupeliuk, turiu jau tau Portra 400. tiks? tada per kt vaziavima dviraciais vel skambinsiu (jeigu pazinsi )
pupeliuk, turiu jau tau Portra 400. tiks? tada per kt vaziavima dviraciais vel skambinsiu (jeigu pazinsi )
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 02, 21:18)
nu niekaip man nedaeina, kodel tas developing chart siulo 125 adox ryskinti 1,5 min ilgiau negu kada ta pacia 400 paprastai tiesiogiai (ne atvirksciai) priklausomas tas rys.laikas nuo Iso, nebent svaigstu kzk. nu bet darysiu kaip raso..
Sunku pasakyt, nes kokie ryškalai nerašai. Manau, kad gali taip būt, nes emulsijos skirtingos. Paskaityk gamintojo nurodomas rekomendacijas ryškinimui ir viskas bus aišku.
QUOTE(Sansara @ 2009 05 03, 11:56)
Pabandžiau pakuist internetą ir nieko neradau apie tokį. Jei kaina ir liks tokia, gal verta surizikuot?