Andriau, vakar minėjai, kad nieko tokio ryškinant juostas, kad vonioj biški per kraštus šviesa šviečia. Aš visad sąžiningai laukiu lauke tamsos, tai dabar, kai temsta vėlai, žiauriai susivėlinu juostas ryškinti. Tikrai man nieko neapšvies? Prie durų stovint, šviesos yra tiek, kad ranką vos vos matau, kiek paėjus nuo durųjau lyg ir tamsu pakankamai. Na nžn.. gal gali išsamiau?
Noriu porą juostų išryškint, bet jau nenoriu laukt tamsos.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 08, 08:02)
Andriau, vakar minėjai, kad nieko tokio ryškinant juostas, kad vonioj biški per kraštus šviesa šviečia. Aš visad sąžiningai laukiu lauke tamsos, tai dabar, kai temsta vėlai, žiauriai susivėlinu juostas ryškinti. Tikrai man nieko neapšvies? Prie durų stovint, šviesos yra tiek, kad ranką vos vos matau, kiek paėjus nuo durųjau lyg ir tamsu pakankamai. Na nžn.. gal gali išsamiau?
aš tai ryškinu ir dieną - jokio neigiamo efekto nepajutau.
QUOTE(sayonara @ 2009 06 08, 09:06)
aš tai ryškinu ir dieną - jokio neigiamo efekto nepajutau.
O pas tave vonioj ne aklinai tamsu? ar pro durų kraštus šviečia?
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 08, 08:20)
O pas tave vonioj ne aklinai tamsu? ar pro durų kraštus šviečia?
ne vonioj, o tulike pas mane. šviečia. kuo ilgiau ten būni, tuo labiau šviečia. bet kaip sakiau, nė karto dėl to problemų nebuvo. nugarą į duris būni, kiek įmanoma labiau užstoji tą šviesą, bet dekiais nesikloju
QUOTE(sayonara @ 2009 06 08, 09:32)
Oksana, pirksi juostą?
jauciu taip, as ratus suku apie skelbimus kokius du menesius, jauciu greit pribresiu galutinai Oksana juostinis gerai
Va buvau savaitgalį tokioj pažintinėj-pramoginėj kelionėj Latvijoj, pasiėmiau ir juostą ir skaitmeną, skaitmenoj lygiai 2 kadrai, vieną padarė draugas, kitą padariau aš iš reikalo (nes tipo sako - nufotografuok nufotografuok, gi gražu, o man kadras atrodė beviltiškai nykus, tai padariau su skaitmena) o vat juostos 2 išfotografuotos (turint galvoj, kad pusę laiko ganiau vieną vaiką, kitą pusę laiko kitas vaikas man kabėjo ant pilvo, tai visai nemažai fotogafavau ). Jaučiu skaitmena liks vyrui darbui ir šiaip pramogai
QUOTE(sayonara @ 2009 06 08, 09:24)
ne vonioj, o tulike pas mane. šviečia. kuo ilgiau ten būni, tuo labiau šviečia. bet kaip sakiau, nė karto dėl to problemų nebuvo. nugarą į duris būni, kiek įmanoma labiau užstoji tą šviesą, bet dekiais nesikloju
kartą ryškinau ne namuose. 10 min. vonelėje plokštelę. kokią 3 minutę pradėjau matyti savo petį, 5 minutę - savo šešėlį ant sienos prieš save i nieko - normaliai. svarbu kad tiesiogiai nagautų iš kokio plyšio po durim. nusisuk (tik kad priešais nebūtų kokio didelio balto "ekrano" spintelės ar tiesiog sienos pavidale. aš tai dengiu apatinį tarpą po durim tiesiog iš skalbinių dežės ištraukta kokia maike ar savo kojinėm (juodos tam tinka labiausiai ). o kai juosta bakelyje uždengta - tai atidarau duris ir tiek. šviesos vis dar nedegu, bo kažkaip man baisu. o duris atviras laikau.
Dienos anekdotai (nesakysiu, iš kur bet nuotaiką žiauriai pakėlė...merginom po to biški paaiškino kas ir kaip...tikiuosi suprato):
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 28, 13:12)
tikt tai tiktu, bet man tamsus turiu viena objektyva f/3.5 18-135, tai bet objektyvas objektyvui nelygus
tamsus ta prasme,kad tamsesnes foto gaunasi?
O gal turi ka kita parekomenduoti?
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 28, 14:30)
na is manes prasta patareja, neturiu daug patirties su objektyvais tik siulau rinktis su maziausiu f, tuomet foto bus sviesios
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 28, 13:12)
tikt tai tiktu, bet man tamsus turiu viena objektyva f/3.5 18-135, tai bet objektyvas objektyvui nelygus
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 28, 14:30)
na is manes prasta patareja, neturiu daug patirties su objektyvais tik siulau rinktis su maziausiu f, tuomet foto bus sviesios
QUOTE(andriuska @ 2009 06 08, 10:52)
kartą ryškinau ne namuose. 10 min. vonelėje plokštelę. kokią 3 minutę pradėjau matyti savo petį, 5 minutę - savo šešėlį ant sienos prieš save i nieko - normaliai. svarbu kad tiesiogiai nagautų iš kokio plyšio po durim. nusisuk (tik kad priešais nebūtų kokio didelio balto "ekrano" spintelės ar tiesiog sienos pavidale. aš tai dengiu apatinį tarpą po durim tiesiog iš skalbinių dežės ištraukta kokia maike ar savo kojinėm (juodos tam tinka labiausiai ). o kai juosta bakelyje uždengta - tai atidarau duris ir tiek. šviesos vis dar nedegu, bo kažkaip man baisu. o duris atviras laikau.
kadangi ryškinu tualete.... kyla mintis, ką ir iš kur turėčiau ištraukti, kad pridengčiau tarpą
jei ryškini nuoga - tai gali pasielgti kaip WWII dydvyris Matrosovas ir dengti ambrazūrą savo kūno mase. jei apsirengusi - kokį akscesuarą gali nusiimti ir pridengti. jei pas jumi nestovi bide ir vis dar naudojatės tualetiniu popieriumi - iš jo gali pasigaminti neblogą durų plyšio kaištuką. ir galiausiai, galima panaudoti tą stebulkingą priemonę, kurios kraštai pukiai prilimpa (lipinti vieną sparną prie grindų, kitą - prie durų, o sugeriamoji medžiaga puikiai sugers iš kambario sklindančią šviesą....
aš dar turiu daug idėjų, bet manau, kad ir šių pakaks problemai spręsti
aš dar turiu daug idėjų, bet manau, kad ir šių pakaks problemai spręsti