pastatas (muziejus) Gedimino kalno papėdėje. Gedimino pilis - dešinėje vilnelės pusėje (žiūrint nuo Neries). reiškia, jei Puriena būtų kairerankė, išsiskyrusi ir nesišukavusi, pastatas vis vien ne ten .
QUOTE(bite maja @ 2009 06 04, 14:38)
paspaminsiu biški. pasiėmiau tą juostą iš mūsų myto.
Ledas, ypač arka.
jopsisiski. ryškinu juostas naujajame bakelyje, tai kaip ir senajame, antrą juostą susukinėjant užstringa spiralė. nu nejuokinga. kaip užkeikta. pačioje juostos pabaigoje ji ima glamžyti juostą, nebepagauna perforacijos ir t.t. Tris kartus persukau, glamžiau, braižiau, kol neapsikentus nukirpau tą galą ir susukau. tai pamatysim, kokie bus rezultatai, gryns mIAns, ne kitaipa
Grazi fotografiene, ir ta nuotrauka su arka super Geri kadrai, Bite, malonus akiai
QUOTE(sayonara @ 2009 06 07, 15:01)
jopsisiski.
o aš vakar dvi plačias ryškinau. kaip tik norėjau pasidžiaugti. susukt tai man kažkodėl nepavyko, bet aš senu įpratimu juostą sustūmiau. užtat pliusas - gali sukioti į bet kurią pusę ir neišsineria juosta iš spiralės. ir vartyti galima - nepraleidžia. labai patenkintas.
Sayonara - o tu prieš dėdama galiukus pakerpi? užapvalinti reikia kampukus, kad geriau eitų spiralėje.
dar likau patenkintas ilford delta 100. vat pvz iš vakar (bendradarbio vestuvės, ėjau sveikinti ir kaip visi svečiai su savo "muiline" padariau porą kadrų). čia ryškinta xtolu 1+6 ir vartyta (kaip bažnyčios vidus matosi, a?):
Bite, perskenuot nereikia, padaryk tą kadrą photoshope "flap horizontal" ir apvers tau teisingai
QUOTE(andriuska @ 2009 06 07, 19:29)
o aš vakar dvi plačias ryškinau. kaip tik norėjau pasidžiaugti. susukt tai man kažkodėl nepavyko, bet aš senu įpratimu juostą sustūmiau. užtat pliusas - gali sukioti į bet kurią pusę ir neišsineria juosta iš spiralės. ir vartyti galima - nepraleidžia. labai patenkintas.
Sayonara - o tu prieš dėdama galiukus pakerpi? užapvalinti reikia kampukus, kad geriau eitų spiralėje.
apkirpau.
senosiose spiralėse šito nereikėjo, o čia teko apkirpti.
sveiki, gal galit kas pasakyti ar geri sitie fotoaparatai, nu suprantu kad juoksites is manes, nes ir man paciai tai atrodo kaip sunkios diagnozes patvirtinimas
Canon EOS 500n su Quartz nugaryte(135lt)
juostinis Canon EOS 5(400lt)
Canon Eos 50 (250lt)
Canon EOS 3000n (350lt)
Koks is ju geresnis ir ar kainos padorios? kitu canonu neradau skelbimuose. Gal trumpai galit pasakyti kuo jie skyriasi Nu neturiu su kuo daugiau pasikonsultuoti
Canon Eos 50 (250lt)
Canon EOS 3000n (350lt)
Koks is ju geresnis ir ar kainos padorios? kitu canonu neradau skelbimuose. Gal trumpai galit pasakyti kuo jie skyriasi Nu neturiu su kuo daugiau pasikonsultuoti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 07, 14:01)
jopsisiski. ryškinu juostas naujajame bakelyje, tai kaip ir senajame, antrą juostą susukinėjant užstringa spiralė. nu nejuokinga. kaip užkeikta. pačioje juostos pabaigoje ji ima glamžyti juostą, nebepagauna perforacijos ir t.t. Tris kartus persukau, glamžiau, braižiau, kol neapsikentus nukirpau tą galą ir susukau. tai pamatysim, kokie bus rezultatai, gryns mIAns, ne kitaipa
Man tokios nesamones su siaura juosta ir Kaiser bakeliu. Stengiuosi pirkti 24 kadru juostas, tada niekas nestringa.
QUOTE(andriuska @ 2009 06 07, 19:29)
ir kaip visi svečiai su savo "muiline" padariau porą kadrų
tave kam nors reikejo fotografuojanti nufotkint
QUOTE(O @ 2009 06 07, 22:19)
sveiki, gal galit kas pasakyti ar geri sitie fotoaparatai, nu suprantu kad juoksites is manes, nes ir man paciai tai atrodo kaip sunkios diagnozes patvirtinimas
Canon Eos 50 (250lt)
Canon EOS 3000n (350lt)
Canon Eos 50 (250lt)
Canon EOS 3000n (350lt)
Nezinau canon niuansu, bet jauciu, kad EOS 5 tikrai nenuvils. Po jo seka EOS 50. Kiti tai siaip sau.
QUOTE(O @ 2009 06 08, 00:19)
Canon Eos 50 (250lt)
Canon EOS 3000n (350lt)
Canon Eos 50 (250lt)
Canon EOS 3000n (350lt)
kuo daugiau nuliuku prie skaiciaus, tuo prasciau. Is situ, jei turi litu - eos 5.
pats tusiu 50e. turėjau 500n ir 3000. 50 bus optimaliausias pagal kainą - funkcionalumą-kokybę. 500 n mažas ir šustras aparačiukas, bet su rankiniais nustatymas kiek sudėtingas, bo gamintas automatinių režimų vartotojams (nors Av ir S prioritetais galima naudotis). autofokusas nieko.
5 modelis atrodo bus pats seniausias. kai žiūrėsi atkreipk dėmesį į baterijų dangtelį, aparato juostos skyrelio dangtelio užraktą (50 modelio liga) ir autofokusą. mano aparato autofokusas pjauna juodą grybą, bet kažkaip jo nepasigendu, rankomis fokusuojuosi, nes ieškiklis nepalyginamai didesnis nei skaitmenos). jei 50 modelis su gripu - imk negalvodama.
5 modelis atrodo bus pats seniausias. kai žiūrėsi atkreipk dėmesį į baterijų dangtelį, aparato juostos skyrelio dangtelio užraktą (50 modelio liga) ir autofokusą. mano aparato autofokusas pjauna juodą grybą, bet kažkaip jo nepasigendu, rankomis fokusuojuosi, nes ieškiklis nepalyginamai didesnis nei skaitmenos). jei 50 modelis su gripu - imk negalvodama.