Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Pupeliuk, aš čia kelias dienas irgi skaitinėju temą ir baisiuosi. Ir tuo pačiu žaviuosi. Aš tokia blondinė jaučiuos.. doh.gif O valios pasidomėti nėra - atrodo, kad nesuprasiu, smegenėlės neišneš tokių dalykų.. rolleyes.gif xixixi
Atsakyti
viskas ne taip baisiai, kaip atrodo smile.gif mano siūlymas susitikti šia tema vis dar galioja. pastarasis susitikimas buvo išmuštas iš vėžių staigiu miestiečių antplūdžiu sereikiškėse bei tuom, kad kaip tyčia nieks nepasiėmė skaitmeninio aparato blink.gif , o be jo pasakoti (ir negalėti parodyti) gan komplikuota. oras nekoks, savaitgalis namuose (kažkurią dieną, įtariu sekmadienį) spausiu nuotraukas. tai kad atviras pasiūlymams.

Sayonara - kaip adoxinė juosta?
Atsakyti
O as manau, kad nera skirtumo kaip, ka, kada ir su kuo fotografuoti. Svarbu tai teikia dziaugsma. Tada ir rezultatu galima tiketis. Fotografija daugialype ir vieno recepto nera. Kiekvienas iesko savu ir juos anksciau ar veliau randa. Pvz. Admaso ir Bressono receptai visiskai priesingi. Vienas grieztai laikesi ju ir juos nuolat tobulino, o kitas dirbo be receptu - vien tik pojutis ir improvizacija. Vienas galvojo ir skaiciavo pries paspausdamas, o kitas atrinkinejo kadrus jau paspaudes, kartais net nezinodamas, ka nufotografavo. Beja, pats net neryskino ir nespaude savo nuotrauku. Abu jie vienodai garsus.
Atsakyti
ir tiek vieno, tiek kito darbus siuo metu pardavinejant su photoshopu tai padirbeja, kad maza nepasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 06 04, 07:56)
Sayonara - kaip adoxinė juosta?

dar nepabaigiau biggrin.gif iki savaitgalio bandysiu tuos kelis kadrus primušti..biggrin.gif
Atsakyti
paspaminsiu biški. pasiėmiau tą juostą iš mūsų myto.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čia buvo paskutinis kadras. nežinau, ar procentras primaklino, ar aš pati, bet man jis kažkodėl visai patinka.
user posted image
Atsakyti
ketvirtas kadras net labai. gražus ritmas su arka ir dviem arkiniais langais, atsikartojantis su vienu stačiakampiu langu virš arkos ir dviem stačiakampiais pusrūsio langais. balandžiai pagyvina kadrą. o dabar apie tai, apie ką nusimanau smile.gif gerai eksponuotas kadras, patinka man tas objektyvas, jei kažkas šonuose ir virsta, tai labai neįkyriai ir akies nerėžia. paskutinis kadras akivaizdžiai apšviestas. arba atidarei aparatą iki galo nesusukusi juostos arba jie prdaėjo vynioti dar ne maiše. Puriena turi gražų, tikrą "fotografienės" portretą. kai darys darbų, padarytų seagulų, parodą, galės prie autoriaus pristatymo pridėti smile.gif
Atsakyti
Bite, bet paskutinė nuotrauka ir man faina. Žinai, tas švytėjimas tai dar labiau sustiprina relakso nuotaiką. Bet tavo ramybė, žiūriu, labai padeda tau fotografuoti - balandžiai irgi ramiai tave priima biggrin.gif
Aišku, kad man pati gražiausia nuotrauka su "fotografiene" biggrin.gif . O kad vaizdas atvirkščias, tai kas čia "kaltas"? Skenavimas ?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 04, 19:24)
Aišku, kad man pati gražiausia nuotrauka su "fotografiene"  biggrin.gif . O kad vaizdas atvirkščias, tai kas čia "kaltas"? Skenavimas ?

su "fotografiene" viskas gerai smile.gif . viskas savo vietoj. kodėl sakai, kad vaizdas atvirkščias? biggrin.gif

Atsakyti
Todėl, kad laikrodžio ant dešinės nenešioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 04, 20:54)
Todėl, kad laikrodžio ant dešinės nenešioju  smile.gif

nesąmonė kažkokia biggrin.gif . pastatas tai savo vietoj stovi... unsure.gif
Atsakyti
Ar tikrai savo vietoj? Ar ne dešinėje turėtų jis buti g.gif Dar plaukų kryptis eina ne įprastą man pusę ir šliūbaunas žiedas ant kairės (siaubas) biggrin.gif
Atsakyti