viskas ne taip baisiai, kaip atrodo mano siūlymas susitikti šia tema vis dar galioja. pastarasis susitikimas buvo išmuštas iš vėžių staigiu miestiečių antplūdžiu sereikiškėse bei tuom, kad kaip tyčia nieks nepasiėmė skaitmeninio aparato , o be jo pasakoti (ir negalėti parodyti) gan komplikuota. oras nekoks, savaitgalis namuose (kažkurią dieną, įtariu sekmadienį) spausiu nuotraukas. tai kad atviras pasiūlymams.
Sayonara - kaip adoxinė juosta?
O as manau, kad nera skirtumo kaip, ka, kada ir su kuo fotografuoti. Svarbu tai teikia dziaugsma. Tada ir rezultatu galima tiketis. Fotografija daugialype ir vieno recepto nera. Kiekvienas iesko savu ir juos anksciau ar veliau randa. Pvz. Admaso ir Bressono receptai visiskai priesingi. Vienas grieztai laikesi ju ir juos nuolat tobulino, o kitas dirbo be receptu - vien tik pojutis ir improvizacija. Vienas galvojo ir skaiciavo pries paspausdamas, o kitas atrinkinejo kadrus jau paspaudes, kartais net nezinodamas, ka nufotografavo. Beja, pats net neryskino ir nespaude savo nuotrauku. Abu jie vienodai garsus.
QUOTE(andriuska @ 2009 06 04, 07:56)
dar nepabaigiau iki savaitgalio bandysiu tuos kelis kadrus primušti..
ketvirtas kadras net labai. gražus ritmas su arka ir dviem arkiniais langais, atsikartojantis su vienu stačiakampiu langu virš arkos ir dviem stačiakampiais pusrūsio langais. balandžiai pagyvina kadrą. o dabar apie tai, apie ką nusimanau gerai eksponuotas kadras, patinka man tas objektyvas, jei kažkas šonuose ir virsta, tai labai neįkyriai ir akies nerėžia. paskutinis kadras akivaizdžiai apšviestas. arba atidarei aparatą iki galo nesusukusi juostos arba jie prdaėjo vynioti dar ne maiše. Puriena turi gražų, tikrą "fotografienės" portretą. kai darys darbų, padarytų seagulų, parodą, galės prie autoriaus pristatymo pridėti
Bite, bet paskutinė nuotrauka ir man faina. Žinai, tas švytėjimas tai dar labiau sustiprina relakso nuotaiką. Bet tavo ramybė, žiūriu, labai padeda tau fotografuoti - balandžiai irgi ramiai tave priima
Aišku, kad man pati gražiausia nuotrauka su "fotografiene" . O kad vaizdas atvirkščias, tai kas čia "kaltas"? Skenavimas ?
Aišku, kad man pati gražiausia nuotrauka su "fotografiene" . O kad vaizdas atvirkščias, tai kas čia "kaltas"? Skenavimas ?
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 04, 19:24)
su "fotografiene" viskas gerai . viskas savo vietoj. kodėl sakai, kad vaizdas atvirkščias?
Todėl, kad laikrodžio ant dešinės nenešioju
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 04, 20:54)
Todėl, kad laikrodžio ant dešinės nenešioju
nesąmonė kažkokia . pastatas tai savo vietoj stovi...
Ar tikrai savo vietoj? Ar ne dešinėje turėtų jis buti Dar plaukų kryptis eina ne įprastą man pusę ir šliūbaunas žiedas ant kairės (siaubas)