O aš savaitgalį fotkinau su skaitmenuku Nikonu su zoominiu objektyvu 18-70mm. Buvau pamiršusi, kaip man patinka zūminis. Gaila, ant juostos jis duoda grubią vinjetę. Jau kažkaip vėl grįžtu prie minties, kad ieškosiu gero zūmo ant juostos
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 01, 17:48)
Sillwio, nu ką tu ten cituoji Ne taip mane supratai.
Dabar supratau, kad ne taip supratau
QUOTE(andriuska @ 2009 06 01, 17:27)
ne-a. čia - džiaaaazzzzzzas
dėl ryškinimo temperatūros. jei ryškinu apie 10 min. - nelabai parinuos.
o sakykyte, kas prieš ryškinimą juosteles pamerkia? t.y. į paprastą vandenį, kad emulsija sudrėktų? vat šitas tmaxines tai mirkiau.
dėl ryškinimo temperatūros. jei ryškinu apie 10 min. - nelabai parinuos.
o sakykyte, kas prieš ryškinimą juosteles pamerkia? t.y. į paprastą vandenį, kad emulsija sudrėktų? vat šitas tmaxines tai mirkiau.
Dziazas kartais yra gerai, ale dziazuot graziai pavyksta, kai grot jau moki
As irgi nesiparinau iki siol, o vat viena juosta visa perryskinta aiskiai, nors ir kompensavau. Ryskalai buvo sviezi, tai pirmai juostai labiausiai pasijaute.
As nemerkiu. Kam to reikia?
adamso knygoje parašyta (bet ir kitur buvau skaitęs). esmė - jau drėgna emulsija tolygiau priima ryškalą (skysčių difuzija joje vyksta tolygiai ir neagresyviai, ryškalas po truputį išstumia vandenį).
QUOTE(andriuska @ 2009 06 02, 08:35)
adamso knygoje parašyta (bet ir kitur buvau skaitęs). esmė - jau drėgna emulsija tolygiau priima ryškalą (skysčių difuzija joje vyksta tolygiai ir neagresyviai, ryškalas po truputį išstumia vandenį).
Ka tas duoda? Kompensuoti nereikia?
A.A. rašo, kad + 25 s. kiek tas reikalinga negaliu pasakyti. reiks su plokštelėmis pasibandyti. tam, kad palyginti, reiks padubliuoti kadrus ir išryškinti su užmirkymu ir be.
QUOTE(andriuska @ 2009 06 02, 09:16)
A.A. rašo, kad + 25 s. kiek tas reikalinga negaliu pasakyti. reiks su plokštelėmis pasibandyti. tam, kad palyginti, reiks padubliuoti kadrus ir išryškinti su užmirkymu ir be.
Su plokstelemis tai patogiau. Lauksiu rezultatu
Klausyk, o tu ploksteles vis ryskini voniose? Neziurejai specialaus bakelio?
QUOTE(sayonara @ 2009 06 02, 11:52)
Tai va, fototechnikoje buvo tik vienas bakelis dviems juostoms, tai paėmiau jį ir Smilčiai chemijos. Tai dabar kaip dalinam? Aš galiu kuriai nors padovanoti savo senąjį bakelį, o paskui kai užveš naujai šitų dvigubų, nupirkti. Jie sakė, kad kažkada vėl užsakinės.
Oi ačiū tau labai Rašyk sąsk Nr., pervesiu pinigėlius
O bakelį tegu ima Puriena, aš vis tiek be šio mėn pabaigos nieko dar nedarysiu O plačiai juostai gal ir dar vėliau tik prireiks. Siaurai tai turiu rusišką, pradžiai užteks ir to O vėliau arba čia vietoj greičiau bus, arba gal iš fotoimpex greičiau atsisiūsim
QUOTE(Smiltis @ 2009 06 02, 11:08)
Oi ačiū tau labai Rašyk sąsk Nr., pervesiu pinigėlius
O bakelį tegu ima Puriena, aš vis tiek be šio mėn pabaigos nieko dar nedarysiu O plačiai juostai gal ir dar vėliau tik prireiks. Siaurai tai turiu rusišką, pradžiai užteks ir to O vėliau arba čia vietoj greičiau bus, arba gal iš fotoimpex greičiau atsisiūsim
ok
Papildyta:
tai bakelis iškeliaus pas Purieną, o chemija pas Smiltį
Smilčiai jau parašiau AŽ.
blyn, susivėlinau reikia ir man dvigubo bakelio, ta prasme ne kiek dvigubo, kiek plačiai juostai. Sayon, rašyk sms man dėl tokių dalykų ne visad spėju užfiksuot jūsų informaciją.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 02, 11:54)
blyn, susivėlinau reikia ir man dvigubo bakelio, ta prasme ne kiek dvigubo, kiek plačiai juostai. Sayon, rašyk sms man dėl tokių dalykų ne visad spėju užfiksuot jūsų informaciją.
ok, jei tik spėsiu, pranešiu. nes va per dieną ar dvi nebeliko.