dėl kreipimosi į fotoimpex. reikia parašyti,manau. įtariu, kad tai ne vien šių pakuočių bėda. gal ant pakelių yra kokie numeriai? Sayonara, parašyk laiškelio tekstą (būtų gerai angliškai, bo aš užtruksiu versdamas). aš papildysiu įsigijimo data ir užklausiu. reiktų dar poros nuotraukų (fragmentų) pvz. atsiųsk man meilu.
QUOTE(andriuska @ 2009 05 25, 13:33)
dėl kreipimosi į fotoimpex. reikia parašyti,manau. įtariu, kad tai ne vien šių pakuočių bėda. gal ant pakelių yra kokie numeriai? Sayonara, parašyk laiškelio tekstą (būtų gerai angliškai, bo aš užtruksiu versdamas). aš papildysiu įsigijimo data ir užklausiu. reiktų dar poros nuotraukų (fragmentų) pvz. atsiųsk man meilu.
ok, rytoj viską sukurpsiu. jei jie paprašytų paskui negatyvų, galima būtų ir juos nusiųsti. aš net naują juostą paaukočiau ant pabandymo - procentre vieną jau paaukojau, sakė, tas pats.
su koleges pagalba parašiau. trumpai, bet aiškiai.
Papildyta:
vat. kaip ir minėjau, buvo apėmusi nostalgija siaurai juostai. kadangi savo canoną paskolinau, tai jau kad nostalgija, tai nostalgija...išsitraukiau smena 8M
serija http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=
neįtrauktos:
o po to taip aptemo ir užlijo, kad teko slėptis...kavinėje. grįžęs atkirpau tuos 12 kadrų ir išryškinau, nesitikėdamas kažko geresnio. a visai nieko. berniukai ant akmenų man net labai. šiaip smagu buvo pasmenizuoti
Papildyta:
vat. kaip ir minėjau, buvo apėmusi nostalgija siaurai juostai. kadangi savo canoną paskolinau, tai jau kad nostalgija, tai nostalgija...išsitraukiau smena 8M
serija http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=
neįtrauktos:
o po to taip aptemo ir užlijo, kad teko slėptis...kavinėje. grįžęs atkirpau tuos 12 kadrų ir išryškinau, nesitikėdamas kažko geresnio. a visai nieko. berniukai ant akmenų man net labai. šiaip smagu buvo pasmenizuoti
Smiltie, va nuskenavau taviskes, idedu visiskai neliestas, tik sumazintas. skanerio nustatymai patys elementariausi, niekas papildomai netampyta. manau, viskas plius minus gerai su expoza, skenavo tau kontrastingai.
sita siek tiek patampius curves ir levelius isvis liuks butu.
o stai ir bangeles, is visa kt. virsutiniuose kampuose balta, nekreipk demesio, juosta ne iki galo issilyginus buvo, tai taip gavosi. reiktu atsakingiau idet skenuojant
kitas galiu mailu atsiust, jeigu nori. pasakyk.
sita siek tiek patampius curves ir levelius isvis liuks butu.
o stai ir bangeles, is visa kt. virsutiniuose kampuose balta, nekreipk demesio, juosta ne iki galo issilyginus buvo, tai taip gavosi. reiktu atsakingiau idet skenuojant
kitas galiu mailu atsiust, jeigu nori. pasakyk.
QUOTE(andriuska @ 2009 05 25, 18:56)
"buvo apėmusi" - tai reiškia praėjo jau? O be reikalo. Man ir kūdrinė serija ir šitos labai patiko.
Papildyta:
Gelbėkit, kurie skenuojat vuescan. Pasileidžiu programą, o joje juostos išsirinkti negaliu iš viso Matyt žioplys kažką primaklinau ar ko nors neįjungiau. Gal kas nors susidūrėt?
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 25, 20:37)
Smiltie, va nuskenavau taviskes, idedu visiskai neliestas, tik sumazintas. skanerio nustatymai patys elementariausi, niekas papildomai netampyta. manau, viskas plius minus gerai su expoza, skenavo tau kontrastingai.
oi ačiū tau labai Atsiųsk sonatag@zebra.lt. Nėra taip jau gerai su ekspozicija, nu bet gi mokomės, mokomės Ir bent jau dabar realiai klaidas pamatyt galima
Andriuska, nu liuks, man labai patinka O čia irgi juosta tokia kontrastinga, ar pats užmetei daugiau kontrasto O Smeną aš pasirodo irgi turiu Oi negaliu , fotikais apsirūpinusi , ale laiko fotkinti nėra
Įmetu tuos kadrus su rolejum , dabar galvoju čia daug kas gali būti, ne tik užrakte problema Ir objektyvas toks man ten lyg pabraižytas atrodo Ir dar galas žino kas
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 25, 21:50)
Įmetu tuos kadrus su rolejum , dabar galvoju čia daug kas gali būti, ne tik užrakte problema Ir objektyvas toks man ten lyg pabraižytas atrodo Ir dar galas žino kas
Tu įsitikinus, kad sufokusuota buvo teisingai? Panašu, kad reikia reguliuot viršutinį objektyvą. Jis rodo teisingai, tuo tarpu kai apatinis yra ne fokuse (jeigu sufokusuota teisingai).
QUOTE(sillwio @ 2009 05 25, 23:13)
Tu įsitikinus, kad sufokusuota buvo teisingai? Panašu, kad reikia reguliuot viršutinį objektyvą. Jis rodo teisingai, tuo tarpu kai apatinis yra ne fokuse (jeigu sufokusuota teisingai).
Neįsitikinusi visiškai, net normaliai neprisimenu ką ten ir kaip dariau, juk tas buvo prieš metus laiko
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 25, 22:26)
Neįsitikinusi visiškai, net normaliai neprisimenu ką ten ir kaip dariau, juk tas buvo prieš metus laiko
Reikia tada laukt, kol Gaziulka prasuks vieną juostą.
QUOTE(sillwio @ 2009 05 25, 21:24)
"buvo apėmusi" - tai reiškia praėjo jau?
ne tai, kad praėjo, bet man ten kadrų per daug vat kokį renginį fotografuoti - tai normaliai. o šiaip - per ilgai laukti. man ir 12 kadrų per daug, o čia 36.
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 25, 22:50)
pirmas man - superinis. toks lengvas. suoliuko antros kojos nesimato, tai atrodo kaip levitacija. pažiūrėsim įdėmiau tą aparatą.
Gaziulka testams juostelę turiu. jei dar neįdėjai į "ligonį" juostos, tai ir nedėk kol kas.