QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 24, 22:12)
reiktu kieno nors konsultacijos, kaip juosta ideti ir kaip naudotis daugmaz,
kaip įdėt juostą - jutube bus bent keli filmukai kaip įdėti. paieškos žodžiai gali būti TLR film load 120. svarbu pusėmis nesumaišyti, kad po to rakordo neeksponuotum
susitikimas praėjo normaliai, manau kiekvienas kažką išsinešėm naudingo. dėl netikėtai Sereikiškes užplūdusios minios spontaniškai pakeitėme susitikimo vietą ir todėl netekome fotografavimo objektų, užtat gavome ramybę ir kontrastingą, su nuolat besikeičiančiu apšvietimu, aplinką tai, ką aš išryškinau, bent jau negatyvų pavidalu, mane tenkina, nors aišku, medžiagos labai mažai. kaip kad ir sakė Puriena, gauta informacija turi susigulėti, taip pat ir man, sužinojus, jog Bitė Maja visoms gyvanimo situacijoms naudojasi trim ekspoporom (savotiškas sunny 16 light verssion). taigi, amžina konfrontacija tarp meniškos intuicijos ir techniško pragmatiškumo neišsisprendė. vienok manau, kad teigiamiausias susitikimo rezultatas, kad netrukus 120 juostos ryškintojų būrys pagausės dviem nariais ir tai mane be galo džiugina. įvertindamas Purienos pasiaukojimą važiuoti į susitikimus iš Kauno, siūlau pasvarstyti klausimą dėl susitikimo jos mieste, į kurį, kad būtų smagiau, vykti traukiniu. tokios kelionės privalumai - naudingai išnaudojamas laikas laukiant traukinio (fotografuojamės perone), teorinių klausimų aptarimas kelionės metu, laikinosios sostinės įamžinimas XXI a. pirmos dekados pabaigoje. kelionė atgal . o kad Puriena neliktų nuskriausta - ji galės atvažiuoti į Vilnių ir startuoti su visais susitikimo dalyviais kartu.