Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 24, 20:16)
Na aš tai tik 5 kadrus padariau.. smile.gif  Per mažai laiko buvo. Matei kiek laiko užtrunka, kol aš pamygu mygtukėlį smile.gif  Tai manosios nuotraukos bus dar negreit.

aš dar po to mieste mygau mygtukėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 24, 19:29)
aš dar po to mieste mygau mygtukėlį  biggrin.gif

Supratau biggrin.gif Nesulijo?
Atsakyti
jaučiu, kai manęs nebuvo, tai andriuška buvo kalbiausias (plepys)? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 24, 20:21)
jaučiu, kai manęs nebuvo, tai andriuška buvo kalbiausias (plepys)? biggrin.gif

Savaime aišku. Lektorius. smile.gif
Gaziulka, ms iš karto pasisakė, kad nebus. O tau kas dabar nutiko - persigalvojai? Andriuska man liepė laukti aikštelėje prie sporto rūmų, sakė : žmonių nedaug susirinko, tai mes visi ir atvažiuosim iki tavęs. Ir atvažiavo... net du žmonės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 24 gegužės 2009 - 20:40
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 24, 20:35)
Gaziulka, ms iš karto pasisakė, kad nebus. O tau kas dabar nutiko - persigalvojai? Andriuska man liepė laukti aikštelėje prie sporto rūmų, sakė : žmonių nedaug susirinko, tai mes visi ir atvažiuosim iki tavęs. Ir atvažiavo... net du žmonės  lotuliukas.gif

kad as irgi is anksto mirksiukas.gif Kunigiskese mes, tai koks Sereikiskiu parkas..

o tai suzinojot ka nors vis delto? pareferuokit smile.gif

Smiltie, ir man smagu rolleyes.gif ir dar Rolleicord'a turiu rankose pabandymui - reiktu kieno nors konsultacijos, kaip juosta ideti ir kaip naudotis daugmaz, ir siaip aki uzmesti, kaip tas fotikas laikosi. andriuska, ms? ax.gif
Atsakyti
Nu praleidau eksponometrijos pamoką. Uždalyvavau iki vėlios nakties mergvakary, tai jau ne iki pamokų man buvo. Miegas taip lenkė prie žemės, kad net silpna buvo.

Nieko, tikiuosi Andrius dar nepagailės patarimų kada vėliau, gal jau tuomet ir turėsiu ne automatinę kamerą ir galėsiu vietoje viską aiškintis.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 24, 21:12)
kad as irgi is anksto mirksiukas.gif Kunigiskese mes, tai koks Sereikiskiu parkas..

Tai aš ir sakau Sayonarai, kad Gaziulka ir ms pasisakė iš anksto. Ne visai teisingai parašiau - reikėjo ne kablelį, o "ir " parašyti man biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 24, 21:12)
o tai suzinojot ka nors vis delto? pareferuokit smile.gif

Sudėtinga būtų dabar referuoti. Turėtų susigulėti viskas. Kuo gilyn į mišką....
Atsakyti
aaa, per jautriai sureagavau i kableli po savo nick'o biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 24, 21:40)
aaa, per jautriai sureagavau i kableli po savo nick'o biggrin.gif irnesakyk.gif

Bus tau nedalyvaut meetuose, paskui jautru dėl to smile.gif O ir būtumei savo Rolei.. atsinešusi.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 24, 21:42)
Bus tau nedalyvaut meetuose, paskui jautru dėl to  smile.gif  O ir būtumei savo Rolei.. atsinešusi.

ot, spaudike tongue.gif buciau meet'e, tai ir jokio Rollei nebuciau turejus. ir jis ne mano, Smiltis dave pabandymui smile.gif

o siaip tai aciu, kad pralinksmini mirksiukas.gif . ir muzika tavo jau jau... beveik isimylejau. is leto ji mane taip jaukinosi, bet jauciu, ilgam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 24, 21:46)
ot, spaudike tongue.gif buciau meet'e, tai ir jokio Rollei nebuciau turejus. ir jis ne mano, Smiltis dave pabandymui smile.gif

o siaip tai aciu, kad pralinksmini mirksiukas.gif . ir muzika tavo jau jau... beveik isimylejau. is leto ji mane taip jaukinosi, bet jauciu, ilgam rolleyes.gif

Aaa, Smiltis davė.. Galvojau, kad jau radai, nusipirkai...
Man smagu, kad patiko Bebel. Rudenį laukiu jos naujo albumo rolleyes.gif
Atsakyti
puriena6, gaziulka toki pati turi cd, koki man dovanojai? jei taip, tai nesigailesi, Gaziulka wink.gif

p.s. nu tai issikalbekit apie myta.. isklausysim smile.gif
Atsakyti