Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

o.k.
Atsakyti
Jeigu rytoj Vilniuje oras būtų blogas, rašykit žinutes. Grįžau iš Mamontovo koncerto kątik. Šią minutę galvoju, kad tingiu ryt į Vilnių biggrin.gif Rytoj, tikiuosi, kad nekils tokių minčių biggrin.gif
Atsakyti
kol kas giedra smile.gif
Atsakyti
Aha, saulė žeme ridinėjasi smile.gif Atvažiuosiu. IKI.
Atsakyti
ot kokie bebe.gif nu ir gerai, eisiu su ms ekspopaslapciu nagrinet, pavydesit tada tongue.gif

o siaip gerai pasibukit, pasiseke su oru mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, gero fotografavimo, kas eina smile.gif šiandien - ne mano diena.
Atsakyti
Jau grįžau. Ekspopaslaptys galutinai neatskleistos, todėl Gaziulka, dar pabendrausim tuo klausimu ir didesnėje kompanijoje mirksiukas.gif Mūsų buvo kukliai trys. Malonu buvo susipažinti su bite maja 4u.gif Andriuska kaip visada sužibėjo savo žiniomis 4u.gif Su oru pasisekė, nes tik atsisveikinom ir pradėjo lietus pilti smile.gif
Atsakyti
Puriena, grįžai anksčiau nei aš biggrin.gif man ir malonu buvo susipažint drinks_cheers.gif
ačiū Andriuškai už pamoką smile.gif ryt nešiu ryškint. žiūrėsim, kas gavos.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 24, 15:50)
Ekspopaslaptys galutinai neatskleistos, todėl Gaziulka, dar pabendrausim tuo klausimu ir didesnėje kompanijoje  mirksiukas.gif 

kad kai per didelė man rodos ne tiek ir daug naudos būna smile.gif

O mes su Gaziulka irgi pasimeetinom, man tai labai smagu buvo thumbup.gif

Sayonara, o ką tau atsakė iš fotoimpexo dėl tų brokuotų juostų g.gif Aš galvoju gal vis tik surizikuot ir užsisakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 24, 18:08)
kad kai per didelė man rodos ne tiek ir daug naudos būna  smile.gif

O mes su Gaziulka irgi pasimeetinom, man tai labai smagu buvo  thumbup.gif

Sayonara, o ką tau atsakė iš fotoimpexo dėl tų brokuotų juostų  g.gif Aš galvoju gal vis tik surizikuot ir užsisakyt  g.gif

aš dar nesikreipiau. sakiau, prašysiu andriuškos, kad kreiptųsi, kai darys užsakymą, nes kas aš fotoimpeksui? niekas. aš gi neužsakinėju, užsakinėja andriuška.. visos juostos iš tų dviejų dėžučių brokuotos. _ms_ sakė dar tris dėžutes turi, tai jam išvis linksma.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 24, 19:42)
aš dar nesikreipiau. sakiau, prašysiu andriuškos, kad kreiptųsi, kai darys užsakymą, nes kas aš fotoimpeksui? niekas. aš gi neužsakinėju, užsakinėja andriuška.. visos juostos iš tų dviejų dėžučių brokuotos. _ms_ sakė dar tris dėžutes turi, tai jam išvis linksma.. doh.gif

tai jo, Andriaus reikia prašyt kad parašytų, nes manau kad turėtų pakeisti, juk ten ne šaraškinų kontora kokia g.gif ir gal ne jūs vieni gi su ta problema unsure.gif ir nebūtinai darant užsakymą gi galima parašyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 24 gegužės 2009 - 19:16
QUOTE(bite maja @ 2009 05 24, 17:56)
Puriena, grįžai anksčiau nei aš  biggrin.gif man ir malonu buvo susipažint  drinks_cheers.gif
ačiū Andriuškai už pamoką smile.gif ryt nešiu ryškint. žiūrėsim, kas gavos.

Na aš tai tik 5 kadrus padariau.. smile.gif Per mažai laiko buvo. Matei kiek laiko užtrunka, kol aš pamygu mygtukėlį smile.gif Tai manosios nuotraukos bus dar negreit.

QUOTE(Smiltis @ 2009 05 24, 18:08)
kad kai per didelė man rodos ne tiek ir daug naudos būna  smile.gif

Būna būna smile.gif
Atsakyti