Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

nu pasakykit saziningai - ar man cia siaip grazu, nes tas crossas man nauja ir neisbandyta, ar cia is tikro kas gero yra g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 05 21, 21:56)
kadangi šiandien įvyko "nelaimingas atsitikimas" ir nesudalyvavau suitikime, Sayonaros įpareigotas siūlau susitikti gryname ore su fotoaparatais ir panagrinėti eksponometrijos klausimus praktikoje. siūlyčiau šį savaitgalį, bet ką tik pažiūrėjau - prognozės nekokios.... gal kurią darbo dieną po 18 val? būtų norinčių?

aš labai norėčiau šituo klausimu myto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 22, 09:14)
nu pasakykit saziningai - ar man cia siaip grazu, nes tas crossas man nauja ir neisbandyta, ar cia is tikro kas gero yra g.gif

nesupratau, ka pasakyt? apie crosa, ar apie nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 22, 07:14)
nu pasakykit saziningai - ar man cia siaip grazu, nes tas crossas man nauja ir neisbandyta, ar cia is tikro kas gero yra

antroje man ir cross, ir foto labai patinka bigsmile.gif mistika tokia, velniava ir bardakas, bet labia geras.. kažką primena..smile.gif
pirmoje mielos spalvos, paskutinėj šviesa graži, atspalvis fainas, o turinys paprastas.
klausai, aš kai skaidres krosinau, supratau, kad tikrųjų spalvų iki dedikuoto skenerio nebuvau mačius - jos buvo geltonos ir visokios kitokios, tik ne tos įprastos krosintos. nenori man duoti vieno gabaliuko, kad per dedikuotą praleisčiau? pažiūrėsim, ar bus skirtumas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 07:29)
antroje man ir cross, ir foto labai patinka bigsmile.gif  mistika tokia, velniava ir bardakas, bet labia geras.. kažką primena..smile.gif
pirmoje mielos spalvos, paskutinėj šviesa graži, atspalvis fainas, o turinys paprastas.
klausai, aš kai skaidres krosinau, supratau, kad tikrųjų spalvų iki dedikuoto skenerio nebuvau mačius - jos buvo geltonos ir visokios kitokios, tik ne tos įprastos krosintos. nenori man duoti vieno gabaliuko, kad per dedikuotą praleisčiau? pažiūrėsim, ar bus skirtumas?  bigsmile.gif

gerai. jeigu su andriuska pavyks sudalyvauti, atnesiu gabaliuka 4u.gif
Atsakyti
Andriau man ne prašmatnaus eksponometro reik ir ne Adamso teorijom mokytis ir treniruotis, man jo apskritai reik (t.y. tikriausiai reikės biggrin.gif )

Aš irgi norėčiau kokio praktinio naudingo susitikimo. thumbup.gif
Atsakyti
a tai gal savaitgalį šį? vis vien oras prastas, nei išvažiuot kur, nei ką...gismeteo prognozės keičiasi, dabar šeštadienį lyg ir geresnį orą žada. kitą savaitgalį aš negalėsiu.

p.s. dėl eksponometro - dabar turiu du atliekamus. vienas nebrangus, bet su dviem "bet" (jo parodymus reikia išmokti skaityti ir atsižvelgti į paklaidą), kitas - su vienu "bet" - jis gali pasirodyti per brangus (o naudotis juom - vienas malonumas) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 05 22, 08:38)
a tai gal savaitgalį šį? vis vien oras prastas, nei išvažiuot kur, nei ką...gismeteo prognozės keičiasi, dabar šeštadienį lyg ir geresnį orą žada. kitą savaitgalį aš negalėsiu.

p.s. dėl eksponometro - dabar turiu du atliekamus. vienas nebrangus, bet su dviem "bet" (jo parodymus reikia išmokti skaityti ir atsižvelgti į paklaidą), kitas - su vienu "bet" - jis gali pasirodyti per brangus (o naudotis juom - vienas malonumas) cool.gif

aš šį nelabai galiu, turiu planų rytojui unsure.gif
Atsakyti
Prisijungčiau prie jūsų Vilniuje, jei susitikimą organizuotumėte sekmadienį mirksiukas.gif Sekmadienį lietus nenumatomas smile.gif O va šeštadienį tai jau taip.

Gaziulka, jei apie crossą aplamai - tai man labai patinka. Jei apie crossą tavo nuotraukose.. Vistiek, siužetas turi būti, nežiūrint ar tu krosini, ar ne. Ir čia tavo fokėse labiausiai žiūrisi antroji. Kitų krossas negelbėja biggrin.gif
Na, gal per griežtai aš čia 4u.gif Bet kai žinau, kad tu gali įdomiau nufotografuot, tai ir kabinėjuosi.
Atsakyti
kas galės sekmadienį?
Atsakyti
aš galiu smile.gif
Atsakyti
aš galiu sekmadienį tik su sūnum, jeigu jis niekam netrukdys
Atsakyti