Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 19, 20:54)
Lėvai skenuoja mano skeneris doh.gif toks muilas, kad žodžių trūksta..

Man visko užtenka.
Atsakyti
ką tik baigiau žiūrėti filmą, kurį rekomendočiau fotografuojantiems. Maria Larsson's Eternal Moments. Apie paprastos moters gyvenimą ir jos subtilų gyvenimo ir fotografijos pajautimą. Treileris čia: http://www.youtube.c...h?v=yFS1s26212U, gaila, kalba, kurią supranta turbūt tik vienas čia biggrin.gif
Ypač rekomenduoju sillwio, nes tai švedų filmas wink.gif

prisipažinsi, blioviau.. vienas iš tų flmų, kuriuos pavadinčiau konematografiškais.. wub.gif
Atsakyti
koreguoju treilerio adresą, nes anas - filmo priešistorė, herojės autentiškos foto, pasakojama ir apie heroję, kuri ir inicijavo šį filmą. kadangi aš nemoku švedų kalbos, tai tik spėlioti galiu, ar tikrai anas apie tai, čia sillwio tiksliau pasakys. treileris čia: http://www.youtube.c...h?v=9uATrCDjPm8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 gegužės 2009 - 07:18
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 19, 21:16)
O aš nuotrauką įdėsiu tongue.gif

man ir kompozicija keistoka g.gif dėl kokybės ką aš žinau. man normaliai viskas smile.gif man ta gatvė labai fotogeniška biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 05 19, 21:38)
Yes!!! Jeigu galima redaguoti skaną, kaip raw failą, daug problemų su grybiškom spalvom išsisprendžia.

bet pačio skano kokybė yra šiek tiek prastesnė nei tiff'o, nors dpi buvo 2400. reiks pabandyt su 4800 dpi.
vakar skanavau ir vis lyginau su senais skanais biggrin.gif dabar patenkinta esu savo skaneriu.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 19, 20:16)
Sayonara, gal turi kokių rollei retro pavyzdžių? šiaip įdomu, kokia tai stebuklinga juosta.

einu ieškot, įdėsiu.

paspaminsiu rollei retro 400:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 gegužės 2009 - 07:53
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 22:50)
ką tik baigiau žiūrėti filmą, kurį rekomendočiau fotografuojantiems. Maria Larsson's Eternal Moments. Apie paprastos moters gyvenimą ir jos subtilų gyvenimo ir fotografijos pajautimą. Treileris čia: http://www.youtube.c...h?v=yFS1s26212U, gaila, kalba, kurią supranta turbūt tik vienas čia biggrin.gif
Ypač rekomenduoju sillwio, nes tai švedų filmas wink.gif

prisipažinsi, blioviau.. vienas iš tų flmų, kuriuos pavadinčiau konematografiškais.. wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 20, 07:15)
koreguoju treilerio adresą, nes anas - filmo priešistorė, herojės autentiškos foto, pasakojama ir apie heroję, kuri ir inicijavo šį filmą. kadangi aš nemoku švedų kalbos, tai tik spėlioti galiu, ar tikrai anas apie tai, čia sillwio tiksliau pasakys. treileris čia: http://www.youtube.c...h?v=9uATrCDjPm8

Aciu, Sayonara. Vakar perziurejau filmo priesistore, bet jau nebuvo jegu ieskoti kazko daugiau. Nauja nuoroda patikrinsiu namie, bo darbe youtube uzblokuota smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 05 20, 07:34)
vakar skanavau ir vis lyginau su senais skanais  biggrin.gif dabar patenkinta esu savo skaneriu.

Liuks. Reiskia ir as neprasoviau su pasirinkimu.

QUOTE(sayonara @ 2009 05 20, 07:45)
paspaminsiu rollei retro 400:

Grudas man labai primena fortepan juosta, i kuria as dabar fotografuoju. Kazkoks "erdvinis".
P.S. andriuskos israiska gera
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 05 20, 08:31)
Aciu, Sayonara. Vakar perziurejau filmo priesistore, bet jau nebuvo jegu ieskoti kazko daugiau. Nauja nuoroda patikrinsiu namie, bo darbe youtube uzblokuota smile.gif

Grudas man labai primena fortepan juosta, i kuria as dabar fotografuoju. Kazkoks "erdvinis".
P.S. andriuskos israiska gera

na tas filmas toks daugiau mergaitėms apie mergaites, bet į šviesą, operatoriaus darbą, spalvas, kompzicijas verta pasižiūrėti ir berniukams wink.gif

wyshnia pasakojo, kad silverprinte ją bandė įštikinti, kad rollei retro yra naujos kartos apx juosta. tipo tas pats, tik naujesnis..smile.gif tai baisiai įdomu paliko biggrin.gif

man tai rollei labai minkšta tokia. toks jausmas iš pradžių būna, kad niekur nėra fokuso. tokia tikrai retro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 gegužės 2009 - 08:37
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 19, 21:16)
Andriushka, kada atminsi iki manęs su dviračiu? ar ketvirtadienį įvykdom mainus?

dabar išvažiuoju į pajūrį, rytoj kada grįšiu - nežinau. jei neapsunkins - prigriebk, bet aš galiu ir nespėti iki susitikimo pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 05 20, 08:45)
dabar išvažiuoju į pajūrį, rytoj kada grįšiu - nežinau. jei neapsunkins - prigriebk, bet aš galiu ir nespėti iki susitikimo pabaigos.

spėk spėk į meet'ą rytoj smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Sayon. Tonai labai malonūs.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 20, 10:23)
Ačiū, Sayon. Tonai labai malonūs.

tai čia man rodos pakontrastintos daugelis bent šiek tiek. originaliai švelnios labai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 20, 11:24)
tai čia man rodos pakontrastintos daugelis bent šiek tiek. originaliai švelnios labai.

O adox pakontrastinus tai biški gerokai labiau prisikontrastina biggrin.gif Tikrai švelnesnė už adox.
Atsakyti