Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 05 19, 13:05)
Graziai diskutuojat. Seimyniskai taip biggrin.gif

matai Silwio... senoji fotografija.. senoji fotografija... o trys musu grazuoles tik ka prisipazino, ka naktimis veikia nestuke.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 19, 11:42)
O vaziavimo islaidas iskaitei? be to, ten tik 12 kadru. O uz 5 lt juozapaviciaus gatvej gali 36 kadru ikalt wink.gif

a tai ten tik siaura ir dar spalvota? ir benzo neapmokės? ne, tadu be manęs cool.gif

juozapavičiaus gatvėje vakar apsipirkinėjau. po 5 lt neklausiau, paėmiau t-maxo siauro porą (labai jau panižo rankos "siauruku" pafotografuoti...dabar galvoju, gal į zenitą senučiuką įdėti ar į smeną g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 19, 12:00)
matai Silwio... senoji fotografija.. senoji fotografija... o trys musu grazuoles tik ka prisipazino, ka naktimis veikia  nestuke.gif
smile.gif

nepavydėk, manau ne kuo kitu, o kaip tik panašiom studijom pats ir visa Lietuva iki vidutiniškai 60 metų amžiaus užsiima biggrin.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 05 19, 12:15)
juozapavičiaus gatvėje vakar apsipirkinėjau. po 5 lt neklausiau, paėmiau t-maxo siauro porą (labai jau panižo rankos "siauruku" pafotografuoti...dabar galvoju, gal į zenitą senučiuką įdėti ar į smeną g.gif ).

po kiek ten tmax'as daba?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 14:33)
nepavydėk, manau ne kuo kitu, o kaip tik panašiom studijom pats ir visa Lietuva iki vidutiniškai 60 metų amžiaus užsiima biggrin.gif

nepavydziu, nes atsigules as galvoju apie teigiamus, grazius dalykus... debesis, vandeni, mirti... ir iskart uzmiegu, nes reikia pries sesias keltis smile.gif

Papildyta:
nors nuo siol pagalvosiu dar ir apie jus tris.. kreivai syptelsiu sau ir... miegosiu toliau wink.gif lotuliukas.gif

Dar papildyta:
o jus tuo metu nejaukiai pasijusit.. nes zinosit, kad apie jus bus pagalvota.. ir kreivai syptelta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 19 gegužės 2009 - 12:41
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 19, 12:40)
nepavydziu, nes atsigules as galvoju apie teigiamus, grazius dalykus... debesis, vandeni, mirti... ir iskart uzmiegu, nes reikia pries sesias keltis smile.gif

Papildyta:
nors nuo siol pagalvosiu dar ir apie jus tris.. kreivai syptelsiu sau ir... miegosiu toliau wink.gif  lotuliukas.gif
Dar papildyta:
o jus tuo metu nejaukiai pasijusit.. nes zinosit, kad apie jus bus pagalvota.. ir kreivai syptelta  lotuliukas.gif

o aš tyčia būsiu buka kaip kauptukas ir man bus dzin, kad Tu miegi kaip malka ir durnai šypsaisi..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 14:45)
o aš tyčia būsiu buka kaip kauptukas ir man bus dzin, kad Tu miegi kaip malka ir durnai šypsaisi..biggrin.gif

tai labai gerai, tik ziurek, kad isties nepradetum garsiai zvengt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 19, 12:48)
tai labai gerai, tik ziurek, kad isties nepradetum garsiai zvengt smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 19, 12:00)
matai Silwio... senoji fotografija.. senoji fotografija... o trys musu grazuoles tik ka prisipazino, ka naktimis veikia  nestuke.gif
smile.gif

Tai as ir sakau, graziai seimyniskai. Be jokiu paslapciu biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 12:33)
po kiek ten tmax'as daba?

O po 60 kas?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 05 19, 13:05)
O po 60 kas?

kas kas.. per šakas.. lotuliukas.gif
nors kaip rodo mano stebėjimai, kai kuriems ir "po 80" nepadeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 19, 12:40)

Papildyta:
nors nuo siol pagalvosiu dar ir apie jus tris.. kreivai syptelsiu sau ir... miegosiu toliau wink.gif  lotuliukas.gif
Dar papildyta:
o jus tuo metu nejaukiai pasijusit.. nes zinosit, kad apie jus bus pagalvota.. ir kreivai syptelta  lotuliukas.gif

Papildyta:

ir neužilgo sulauksite nuostabaus ciklo "Trys gražuolės" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 19, 15:22)
Papildyta:

ir neužilgo sulauksite nuostabaus ciklo "Trys gražuolės"  biggrin.gif

ciklus ta tema tik jus kurti galite. As galiu tik pratesti cikla "trys draugiškai nusiteikę daiktai" 31. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 13:08)
kas kas.. per šakas..  lotuliukas.gif
nors kaip rodo mano stebėjimai, kai kuriems ir "po 80" nepadeda smile.gif

Kadangi atlieki stebejus ta linkme, tai kreipsiuos pagalbos, kai jos prireiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti