Labas,
Sayonara, man nepatinka. Pirma gal dar žiūrisi -šviesesnis plotas traukia dėmesį tolyn, po to vėl atgal traukia sugrįžti apsižvalgyti, o kitos tai bardakiuks. Aha, gal spalvos ir būtų fain
ms, o tavo nuotrauka patiko. Su nuotaika.
Aš dar keletą įdomesnių įdedu iš mano pastarųjų juostelių.
Pasiims sugalvotą norą:
šizovas etiudas, besidairant kadro. Be pavadinimo.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 04 22, 10:23)
Nesuprantu kas ir kaip, bet tai nesvarbu - man ziauriai patinka
Merginos portretas tvarkingas, bet teta antram plane atitraukia demesi nuo merginos zvilgsnio, o misraines ir tortai, ypac ciuoziantys nuo stalo man niekada nepatiko. Subjektyviai. Vsio, baigiu komentuot nuotraukas. Atsiriso kazkaip
QUOTE(sillwio @ 2009 04 22, 10:32)
o misraines ir tortai, ypac ciuoziantys nuo stalo man niekada nepatiko. Subjektyviai. Vsio, baigiu komentuot nuotraukas. Atsiriso kazkaip
Gerai, kad komentuoji atvirai. Ačiū
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 22, 10:21)
Na jo Bite, esi teisi. Aš gi o bet tačiau nesu ir lomografijos mėgėja ir nu nesuprantu aš jos. Ir kaip Sillwio, dar nepriaugau matyt, kad matyčiau kaip ten tos vertikalės derinasi ir jomis grožėtis. Tai kadangi nesupratau tikslo, kokiu buvo dartos nuotraukos, tai mano komentaras taip ir lieka tik pasvarstymas, kokias aš įsivaizduoju dvigubas exp. Skirtingi esam ir skirtingai viską suprantam, jei būtume vienodi bais neįdomu būtų gyvent - menas būt vienodas, fotografija būt vienoda, o jei dar ir tobulėtume kosminiu greičiu visi venodai tolygiai, tai musiet visi labai greit menininkais virstume.. Baisiai neįdomu. Vienas dantis puikiai rauna, kitas židinius labai gražiai mūrija, o dar kitas nuostabias nuotraukas daro, kurias kabiname ant sienų ir perkame albumus. Taigis..
QUOTE(Puriena6 @ 2009 04 22, 10:23)
Labas,
Sayonara, man nepatinka. Pirma gal dar žiūrisi -šviesesnis plotas traukia dėmesį tolyn, po to vėl atgal traukia sugrįžti apsižvalgyti, o kitos tai bardakiuks. Aha, gal spalvos ir būtų fain
superinis etiudas.
pavydas net pajamė
p.s. dėkui už atvirumą. kažkaip šioje temoje man jis itin patink ačiū visiems ta pačia proga, kad nebijau rodyt čia savo bandymų ir negėda, ir nebaisu, ir vertinga, ir šiaip malonu.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 04 22, 11:29)
Man irgi. Aciu
As va zaviuosi bico gebejimu matyti kvadratu http://www.flickrive...57609366198428/
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 12:13)
p.s. dėkui už atvirumą. kažkaip šioje temoje man jis itin patink ačiū visiems ta pačia proga, kad nebijau rodyt čia savo bandymų ir negėda, ir nebaisu, ir vertinga, ir šiaip malonu.
Dazniau dek ir bijot cia nera ko Temai reikia nuotrauku. As irgi pasizadu
Sansara - gavau per pietus savo rolleicord'a. Pirmine apziura priverte atvipti apatini stalciu. Aparatas kaip naujas. Viskas sukiojasi ir lankstosi taip, kaip turi lankstytis. Ant korpuso muse nesedejo. Matosi, kad priziuretas labai gerai. Gavau dar ir bonusa, apie kuri matyt pardavejas nieko nesupranta - sviesesni matini fokusavimo stikla. Toks naujas kainuoja dvigubai daugiau, negu as uz rolleju mokejau Sumokejau ~ 65 eurus svediskam ebay. Pavarciau anglus ir amerikonus, tai zymiai prastesniam stovy kainuoja dvigubai ar trigubai daugiau.
sillwio, sekasi gi ..... matyt turi sekme tokiems dalykams. as tai net nezinau kaip rinktis ir kaip ziureti. na issiverciu jau su google (aciu andriuskai kad praplete mano zinias tuo klausimu, geda buvo nezinot tokio dalyko), tai bent zinau minusus nurodomus. bet kazkaip pvz. yra vienas tikrai geras koks fotikas, tai atrodo ta vieninteli yra be sansu nusipirkti o svediska pasiula gausa kazkaip neblizga. nors ekzeplioriai tikrai verti demesio beveik kiekvienas, priesingai nei kiti ebay'ai. atrodo nuo kiekvieno fotiko sklinda asmenine istorija, stulbina issilaikymas, stulbina kaina (tikrai neauksta), stulbina ir pasiula is kitos puses (nes tikrai daug ju ten puikiai issilaikiusiu). ir aisku, reikia tik vieno bet kaip ta viena issirinkti neprasaunant, cia man dar paslaptis. laimes tam neturiu per daug.
QUOTE(Sansara @ 2009 04 22, 14:00)
atrodo ta vieninteli yra be sansu nusipirkti
As buvau vienintelis pirkejas. Stebejau 2 savaites. Taip niekas ir nepastate. Tiesiog reikia uzsibrezti maksimalia kainos, kuria nori moketi, riba ir laukti.
Ačiū, draugai, už komentarus. Malionu.
Sayonara, ale pavydus tu koks . Jau ne pirmą kartą girdžiu
Gaziulka, Jei darei tą patį vonioje, tai tikriausiai įsivaizduoji, kaip buvo padaryta ši nuotrauka.
ms, aš irgi tą patį pamačiau pirmoje, ką ir tu
Sayonara, ale pavydus tu koks . Jau ne pirmą kartą girdžiu
Gaziulka, Jei darei tą patį vonioje, tai tikriausiai įsivaizduoji, kaip buvo padaryta ši nuotrauka.
ms, aš irgi tą patį pamačiau pirmoje, ką ir tu
Sillwio, liux nuoroda. Ačiū