Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Puriena, įsipili kavon brendžio ir...smile.gif

Buvau Procentre. Na įtikino mane, kad ne jų kaltė, o juosta brokuota - sakė, matosi nelygumai emulsijoje. Todėl tikriausiai teks rašyti fotoimpeksui laišką, siųsti kelis kadrus ir tikėtis atsakymo. Šiandien pasiėmiau dar tris adokso 400 juostas iš jų, ta pati bėda visose - kur tik lygus paviršius, matosi tie taškeliai. Taip kad.. tikriausiai subrokijo gražuoliai..

o aš dar tų juostų kokias 15 turiu..sad.gif išvada - nefotkint lygių paviršių biggrin.gif
Atsakyti
nelygus emulsijos padengimas? g.gif žinau, kad kartasi burbulų pasitaiko. įmesk dar kokį kadrą su reiškiniu. pamiršau, kaip atrodo. nors ir gyvą juostą reikia apžiūrėti. man po šveicarijos spalvotą išryškino su per puse juostos einančiais dryžiais. akivaizdžiai ant amulsijos, plika akimi matėsi. žodžiu versija buvo tokia, kad juostelė sudrėko back'e ir sulipo blink.gif o mašina gera, nes vakar ryškino - visks normaliai.... vat taip. fotoimpexui galima rašyti. jei dar kur tokie bajeriai buvo - kažką turi padaryti. kažkur jie net savo forumą turėjo, tn fotoimpexas ar adoxas kaip moderatorius ar adminas buvo, į visus klausimus dėl produkcijos atsakinėjo.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 05 08, 12:33)
nelygus emulsijos padengimas? g.gif  žinau, kad kartasi burbulų pasitaiko. įmesk dar kokį kadrą su reiškiniu. pamiršau, kaip atrodo. nors ir gyvą juostą reikia apžiūrėti. man po šveicarijos spalvotą išryškino su per puse juostos einančiais dryžiais. akivaizdžiai ant amulsijos, plika akimi matėsi. žodžiu versija buvo tokia, kad juostelė sudrėko back'e ir sulipo blink.gif  o mašina gera, nes vakar ryškino - visks normaliai.... vat taip. fotoimpexui galima rašyti. jei dar kur tokie bajeriai buvo - kažką turi padaryti. kažkur jie net savo forumą turėjo, tn fotoimpexas ar adoxas kaip moderatorius ar adminas buvo, į visus klausimus dėl produkcijos atsakinėjo.

user posted image

per padidinamąjį stiklą tyrinėjo, sakė, matosi akivaizdūs emulsijos nelygumai, kažkas jos viduje dėjosi. tada man paaiškino, kaip ryškina, kaip amšina jų veikia, na tikrai sunku patikėti, kad jie būtų ką nors pridirbę, juolab, kad ms ryškino ten lygiai tokią pačią juostą ir lygiai tokios pačios bėdos, mano 3 kituose pasiimtuose adoksuose vėl tas pats, o kartu priduotoje ryškinti agfoje - nė ženklo tokių dėmelių. taip kad teks rašyti jiems. tik nežinau, ko prašyti biggrin.gif kad paguostų? biggrin.gif

ai, palikau jiems vieną tuščią adokso juostą, sakė, bandys gabalą išryškinti ir parašys man arba paskambins, kas ten darysis.

bjauriausia, kad adoksų dar kokias 15 juostų turiu sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 gegužės 2009 - 12:51
nežinau, galit mane išdurnint, ale man šita foto labai miela atrodosi. mano dainuojanti močiutė.

user posted image

turiu ir daugiau, kai nuskenuosiu, įdėsiu dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 gegužės 2009 - 16:33
kvadrato reik tikriausiai..
Atsakyti
Sayonara, močiutės visada gražu. Bet fotkindama erdvės pagailėjai. Miela močiutė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 08 gegužės 2009 - 19:18
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 08, 19:17)
Sayonara, močiutės visada gražu. Bet fotkindama erdvės pagailėjai. Miela močiutė..

jep. turiu su daugiau ir daug erdvės. parodysiu, kai nuotaika bus smile.gif
Atsakyti
va iš šiandien pasiimtos juostos taškiučiai sad.gif

user posted image
Atsakyti
Ech kaip negerai tie taškiukai. Bet nuotrauka tai faina.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 16:15)
nežinau, galit mane išdurnint, ale man šita foto labai miela atrodosi. mano dainuojanti močiutė.

Kodėl durnint? Prie kadravimo gal ir galima kabintis, bet aš nieko nematau, nes žvilgsnis prikausto ir nepaleidžia.

QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 17:51)
kvadrato reik tikriausiai..

unsure.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 19:49)
va iš šiandien pasiimtos juostos taškiučiai sad.gif

Netrukdo man čia taškučiai. Gal dar kaip ms į kilimą pabraukyčiau. Čia tiktų.

P.S. švedai nesuprasų, kas čia per įnagis ir ką jie ten daro biggrin.gif
Atsakyti
andriuska, kudroj tavo jurkalnes foto su IR juostele fotkinta? kokiu fotiku? g.gif

sillwio, jau ir ne kiekvienas lietuvis pasakytu kam tas inagis mirksiukas.gif

sayonara, uzuojauta del juostu, gal imanoma tai panaudot tai sau kaip privaluma. kaip efekta koki g.gif ale procentras saunuoliai, kad aiskinasi, o ne nusispjauna i kliento bedas.
Atsakyti
ne, ten FOMA lakštas + šiek tiek vargo skaičiuojant ekspoziciją ir vis tik ADOX APH09 ryškalai. iš latvijos parsivežiau beveik 30 plokųštelių, tai apturėjau darbelio ryškinant. užtat yra šiek tiek medžiagos pamąstymams.

p.s. neskubėdamas pardavinėju savo eksponometrą sekonic L-308. noriu apgreidinti. viskas su juo normaliai ir normaliems žmonėms puikus aparatas. trenktiems ir paveiktiems adamso teorijų jo neužtenka....
Atsakyti