aha, pageidavimus į asmeninę žinutę. po truputį formuosim ir apie galutinį sąrašą ir terminą paskelbsiu, kai jau galutinai siųsiu užsakymą.
QUOTE(andriuska @ 2009 05 05, 13:51)
Sayonara, o koks procentro verdiktas dėl tos tavo juostelės?
dar nebuvau. parašiau jiems laišką, po jo paskambino, labai gražiai paprašė atvežti negatyvus, labai susirūpino.
įdomiausia, kad po keleto dienų lygiai tas pats po procentro ryškinimo su tokia pačia adox 400 juosta nutiko ir ms. tai sukam galvas dabar, ar procentras, ar juostos brokuotos šiandien per pietus ketinu nuvažiuoti, pasiėmiau savo negatyvus ir parodysiu jiems.
andriuska, aš iš fotoimpekso norėčiau dėžutės (10 vnt.) rollei retro.
ketinau iš silverprinto užsisakyt, bet kad ten kaina svarais tokia, kaip vokietijoj eurais. tai gal sakau tada iš vokietijos man labiau apsimoka.. dar pagalvosiu, kada užsakymo deadline?
Aš irgi norėčiau Rollei RETRO iso 400, kad jau tokią reklamą padarė Sayonara kokių 5vnt. Ir kada deadline? Nes jei man vyras padovanoja MF kamerą, tai tada ir 120 juostų, bakelio ir įmaučių reiks.
aš galvoju po kokių 2-3 savaičių. iki to laiko gal dauiau atsiras ko nors norinčių (pigiau siuntimo kaštai bus).
o man su adox viskas normaliai. vat šiandien išryškinau.
man tik kitas dalykas įdomu labai jau skirtingai kažkaip gavosi. įtariu skanavimas. nors trobelėje lyg ir viskas taip, kaip ir turėjo būti pagal apšvietimą, bet kažkaip labai jau grafiškai atrodo.
o man su adox viskas normaliai. vat šiandien išryškinau.
man tik kitas dalykas įdomu labai jau skirtingai kažkaip gavosi. įtariu skanavimas. nors trobelėje lyg ir viskas taip, kaip ir turėjo būti pagal apšvietimą, bet kažkaip labai jau grafiškai atrodo.
QUOTE(andriuska @ 2009 05 07, 19:43)
oi....
užgniaužė kvapą... Jos tokios tikros!
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 07, 21:04)
man irgi
QUOTE(andriuska @ 2009 05 07, 19:43)
vat šiandien išryškinau.
Abi puikios. Kontrastas, ryškumo zona, kompozicija, šviesa - viskas parinkta puikiai.
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 21:03)
aš niekaip juostų nepasiimu iš procentro
O aš niekaip nepataikau ryškalų nusipirkti Vis dar neturi fototechnika
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 07, 21:26)
O aš niekaip nepataikau ryškalų nusipirkti Vis dar neturi fototechnika
Turi namie nescaffe? Vadinasi turi ryškalų
Jeigu rimtai, tai dabar apie tai skaitinėju. Bandyt kažkaip rankos nekyla, bet rezultatai mane maloniai nustebino. Va receptas, o cia rezultatai.
Dabar tai nenoriu eksperimentuoti, bet kada nors gal ir pabandysiu ryškinti kavoje. Įsivaizduoju, kad procesas, lydimas kavos kvapo, turėtų būti visai malonus