Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 05 03, 16:37)
Pabandžiau pakuist internetą ir nieko neradau apie tokį. Jei kaina ir liks tokia, gal verta surizikuot?

radau apie juos cia ir cia g.gif nieko ispudingo, trumpalaike gamyba. foto darytu su juo radau flickr, tai visai nieko, patiko, bet perleistos per ps, tai sunku spresti apie tikraja kokybe g.gif
kaina tikrai juokinga (kolkas). net liubitelis kainuoja turguje apie 80 lt blush2.gif kad tik nuo jusu kolekcionavimo manija neuzsikresti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 gegužės 2009 - 16:32
QUOTE(Sansara @ 2009 05 03, 16:27)
radau apie juos cia ir cia  g.gif nieko ispudingo, trumpalaike gamyba. foto darytu su juo radau flickr, tai visai nieko, patiko, bet perleistos per ps, tai sunku spresti apie tikraja kokybe  g.gif
kaina tikrai juokinga (kolkas). net liubitelis kainuoja turguje apie 80 lt  blush2.gif kad tik nuo jusu kolekcionavimo manija neuzsikresti  lotuliukas.gif

Nedaug info apie juos. Nežinau net, ką tau pasakyt. Kaina, aišku, juokinga. Neturėčiau jokio, matyt pradžiai imčiau. O manija dalykas rimtas biggrin.gif Tenka save suimt į rankas.
Atsakyti
ai, palauksiu dar. smile.gif tik nervina, kad kazko zinomesnio retai labai pasitaiko, o dar laukiant geros kokybes, visai kantrybes neuztenka doh.gif
Atsakyti
Andiuska, aūūū! Radau tavo skelbimą kūdroje, kad kažkada pardavinėjai konteineriukus plačiai juostai dėti. Ar dar turi? Imčiau.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 04, 13:08)
Andiuska, aūūū! Radau tavo skelbimą kūdroje, kad kažkada pardavinėjai konteineriukus plačiai juostai dėti. Ar dar turi? Imčiau.

Prisidedu prie aūūū smile.gif Skelbima irgi maciau, bet nesupratau, kam jie reikalingi.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 05 04, 13:22)
Prisidedu prie aūūū smile.gif Skelbima irgi maciau, bet nesupratau, kam jie reikalingi.

O kai išfotkini juostą, kur ją dedi iki ryškinimo?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 04, 13:25)
O kai išfotkini juostą, kur ją dedi iki ryškinimo?

Uzklijuoju ir dedu i tuscia dezute nuo naujos juostos.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 05 04, 13:27)
Uzklijuoju ir dedu i tuscia dezute nuo naujos juostos.

Nėra jokios dėžutės pas mane. Visų pirma nesupratau, kaip ten užklijuoti (paseilinti, kaip voką?). Visų antra - ten kur perku juostas, ten jos būna pakuojamos po keletą į didelę dėžutę, o joje jau supakuotos į maišelius. Tai aš kadangi vienetais perku, tai ir neturiu dėžutės. Man visai gerai būtų turėti ale juodą plastikinę, kaip siaurai juostai.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 04, 13:31)
Nėra jokios dėžutės pas mane.  Visų pirma nesupratau, kaip ten užklijuoti (paseilinti, kaip voką?). Visų antra - ten kur perku juostas, ten jos būna pakuojamos po keletą į didelę dėžutę, o joje jau supakuotos į maišelius. Tai aš kadangi vienetais perku, tai ir neturiu dėžutės. Man visai gerai būtų turėti ale juodą plastikinę, kaip siaurai juostai.

Paseilinu, kaip voka biggrin.gif Kai juosta isfotografuoji, matai siaura juostele, kuria apvynioji apie juosta su pagrindu ir paseilinus uzkslijuoji. O juostos pas mane supakuotos po viena.
Atsakyti
seilėjatės čia kaip vaikai biggrin.gif biggrin.gif
sorry, prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
gal ne i tema, bet... 4u.gif
gal galit parekomenduoti koki video kameru remontinka, kaune. aciu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 04, 18:47)
seilėjatės čia kaip vaikai biggrin.gif biggrin.gif
sorry, prajuokino biggrin.gif

Linksma, ane liezuvis.gif Va taip išsprūdo man vaikiškai ir sillwio pagavo biggrin.gif
Atsakyti