Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Tema gyva drinks_cheers.gif

Tęsiam smile.gif

1 tema

2 tema

3 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 balandžio 2009 - 09:05
jau čia galima kvaksėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 09:24)
o, parodyk smile.gif 4u.gif

Neissaugojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 04 22, 09:30)
Neissaugojau smile.gif

tai dar kartą pavartyk, jei turi laiko biggrin.gif 4u.gif

kūdroje gavau pastabą, kad spalvotai tokius dalykus reik fotkint ir visu 100 proc. sutinku. Į smeną daugiau tikrai nedėčiau jb. Tarp kitko, pirmoje foto matosi, kokią neblogą kokybę su tuo plastmasės gabalu galima gauti, jei teisingai susukioji atstumus.
Atsakyti
Sayonara, vėl būsiu bloga tongue.gif man šita serija, tai toks belekoks fotoaparato kraipymas, užstačius dvigubą exp, su tikėjimusi, kad gal kas gausis unsure.gif Nesu ir aš dvigubų ekspozicijų mylėtoja, bet norisi, kad jei jau dviguba exp, tai jau bent kiek apmąstyta kodėl ką kaip ir ant ko dedi. Nu aš taip mąstau. Subjektyviai.
Ot tai tik kritikuoju kitus, o nieko nerodau kritikai tongue.gif

Sillwio, tiesa vis pamirštu pasakyti - malonu susipažinti su mažuoju. Akys labai jau matytos smile.gif Gražiai jums augti! 4u.gif ir linkėjimai mamytei.
Atsakyti
o as sayonaros siuose ekspouzuose pastebejau, kad derinasi tie vaizdai. Vertikales vienam kadre dera su vertikalems kitame. Dar - jei kito "komplekto" vienam kadre jos "lyja", tai papildomas kadras jas susiurbia. Nu karoc braizas yr, bet toks sudetingas sakyc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 22, 10:38)
Sayonara, vėl būsiu bloga tongue.gif man šita serija, tai toks belekoks fotoaparato kraipymas, užstačius dvigubą exp, su tikėjimusi, kad gal kas gausis unsure.gif Nesu ir aš dvigubų ekspozicijų mylėtoja, bet norisi, kad jei jau dviguba exp, tai jau bent kiek apmąstyta kodėl ką kaip ir ant ko dedi. Nu aš taip mąstau. Subjektyviai.
Ot tai tik kritikuoju kitus, o nieko nerodau kritikai tongue.gif

tai nesiderina su lomografijos principu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 22, 09:42)
o as sayonaros siuose ekspouzuose pastebejau, kad derinasi tie vaizdai. Vertikales vienam kadre dera su vertikalems kitame. Dar - jei kito "komplekto" vienam kadre  jos "lyja", tai papildomas kadras jas susiurbia. Nu karoc braizas yr, bet toks sudetingas sakyc smile.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 04 22, 09:43)
tai nesiderina su lomografijos principu  tongue.gif

lotuliukas.gif ne tik su lomografijos principais, bet ir su mano charakteriu..biggrin.gif

Pupeliuk, aš smeną tam ir pirkau, kad galėčiau negalvodama rankas kilnot ir laukt/tikėtis, kad ranka, o ne akys, ką nors pagaus. Ir visiškai suprantu, kad tvarką mėgstantiems žmonėms tai nepriimtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 09:36)
tai dar kartą pavartyk, jei turi laiko biggrin.gif 4u.gif

kūdroje gavau pastabą, kad spalvotai tokius dalykus reik fotkint ir visu 100 proc. sutinku. Į smeną daugiau tikrai nedėčiau jb. Tarp kitko, pirmoje foto matosi, kokią neblogą kokybę su tuo plastmasės gabalu galima gauti, jei teisingai susukioji atstumus.

Varciau labiau del saves, kad suprasti. Tu idejai taip, vadinasi tau tinka. Neturiu nieko pries smile.gif

Atsargiai biggrin.gif Pries 20 metu tas plastmases gabalas buvo pats brangiausias turtas ir buvo tinkamas fotografuoti viskam. Jei rimtai, tai smena nera pats blogiausias variantas. Ta prasme rezultatai gali buti nuspejami smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 22, 09:38)
Sillwio, tiesa vis pamirštu pasakyti - malonu susipažinti su mažuoju. Akys labai jau matytos smile.gif Gražiai jums augti! 4u.gif ir linkėjimai mamytei.

Dekavoju 4u.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 04 22, 09:42)
o as sayonaros siuose ekspouzuose pastebejau, kad derinasi tie vaizdai. Vertikales vienam kadre dera su vertikalems kitame. Dar - jei kito "komplekto" vienam kadre  jos "lyja", tai papildomas kadras jas susiurbia. Nu karoc braizas yr, bet toks sudetingas sakyc smile.gif

As matyt dar nepriaugau iki tokio lygio, kad grozetis vertikalemis smile.gif (cia be sarkazmo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 22 balandžio 2009 - 10:05
sillwio, skaičiau, kad tos plastmasinės smenos optika yra vertinama kaip gana nebloga smile.gif reikės pabandyt lomo-portretus pafotografuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 10:12)
sillwio, skaičiau, kad tos plastmasinės smenos optika yra vertinama kaip gana nebloga smile.gif reikės pabandyt lomo-portretus pafotografuot smile.gif

91 metais, kai dar buvau visai snarglius ir tikejau sviesiu rytojum, fotografavau (kartu su bureliu) kazkoki eilini mitinga. Portretu kokybes pakako parodelei smile.gif Gaila, kad neissaugojau negatyvu is tu laiku (nors reiktu pas tevus pakuist).
Atsakyti
Na jo Bite, esi teisi. Aš gi o bet tačiau nesu ir lomografijos mėgėja ir nu nesuprantu aš jos. Ir kaip Sillwio, dar nepriaugau matyt, kad matyčiau kaip ten tos vertikalės derinasi ir jomis grožėtis. Tai kadangi nesupratau tikslo, kokiu buvo dartos nuotraukos, tai mano komentaras taip ir lieka tik pasvarstymas, kokias aš įsivaizduoju dvigubas exp. Skirtingi esam ir skirtingai viską suprantam, jei būtume vienodi bais neįdomu būtų gyvent - menas būt vienodas, fotografija būt vienoda, o jei dar ir tobulėtume kosminiu greičiu visi venodai tolygiai, tai musiet visi labai greit menininkais virstume.. Baisiai neįdomu. Vienas dantis puikiai rauna, kitas židinius labai gražiai mūrija, o dar kitas nuostabias nuotraukas daro, kurias kabiname ant sienų ir perkame albumus. Taigis..

Atsakyti