Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas naujagimiui

Sveikos, darbštuolės smile.gif

Rodau savo darbelį, megzta liemenė dukrytei wub.gif

Liemenė dukrytei

Atsakyti
Audradv, tapukai labai simpatukai wub.gif
jurgitulka, labai sauni liemene... atrodo kaip pinta is siltu minkstu juosteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulka @ 2010 11 16, 20:25)
Sveikos, darbštuolės  smile.gif

Rodau savo darbelį, megzta liemenė dukrytei  wub.gif

Liemenė dukrytei

O gal galima schemute gaut sios liemenes?
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2010 11 17, 14:17)
jurgitulka, labai sauni liemene... atrodo kaip pinta is siltu minkstu juosteliu  thumbup.gif

Ačiū už pagyras 4u.gif

QUOTE(burbule_567 @ 2010 11 17, 17:05)
O gal galima schemute gaut sios liemenes?

Aš mezgiau "iš akies" ax.gif
Esu tik mėgėja ir mylimai dukrytei norėjau kažko šilto ir unikalaus. Atkreipkite dėmesį, kad pati nesusipainiočiau skaičiuodama eilutes, mezgiau blokeliais biggrin.gif
Galiu trumpai papasakoti:
Siūlai 50%vilnos ir 50%akrilo, virbalai 3,5.
Iš pat pradžių megzdama priekinę dalį surinkau 55akis ir 7eiles mezgiau 1gerą 1blogą stulpeliu.
Paskui mezgiau 11blogų 11gerų (eilutėje 5stulpeliai) ir taip 7eiles.
Po to keičiau, ten kur buvo geros akys mezgiau blogas, o kur blogos - geras.
Taip mezgiau 8 blokelius (pas mane blokelis 11akių x 7eilių) iki rankovių, o devintame blokelyje iš abiejų pusių nuimdavau po vieną akį ir taip 7 eiles, liko 41akis. Su 41akimi mezgiau 7eiles (blokelį). Formuodama apykaklę, per viduriuką nuėmiau 9akis ir vėliau kiekvienoje eilėje nuimdavau tik iš vidinės pusės po vieną akį tol, kol ant abiejų petnešų liko po 10akių. Beje, nuėmusi per viduriuką 9akis, antrą petnešą mezgiau kitu siūlu, t.y. petnešas mezgiau dviem siūlais (iškrapščiau siūlų ritinėlio kitą galą) dar du blokelius.
Megzdama nugaros dalį surinkau 55akis ir 7eiles mezgiau 1gerą 1blogą stulpeliu. Paskui mezgiau kaip ir priekinę dalį: iki rankovių 8blokeliai, o iki apykaklės 10blokelių, t.y vienu blokeliu daugiau nei priekinę dalį.
Apykaklę ir rankoves apmezgiau surinkdama akis ir mezgiau 1gerą 1blogą stulpeliu. Mezgiau kaip kojinę ant penkių virbalų iš vidinės pusės, dėl to man gavosi neaiškus raštas blush2.gif
Susiuvau abi dalis ir prisiuvau sagutes smile.gif
Atsakyti
Aciu, viskas labai aisku biggrin.gif
Bandysiu ir as kazka panasaus savo pilvo gyventojui suregzti smile.gif
Atsakyti
Labai mieli darbeliai wub.gif
o cia suknyte mano pupai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2010 11 19, 00:54)
Labai mieli darbeliai  wub.gif
o cia suknyte mano pupai  blush2.gif
user posted image

Tobula wub.gif Visko tiek, kiek reikia thumbup.gif ir atlikimas labai preciziškas wub.gif

o fone pledukas matosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 19 lapkričio 2010 - 08:04
Nu stai pasirodau ir as nauja diakteli mazam zmogiukui
user posted image
Ir visas komplektukas,lieka tik pledukas wub.gif (begsiu i pleduka temele pasitarti)
user posted image
O cia is kokiu siulu nerta
user posted image
Atsakyti
LACE, NEPRIEKAISTINGA SUKNYTE, LABAI DAILUTE
MARKA100, NEZINOJAU, KAD SU VASELIU GALIMA IR KOJINES NUNERT bigsmile.gif LA thumbup.gif LAUKSIM DABAR FOTO VISO KOMPLEKTUKO SU PLEDU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2010 11 22, 11:54)
LACE, NEPRIEKAISTINGA SUKNYTE, LABAI DAILUTE
MARKA100, NEZINOJAU, KAD SU VASELIU GALIMA IR KOJINES NUNERT  bigsmile.gif  LA thumbup.gif LAUKSIM DABAR FOTO VISO KOMPLEKTUKO SU PLEDU  biggrin.gif

Aciu uz grazius zodzius blush2.gif kojinytes neriau pagal si pvz tik man truputi savaip gavosi blush2.gif http://lulanova19.narod2.ru/noski/
o pleduko darbas jau vykdomas,tik pagal rasta mano siulas plonesnis tai kiek kitaip turetu gautis,bet jau vienas kvadratas beveik baigtas,kai tik bus baigta pazadu pasirodyt wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, noriu ir as pasirodyti su savo pirmu mezginuku user posted image
Atsakyti
labai gražu,o svarbiausia ,kad leliukui jauku mamos meilės tiek įdėta.
Atsakyti