Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas naujagimiui

oii superinis komplektukas.... labai traukia aki wub.gif
Atsakyti
Grazus jusu darbeliai 4u.gif mano labai kuklus, bet vistiek norisi pasirodyt ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Kokie nuostabus darbeliai wub.gif
O as su prasymeliu,gal turit schemute pirstinytem naujagimiui nerti vaseliu,nerandu ax.gif
Atsakyti
visu darbu grazumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2010 11 02, 12:42)
Grazus jusu darbeliai 4u.gif  mano labai kuklus, bet vistiek norisi pasirodyt ax.gif

labai grazus darbeliai thumbup.gif
QUOTE(marka100 @ 2010 11 03, 11:06)
Kokie nuostabus darbeliai  wub.gif
O as su prasymeliu,gal turit schemute pirstinytem naujagimiui nerti vaseliu,nerandu ax.gif

kad ten nereikia jokios schemos, juk naujagimio pirstinytes be pirstuku buna, tik as galvoju ar vaseliu nertos nebus kietos ar nebus sunku uzdeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2010 11 04, 18:33)

kad ten nereikia jokios schemos, juk naujagimio pirstinytes be pirstuku buna, tik as galvoju ar vaseliu nertos nebus kietos ar nebus sunku uzdeti g.gif

Tai va ta pati ir as mastau,maniau gal koks spec rastelis ar kas g.gif ,ar cia ismest visai minty apie pirstinytes. g.gif
Mastau apie kojinytes,kepuryte ir ,tai va susirinkineju schemutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2010 11 04, 22:48)
Tai va ta pati ir as mastau,maniau gal koks spec rastelis ar kas  g.gif  ,ar cia ismest visai minty apie pirstinytes. g.gif 
Mastau apie kojinytes,kepuryte ir ,tai va susirinkineju  schemutes  ax.gif

o virbalais moki megzt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2010 11 04, 21:24)
o virbalais moki megzt? smile.gif

Kad ne,moket gal ir moku,bet mano irankis - vaselis ax.gif
Atsakyti
zvirble, tikrai nera ko kuklintis... labai saunus darbeliai. asmeniskai man labai grazu ir paprasta... svarbiausiai spalvytes dera tarpusavy, o tai suteikia mezginiui uzbaigtuma ir aisku grozi... thumbup.gif
Atsakyti
nezinau net ar cia rasau,bet gal pataikysiu ax.gif gal yra galinciu numegzti liemene ir tapukus 3men.mergaitei?su mano siulais.rasykit i AZ.Jei ne cia pataikiau,atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 10 08, 12:26)
Mano kepurytės interpretacija ax.gif  Norėjau šiltesnės, bet ne iš storų siūlų smile.gif

user posted image

gal butu galima gauti tavo kepurytes schema
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2010 11 04, 19:33)

savo vaikinukui pirmai žiemai nėriau pirštinytes tai apmauti buvo nesunku bet labai greitai išsitampė tas "panaras" dabar daryčiau kiek kitaip nei tada naudočiau plačios gumos "apyrankes" jas apnerdama ar apsiūdama nerta juostele ir toliau jau kokia tik nori pirštinytę galima daryti. geriausia kad pirštinytės ties pirščiukais būtų platokos tad vaikiukui lengviau jas uždėti
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2010 10 08, 11:26)
Mano kepurytės interpretacija ax.gif  Norėjau šiltesnės, bet ne iš storų siūlų smile.gif

nuo mažylės niekaip negalėjau atitraukti akių wub.gif grožis wub.gif o dar ir pledukas ir kepurytė wub.gif kas gali būti gražiau už mažas kūdikio akytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti