oii superinis komplektukas.... labai traukia aki
Kokie nuostabus darbeliai
O as su prasymeliu,gal turit schemute pirstinytem naujagimiui nerti vaseliu,nerandu
O as su prasymeliu,gal turit schemute pirstinytem naujagimiui nerti vaseliu,nerandu
visu darbu grazumelis
QUOTE(zvirble @ 2010 11 02, 12:42)
Grazus jusu darbeliai mano labai kuklus, bet vistiek norisi pasirodyt
labai grazus darbeliai
QUOTE(marka100 @ 2010 11 03, 11:06)
Kokie nuostabus darbeliai
kad ten nereikia jokios schemos, juk naujagimio pirstinytes be pirstuku buna, tik as galvoju ar vaseliu nertos nebus kietos ar nebus sunku uzdeti
QUOTE(sraige @ 2010 11 04, 18:33)
labai grazus darbeliai
kad ten nereikia jokios schemos, juk naujagimio pirstinytes be pirstuku buna, tik as galvoju ar vaseliu nertos nebus kietos ar nebus sunku uzdeti
Tai va ta pati ir as mastau,maniau gal koks spec rastelis ar kas ,ar cia ismest visai minty apie pirstinytes.
Mastau apie kojinytes,kepuryte ir ,tai va susirinkineju schemutes
QUOTE(marka100 @ 2010 11 04, 22:48)
Tai va ta pati ir as mastau,maniau gal koks spec rastelis ar kas ,ar cia ismest visai minty apie pirstinytes.
o virbalais moki megzt?
QUOTE(sraige @ 2010 11 04, 21:24)
o virbalais moki megzt?
Kad ne,moket gal ir moku,bet mano irankis - vaselis
zvirble, tikrai nera ko kuklintis... labai saunus darbeliai. asmeniskai man labai grazu ir paprasta... svarbiausiai spalvytes dera tarpusavy, o tai suteikia mezginiui uzbaigtuma ir aisku grozi...
nezinau net ar cia rasau,bet gal pataikysiu gal yra galinciu numegzti liemene ir tapukus 3men.mergaitei?su mano siulais.rasykit i AZ.Jei ne cia pataikiau,atsiprasau
QUOTE(Lace @ 2010 10 08, 12:26)
gal butu galima gauti tavo kepurytes schema
QUOTE(sraige @ 2010 11 04, 19:33)
labai grazus darbeliai
savo vaikinukui pirmai žiemai nėriau pirštinytes tai apmauti buvo nesunku bet labai greitai išsitampė tas "panaras" dabar daryčiau kiek kitaip nei tada naudočiau plačios gumos "apyrankes" jas apnerdama ar apsiūdama nerta juostele ir toliau jau kokia tik nori pirštinytę galima daryti. geriausia kad pirštinytės ties pirščiukais būtų platokos tad vaikiukui lengviau jas uždėti
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2010 10 08, 11:26)
Mano kepurytės interpretacija Norėjau šiltesnės, bet ne iš storų siūlų
nuo mažylės niekaip negalėjau atitraukti akių grožis o dar ir pledukas ir kepurytė kas gali būti gražiau už mažas kūdikio akytes