Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas naujagimiui

Na su ta kepure yra truputis vargo. Visų pirma akių apskaičiavime, nes man 121 per daug. Uždėjau 110, tai kažkaip raštas nesusiveda doh.gif Lieka papildomos 4a. doh.gif Apmetus 106a. ir susiuvus kepkę nesigaus vienodai. Mezgu 2 virbalais, bet aš vistiek ją įveiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip kitos mezgete 2 ar 5 virbalais?
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 09 28, 22:32)

Taip taip pasidalinkit kaip kitos mezgėt tą kepurėlę, nes nedrasu pradėt jei taip sunku.. schmoll.gif
dailima sekmės ir lauksim rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
Naktį nemiegojau dėl tos kepurės, vis mintyse akis skačiavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2010 09 29, 10:08)
Naktį nemiegojau dėl tos kepurės, vis mintyse akis skačiavau doh.gif

nu kad ir kokia ta kepuryte nuostabi, vistiek neverta pilvinukes nemigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 09 28, 22:32)

as ja mezgu 2 virbalais ir viskas super gaunas
Atsakyti
Man kazkaip irgi taip pasirode, kad 2 smile.gif Net aprasyma issiverciau:) Nors su 5 siules nesigauna:) Bet visvien reikia pamusaliuko ar apatines kepurytes, tai tikriausiai nieko ta siulyte nesudaro smile.gif
Atsakyti
Aš tą kepurytę mezgu 5 virbalais 4u.gif Šita kepurytė labai paprastai mezgasi mirksiukas.gif Ir aš į kepures niekada nededu jokio pamušalo, nei apatinės kepurės schmoll.gif Juk vaikas vis tiek dar į kapišoną dedamas, tai pakankamai ausytės apsaugotos būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 29 rugsėjo 2010 - 11:14
Ar visos apmetat 121 akį?? Koks raporto akių skaičius?
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2010 09 29, 14:41)
Ar visos apmetat 121 akį?? Koks raporto akių skaičius?

Mezgiau tas kepuriukes bent kelias bigsmile.gif Nieko sudėtingo čia nėr, mezgiau aplink virbalais su valu. Akių skaičius yra toks : 13+N X 6. Čia N akių skaičius tarp sumezgimo ir pridėjimo.
Savo naujagimiui ėmiau 15 a.(viso dėjau 103a.) mezgiau iš Yarnart Jeans siūlų. Į viršų dariau 10 eilių su sumezgimais ir pridėjimais. Va taip gavos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nite @ 2010 09 29, 18:17)
Mezgiau tas kepuriukes bent kelias bigsmile.gif Nieko sudėtingo čia nėr, mezgiau aplink virbalais su valu. Akių skaičius yra toks : 13+N X 6. Čia N akių skaičius tarp sumezgimo ir pridėjimo.
Savo naujagimiui ėmiau 15 a.(viso dėjau 103a.) mezgiau iš Yarnart Jeans siūlų. Į viršų dariau 10 eilių su sumezgimais ir pridėjimais. Va taip gavos
user posted image

Grazu:)
Atsakyti
QUOTE(Nite @ 2010 09 29, 18:17)
user posted image

kaip mums Jusu reikejo!!! man net akyse nusvito biggrin.gif iskart aisku pasidare!!!! aciu.
labai grazus kepuriukai wub.gif
Atsakyti