Na su ta kepure yra truputis vargo. Visų pirma akių apskaičiavime, nes man 121 per daug. Uždėjau 110, tai kažkaip raštas nesusiveda Lieka papildomos 4a. Apmetus 106a. ir susiuvus kepkę nesigaus vienodai. Mezgu 2 virbalais, bet aš vistiek ją įveiksiu
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 09 28, 22:32)
O kaip kitos mezgete 2 ar 5 virbalais?
Taip taip pasidalinkit kaip kitos mezgėt tą kepurėlę, nes nedrasu pradėt jei taip sunku..
dailima sekmės ir lauksim rezultato
Naktį nemiegojau dėl tos kepurės, vis mintyse akis skačiavau
QUOTE(dailima @ 2010 09 29, 10:08)
Naktį nemiegojau dėl tos kepurės, vis mintyse akis skačiavau
nu kad ir kokia ta kepuryte nuostabi, vistiek neverta pilvinukes nemigos
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 09 28, 22:32)
O kaip kitos mezgete 2 ar 5 virbalais?
as ja mezgu 2 virbalais ir viskas super gaunas
Aš tą kepurytę mezgu 5 virbalais Šita kepurytė labai paprastai mezgasi Ir aš į kepures niekada nededu jokio pamušalo, nei apatinės kepurės Juk vaikas vis tiek dar į kapišoną dedamas, tai pakankamai ausytės apsaugotos būna
Ar visos apmetat 121 akį?? Koks raporto akių skaičius?
QUOTE(dailima @ 2010 09 29, 14:41)
Ar visos apmetat 121 akį?? Koks raporto akių skaičius?
Mezgiau tas kepuriukes bent kelias Nieko sudėtingo čia nėr, mezgiau aplink virbalais su valu. Akių skaičius yra toks : 13+N X 6. Čia N akių skaičius tarp sumezgimo ir pridėjimo.
Savo naujagimiui ėmiau 15 a.(viso dėjau 103a.) mezgiau iš Yarnart Jeans siūlų. Į viršų dariau 10 eilių su sumezgimais ir pridėjimais. Va taip gavos
QUOTE(Nite @ 2010 09 29, 18:17)
Mezgiau tas kepuriukes bent kelias Nieko sudėtingo čia nėr, mezgiau aplink virbalais su valu. Akių skaičius yra toks : 13+N X 6. Čia N akių skaičius tarp sumezgimo ir pridėjimo.
Savo naujagimiui ėmiau 15 a.(viso dėjau 103a.) mezgiau iš Yarnart Jeans siūlų. Į viršų dariau 10 eilių su sumezgimais ir pridėjimais. Va taip gavos
Grazu:)
QUOTE(Nite @ 2010 09 29, 18:17)
kaip mums Jusu reikejo!!! man net akyse nusvito iskart aisku pasidare!!!! aciu.
labai grazus kepuriukai