[quote=mime,2010 05 03, 13:36]Mažąjam leliukui (ačiū grange už pagalbą meškis ne tobulas, bet užtat pirmas!)
Nuostabus komplektas
QUOTE(mime @ 2010 05 03, 13:36)
koks grozis!!! O kaip tokius tapukus numegzti?..
Nuostabus komplektukas mazyliui
QUOTE(SimonaV @ 2010 05 03, 12:20)
Sveika,tikrai super grazus mezginys,o tu cia aplinkui mezgei ar is atskiru detaliu?Niekaip neisziuriu.As noreciau savo busimam suneliui numegzti is melsvu siulu,na rasta tai kita megziu,bet kaip sunku is akies susigaudyti dydyje ir pacia forma,kad nebutu per siauras ar lb didelis.Kiek cia akiu per yra per kalaisikes?
zinok kiek akiu ier ko tikrai nepamenu cia drauges dukrikiai kai jai buvo 3men dovanojau bet jai labai reik galiu surast schema pagal kuria mezgiau jai reik sasyk i az
numezgiau ir as mergytei kraiteli
neapsakomai gražus
pasitinkant mažo žmogučio atėjimą
labai mielas kombizoniukas, spalvyte labai super ir atrodo toks minkstutis
QUOTE(Inetux @ 2010 05 13, 12:09)
jeigu aš gerai supratau tai: apie kaklo iškirptę "surenki"akis t.y. pirmą eilę nuneri. po to kas antroj eilei pridedi po vieną stulpelį kapišono vidury.t.y. platinama ne kraštuose, o vidury. Nunėrus 15cm. pabaigi. Gal suprasi
QUOTE(Palmira @ 2010 05 14, 08:27)
jeigu aš gerai supratau tai: apie kaklo iškirptę "surenki"akis t.y. pirmą eilę nuneri. po to kas antroj eilei pridedi po vieną stulpelį kapišono vidury.t.y. platinama ne kraštuose, o vidury. Nunėrus 15cm. pabaigi. Gal suprasi
Va, to platinimo aš ir nesupratau Dabar viskas aišku Labai labai ačiū
Labai, labai gražu