NeiVile,esu be galo dėkinga .Kibsiu į darbą .
Merginos,jūsų tarpe esu dar naujokė,matau kad esate didelis būrys,bet tikiuosi kad priimsit ir mane?...
Merginos,jūsų tarpe esu dar naujokė,matau kad esate didelis būrys,bet tikiuosi kad priimsit ir mane?...
Sveikos, mamytės
gražių Jūs darbelių pridėję...
turiu toki klausimuką - kokio maždaug dydžio vokelius darote? nes noriu aš savo brolio būsimam leliukui numegzti ir nesiorientuoju,kokio dydžio.... dėkinga už atsakymą iš anksto
turiu toki klausimuką - kokio maždaug dydžio vokelius darote? nes noriu aš savo brolio būsimam leliukui numegzti ir nesiorientuoju,kokio dydžio.... dėkinga už atsakymą iš anksto
QUOTE(CrazySun @ 2010 04 06, 22:54)
Sveikos, mamytės
Su kapišonu man visas ilgis gavosi 75 cm, nuo petuko ilgis 60 cm, bet juk čia gali keisti, mano gal ir kiek per ilgas, bet geriau trupučiuką ilgesnis nei per trumpas
Nuostabus jusu rubeliai, gal kuri gali padet
Numezgiau megztuka, daba noriu prie jo kelnyciu savo kudikeliui.. bet neisivaizaduoju kokia sistema jas megzti, gal turit kokiu schemuciu, kaip kelnytes mezgamos? aciu
Numezgiau megztuka, daba noriu prie jo kelnyciu savo kudikeliui.. bet neisivaizaduoju kokia sistema jas megzti, gal turit kokiu schemuciu, kaip kelnytes mezgamos? aciu
ojei kaip ce viskas grazu nu pasaka tiesiog,kad as taip sugebeciau
koti labai grazus komplektukas
dar noriu paklausti ar megzdamos naujagimiui megstuka nuimate akiu rankovems ar mezgat tiesiai?
dar noriu paklausti ar megzdamos naujagimiui megstuka nuimate akiu rankovems ar mezgat tiesiai?
QUOTE(koti @ 2010 04 11, 23:15)
Ieskom seimininko
Labai mielas komplektėlis, šeimininkas bus patenkintas, kai atsiras
QUOTE(baika @ 2010 04 12, 09:56)
koti labai grazus komplektukas
Labai maziems Leliukams rankovytems akiu nenuimineju,mezgu tiesiai
LAURA777-