Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas naujagimiui

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
NeiVile,esu be galo dėkinga 4u.gif .Kibsiu į darbą smile.gif .
Merginos,jūsų tarpe esu dar naujokė,matau kad esate didelis būrys,bet tikiuosi kad priimsit ir mane?... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif

gražių Jūs darbelių pridėję... smile.gif

turiu toki klausimuką - kokio maždaug dydžio vokelius darote? nes noriu aš savo brolio būsimam leliukui numegzti ir nesiorientuoju,kokio dydžio.... blush2.gif dėkinga už atsakymą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2010 04 06, 22:54)
Sveikos, mamytės smile.gif

gražių Jūs darbelių pridėję... smile.gif

turiu toki klausimuką - kokio maždaug dydžio vokelius darote? nes noriu aš savo brolio būsimam leliukui numegzti ir nesiorientuoju,kokio dydžio....  blush2.gif  dėkinga už atsakymą iš anksto  4u.gif

Su kapišonu man visas ilgis gavosi 75 cm, nuo petuko ilgis 60 cm, bet juk čia gali keisti, mano gal ir kiek per ilgas, bet geriau trupučiuką ilgesnis nei per trumpas ax.gif
Atsakyti
Nuostabus jusu rubeliai, gal kuri gali padet 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Numezgiau megztuka, daba noriu prie jo kelnyciu savo kudikeliui.. bet neisivaizaduoju kokia sistema jas megzti, gal turit kokiu schemuciu, kaip kelnytes mezgamos? aciu 4u.gif
Atsakyti
ojei kaip ce viskas grazu nu pasaka tiesiog,kad as taip sugebeciau g.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Ieskom seimininko mirksiukas.gif
Atsakyti
koti labai grazus komplektukas bigsmile.gif
dar noriu paklausti ar megzdamos naujagimiui megstuka nuimate akiu rankovems ar mezgat tiesiai?
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2010 04 11, 23:15)
Ieskom seimininko mirksiukas.gif

Labai mielas komplektėlis, šeimininkas bus patenkintas, kai atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baika @ 2010 04 12, 09:56)
koti labai grazus komplektukas bigsmile.gif
dar noriu paklausti ar megzdamos naujagimiui megstuka nuimate akiu rankovems ar mezgat tiesiai?

Labai maziems Leliukams rankovytems akiu nenuimineju,mezgu tiesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2010 04 06, 17:11)

Fantastiniai batukai 4u.gif
Atsakyti
LAURA777- aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti