Labai aktuali tema ir jauciu ne man vienai... As blaskiausi po visas temas, po pavyzdzius, bet atrodo issirinkau viena komplektuka...
Megsiu sita:
http://www.supermama...?...98109&st=12
Jau pradejau nuo kombizoniuko - mezgasi greitai ir papastai, o tai gerai, kai mezgeja tokia pradedancioji kaip as
Gal kas nori prisijungt - butu kartu smagiau megzt Palenktyniaujant gal ir greiciau eitusi...
kalbu apie ta zalia - 21 zinute, kazkaip nebeiseina tiesiai nuorodos idet...
Laba diena auksarankes, labai noreciau paprasyti jusu:
gal kuri galetut man i AZ arba kad ir cia parasyti kaip numegzti naujagimiui pirstinytes ir kojinytes, schemu skaityt nelabai moku, geriausia kai buna parasyta zodziu, kiek akiu, kokiu rastu ir kiek eiliu megzti, kur ka sumegzti, kiek dadeti...
bandziau ieskoti temose, bet niekur nieko tikslaus neradau..
buciau labai dekinga..
gal kuri galetut man i AZ arba kad ir cia parasyti kaip numegzti naujagimiui pirstinytes ir kojinytes, schemu skaityt nelabai moku, geriausia kai buna parasyta zodziu, kiek akiu, kokiu rastu ir kiek eiliu megzti, kur ka sumegzti, kiek dadeti...
buciau labai dekinga..
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 05 09, 14:36)
Laba diena auksarankes, labai noreciau paprasyti jusu:
buciau labai dekinga..
buciau labai dekinga..
Tokį dalyką, sunku aprašyti, kiek akių uždėti ir kiek eilių megzti labai priklauso nuo siūlų ir virbalų storio, pasirinkto rašto ir mezgimo laisvumo. Geriausi yra nusimegzti pavyzduką, jį išsimatuoti, o tada apskaičiuoti, kiek akių dėti reikiamam pločiui.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 09, 15:59)
Tokį dalyką, sunku aprašyti, kiek akių uždėti ir kiek eilių megzti labai priklauso nuo siūlų ir virbalų storio, pasirinkto rašto ir mezgimo laisvumo. Geriausi yra nusimegzti pavyzduką, jį išsimatuoti, o tada apskaičiuoti, kiek akių dėti reikiamam pločiui.
na bet visvien man mazdaug bent, as jau atsirinksiu kiek ten tu akiu deti, bet butent kaip megzti? kazkada kojines mokejau gerai megzti, bet dbr jau nebepamenu. o pirstinytes isvis neisivaizduoju kaip...
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 05 09, 18:29)
na bet visvien man mazdaug bent, as jau atsirinksiu kiek ten tu akiu deti, bet butent kaip megzti? kazkada kojines mokejau gerai megzti, bet dbr jau nebepamenu. o pirstinytes isvis neisivaizduoju kaip...
as pabandysiu idet is vienos knygos pirstiniu ir kojiniu mezgimo schema, bet ne vaikui, o suaugusiam, tai tereiks tik akiu skaiciu pasimazinti. einu, pasijungsiu skaneri.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 23, 11:02)
Tas paskutinis ypač dailiai padarytas.
Panele Prym tavo darbeliai labai nuostabus!!!Ar galima kazkaip gauti schema kelnyciu ir kombinezonu kur yra tavo darbuose? LABAI NORECIAU.
QUOTE(liniukas01 @ 2009 05 15, 15:47)
Panele Prym tavo darbeliai labai nuostabus!!!Ar galima kazkaip gauti schema kelnyciu ir kombinezonu kur yra tavo darbuose? LABAI NORECIAU.
Ačiu
O kurio konkrečiai norite?
Drauges dukrytei darbelis
Januse graaažu ,o jau pateikimas koks fainas
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 04 23, 09:56)
Labai gražus ružavas drabužėlis
Gal galima būtų gauti schemutę??