Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas naujagimiui

aciu, bigsmile.gif acte[COLOR=blue][SIZE=7], tau labai uz meskiukus. 4u.gif dabar jau teks kibti i darbus. tikiuosi ir man iseis tokie pat grazus darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
iskilo toks klausimas noriu numegzti kombizoniuka, bet kaip man pradedanciai klausimas toks iskilo, noriu kad kelnyciu klynukas susisegtu, tai man reiktu kelnytes keliais virbalais megzti ?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 09 30, 12:59)
user posted image
user posted image
iskilo toks klausimas noriu numegzti kombizoniuka, bet kaip man pradedanciai klausimas toks iskilo, noriu kad kelnyciu klynukas susisegtu, tai man reiktu kelnytes keliais virbalais megzti ?

Ne, megzti reikia dviem virbalais,įmetu schemą,kad būtų aiškiau
user posted image
Atsakyti
sviezutelis dar
http://public.fotki....i/imgp3673.html
Atsakyti
QUOTE(satyrra @ 2009 10 04, 17:37)

nerodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(satyrra @ 2009 10 04, 17:37)

kepuriuko schemute gal yra?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 10 04, 19:56)
kepuriuko schemute gal yra?

As ir labai noreciau schemos kepuriuko ax.gif
Atsakyti
Kaip gražu, Satyrra.
Atsakyti
Dekui uz ivertinimus, o kepuriukas megztas tuo paciu rasteliu, tik virsuj suraukta kaspineliu. Pradejau nuo geltono rantelio viena gera viena bloga, kaip kad kojnes, tik nepamenu kiek akiu uzdejau, atrodo 50, tada mezgiau rasteliu aukstyn, eiliu skaicius priklauso kiek ilgio turi buti iki virsugalvio, cia naujagymiuj, tai nedaug cia mezgiau, tada uzbaigiau mezginio paskutine eilute, panasiai atrodo kaip kad megztinio butu puse nugaros, toks staciakampis, perlenkiau pusiau, nugaroj susiuvau ne iki galo, kad kakliukas tilptu, o virsu ta skyle suraukiau kaspineliu. Jei reikes rastelio, vakare butinai idesiu.
Atsakyti
rastelio aprasymas

http://public.fotki....i/imgp3790.html
Atsakyti
QUOTE(satyrra @ 2009 10 06, 16:13)

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
idedu du ka tik baigtus seilinukus busimam mazyliui 4u.gif
Atsakyti