Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

labas mergaitės ax.gif

tempai pas jumi neįmanomi doh.gif
ar visiems norintiems pakliūti į namų darbus būtinas testavimas biggrin.gif
bandau įsitrinti po blatu biggrin.gif

beje, matau labai įdomių darbų mirksiukas.gif
aš šiaip dalyvis menkas...daug skaitau ir žiūriu, mažai rašau blush2.gif

ir dar - namų darbai būtinai fotografuojami per duotą laiką ar galima dėti ir iš archyvo?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 13:39)
aaaa, pala, bet fokusavau tai i vaika, t.y. balta "objekta" blush2.gif  g.gif tai kame saknys blush2.gif

per daug juodo fono aplink, todel fotikas ima ir visuma, kas yra aplink taip pat. o pabandyk dar ekspozicija sumazint -1 ar -2, gal suveiktu
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 12:43)
per daug juodo fono aplink, todel fotikas ima ir visuma, kas yra aplink taip pat. o pabandyk dar ekspozicija sumazint -1 ar -2, gal suveiktu

bet anksciau tai gaudavos blush2.gif doh.gif prie to pacio juodo fono g.gif o kaip sumazint ekspozicija? vel reik skaityt instrukcija blush2.gif tuoj ismesit mane is pradziamoksliu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 13:39)
aaaa, pala, bet fokusavau tai i vaika, t.y. balta "objekta" blush2.gif  g.gif tai kame saknys blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 13:43)

nu va - Rasytce surase tai, ka as manau smile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 04 22, 13:41)

tempai pas jumi neįmanomi doh.gif
ar visiems norintiems pakliūti į namų darbus būtinas testavimas biggrin.gif
bandau įsitrinti po blatu biggrin.gif

-----

ir dar - namų darbai būtinai fotografuojami per duotą laiką ar galima dėti ir iš archyvo?

as pasinaudosiu tarnybine padetim ir Tau duosiu be testavimo biggrin.gif

kadangi musu archyvai dar nera tokie dideli, tai manau, kad visi fotkinam duotuoju momentu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 12:48)
o kaip sumazint ekspozicija? vel reik skaityt instrukcija blush2.gif tuoj ismesit mane is pradziamoksliu lotuliukas.gif  doh.gif

nu visai tongue.gif lotuliukas.gif kas tau dabar? gi cia ta EV mirksiukas.gif reik mazint mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurina, man patinka tavo nuotrauka, man labai tinka lektuvas nuotraukoje.
Atsakyti
Pukei pavasaris galva susuko biggrin.gif tongue.gif as irgi tau i kompanija friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 13:49)
nu va - Rasytce surase tai, ka as manau smile.gif

jauciuosi pakyleta rolleyes.gif , kad mano pamastymai teisinga linkme, reiskias pradedu gaudytis jau visumoje ax.gif

bet kaip dar ideju pasisemt fotkinimui, o ne vien techninius parametrus ismanyt doh.gif

-------------------------------------------------------
tiesa, kas del albumukyje atskiru albumu uzrakinimu - tai galima taip padaryt wink.gif , tiesiog reikia eit i to albumo edit properties ir yra funkcija access password, tai bus tas abumelis po dar vienu uzraktu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 13:57)

tiesa, kas del albumukyje atskiru albumu uzrakinimu - tai galima taip padaryt wink.gif , tiesiog reikia eit i to albumo edit properties ir yra funkcija access password, tai bus tas abumelis po dar vienu uzraktu wink.gif

nu bet su pagrindiniu pswd visi kiti neveikia - negali gi pats nuo saves uzrakint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 13:30)
as buvau isitikinus, kad Uose tylu tai Vasaraites darbas - ji Klaipedoj gyvena lyg blush2.gif o pasirodo cia ne lt tokie vaizdai smile.gif

Nera pas mane toooookiu graziu vaizdu tongue.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 13:48)
bet anksciau tai gaudavos blush2.gif  doh.gif prie to pacio juodo fono g.gif o kaip sumazint ekspozicija? vel reik skaityt instrukcija blush2.gif tuoj ismesit mane is pradziamoksliu lotuliukas.gif  doh.gif

Na jau na jau cool.gif , vat mane jau seniai turejo ismest, tersiu tik tema lotuliukas.gif

Atsakyti
Jurinos foto labai patiko rolleyes.gif hipnotizuojanti tokia rolleyes.gif
QUOTE(Duoma @ 2009 04 22, 12:11)
gėrimas su citrinom.   smile.gif

bigsmile.gif kaip idomiai ziurisi, pas tave ideju thumbup.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 12:30)
as buvau isitikinus, kad Uoste tylu tai Vasaraites darbas - ji Klaipedoj gyvena lyg blush2.gif

blush2.gif

pabandziau Raw kelis kadrus padaryt, reik ziuret ar kuo skiriasi biggrin.gif dydis, tai jooo doh.gif o kaip juos atsidaryti su PS g.gif kazkada kalbejot, bet neisidemejau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 22 balandžio 2009 - 13:30
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 13:58)
nu bet su pagrindiniu pswd visi kiti neveikia - negali gi pats nuo saves uzrakint biggrin.gif

mastau.gif nu jooooo . .. . blush2.gif
Atsakyti