Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 08:49)
ir dar galvoju dabar, kad taip atsitiko greiciausiai del to, kad fotikas ekspozicija pamatavo pagal juoda fona...  g.gif

ka daryt, kad fotikas taip nebedarytu doh.gif g.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 22, 08:51)
Tai žmonės, nusipirkę fotoaparatus, ar nesimokino naudotis, ar taip ir fotkino AUTO režimu  g.gif

as virs metu ant auto pyskinau ir vargo nemaciau blush2.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 09:05)
Aš ten dažnai blūdiju biggrin.gif

O kam slėpti tuos auto tai nesuprantu kas gi  gali atsitikti, kad juos pamatys naujokai biggrin.gif

reikia myta daryt lotuliukas.gif

as irgi nebijau naujoku cool.gif
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 22, 09:14)
Puke, man zinok irgi plokstoka...  verysad.gif
Persviesta galejo gautis todel, kad fonas juodas, jo daug, ir fotoaparatas pereksponavo sviesias vietas  g.gif (prisimeni, as savo auto darydama pries spausdama mygtuka klojau balta staltiese ant tamsios dezes, kad veido nepereksponuotu). Is pradziu maniau, kad apsvietimas ten nuo fotografo puses, bet kai paskaiciau, tai pamaciau, kad tikrai is kaires, bet kadangi persviesta, tai nesimato tu svelniu seseliu ir atrodo ploksciai...
va drinks_cheers.gif tame problema, manau, plokscia viskas, pereksponuota.
o ka daryt, kad nebutu to plokstumo unsure.gif
Atsakyti
Sveiki visi senbuviai ir naujai prisijungę smile.gif
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū už balsus mano nuotraukoms.
Labai retai užsuku, nes labai daug darbo ir mokslai spuadžia, bet konkursuose dalyvausiu kiek spėsiu ir sugebėsiu smile.gif
Man labai patinka Nikkės kometarai , priverčia ir susimąstyt ir nusišypsot thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Sveikinu Ritmo nugaletojas 4u.gif
Ir labai nustebus kad is pirmas mano dalyvavimas ir sakyciau gan ausktos vietos biggrin.gif 6 ir 8 ax.gif Aciu kas uz mano shedevrus balsavo biggrin.gif biggrin.gif Pasirasiau jau albume, kad mano buvo pasto dezutes ir gelezinkelis ax.gif Taciau labiausiai dejau vilciu i varztus, o pasto dezutes siaip kaip nostalgiska prisiminima mirksiukas.gif

Labai idomi nauja tema - galima jau pradet galvoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 balandžio 2009 - 09:53
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 10:49)
ka daryt, kad fotikas taip nebedarytu doh.gif  g.gif

bandyk rinktis kita ekspozicijos matavimo buda (nzn kaip ten Nikon jie vadinas, bet greiciausiai bus kazkas su Metering mode susije) ax.gif , arba tada apgaudinek fotika, kaip Nikke sake - t.y. sufokusuok i sviesu daikta, o paskui ji patrauk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 09:53
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 10:51)
bandyk rinktis kita ekspozicijos matavimo buda (nzn kaip ten Nikon jie vadinas, bet greiciausiai bus kazkas su Metering mode susije) ax.gif , arba tada apgaudinek fotika, kaip Nikke sake - t.y. sufokusuok i sviesu daikta, o paskui ji patrauk  ax.gif

Ekspozicijai sufiksuoti reik dar AE-L mygtuką spausti...
Atsakyti
Peržiūrėjau "kūno" nuotraukas blink.gif , na kuo toliau, tuo labiau stebiuosi Jūsų sugebėjimais, tikros menininkės susirinko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 07:01)
ne, kompozicija tai cia dzin, klausiu apie persvietima unsure.gif dauguma buvo su isdegimais fotkiu situ...

Matau kol mes pabudom, merginos jau parase 4u.gif
Atsakyti
Jei savaitės tema "saulė", tai pateršiu eterį nemeniškom nuotraukom blush2.gif
nepatinka griozdas iš dešinės, bet nucropinus foto dingsta saulė ir sumažėja spindulių, kurie man labai patinka.
user posted image
Atsakyti
Jurina - nu znk man cia viskas vietoj ax.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ojei ojei kokia geda, praziopsojau balsavimus blush2.gif (atvyko drauge is LT. i svecius, tai nera kada ir prie kompo prisest... tase dingo oro uose, bet jau atsirado, aciu Die...)

Turbut laukiat nesulaukiat intrigantes ispazinties del ND doh.gif TAIGI SASIUVINIO VIRSELIS TEN BUVO biggrin.gif labiausiai pataike, berods, Peperoni sakydama, kad tai dovanu maiselis, nes buna tokie panasus ax.gif
Aciu uz balsiukus mano foto rolleyes.gif

Prisipazinsiu, kas butu gave mano balsiukus, bet nenumeruosiu blush2.gif
Kelelis tolimas II
vijokliu kelias
Tylos ritmas
uzsuktas
uoste ramu...

Aciu uz demesi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 12:14)
Jurina - nu znk man cia viskas vietoj  ax.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif

Oj, Medona , aš galvojau, kad ten koks senovinis medinis išpjautas, degintas papuošimas , o ten viso labo sąsiuvinio viršelis thumbup.gif
Atsakyti
Jurina, nu man tai irgi puikiai smile.gif Tas "griozdas" labai daug prideda šarmo tai foto wink.gif

Vasaraite, mergytė kokia nuostabi - viską atpirko, net trūkumų neįžvelgiu wink.gif

O va dėl vyruko darytos nuotraukos, tai Bondai atsakymas tongue.gif ne, prie erdvės nekibsiu, kibsiu prie vidurio tongue.gif Kažkodėl vizuoliai atrodo, kad per viduriuką stovi, nepatinka toks kadravimas, nors kadras pats ir fainas smile.gif Tik patraukt mergytę norisi į kažkurį šoną wink.gif (Tuomet jau ir erdvės atsirastų biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 22 balandžio 2009 - 11:31