Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 00:00)
tai tu visai netoli manes kazkur bludijai biggrin.gif galejai i sveciu uzsukt mirksiukas.gif

Aš ten dažnai blūdiju biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 22, 02:16)
Cia tik mano kukli nuomone butu,bet gal visi naujai priesijunge,atlike ND ir gave slaptazodi i albuma,lai ideda savo auto g.gif Visgi kazkaip maloniau butu bendrauti ax.gif Ka manot?

Aš sutinku drinks_cheers.gif
O kam slėpti tuos auto tai nesuprantu kas gi gali atsitikti, kad juos pamatys naujokai biggrin.gif

Aš buvau įsitikinus, kad vijoklių kelias Valettos biggrin.gif
Šaunuolė Ediper 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 22, 10:03)
Taip... Juk nemokamai biggrin.gif

hmmm.... g.gif lotuliukas.gif o as dar gundziaus Nikonu del tu kursu biggrin.gif galvojau kaip fainai, kiek daug jie cia duoda ir zada... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 09:06
Pukeo as galvoju kad kaltas juodas fonas ir sviesus zmones todel taip gavosi dar plius saule g.gif nebandei ant sviesaus fono?jauciu kad tikrai butu geriau g.gif gal juodam fonui geriausiai naudot lempas g.gif
Atsakyti
umn.gif jaučiuosi kaip savaitę nebūč prie PC prisėdus...

Sveikinu nugalėtojas...aš kaip ir man būdinga pastaruoju metu nesugebėjau sudalyvaut konkurse verysad.gif
Atsakyti
Puke, o man vis gi kompozicija labiausiai kliuna, tai as tu spalvu ir nebematau per ja nes tiesiog nesiziuri blush2.gif doh.gif

Bonda, as ir siandien ryte vaziuodama i darba rezgiau minti, kad debesiukus galima pagaudyt toki ryta grazu.. tik vat fotiko kolkas su savim nesitampau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 09:05)

schmoll.gif ner pas mane tokio grozio blush2.gif

kazkodel galvoju, kad "raudonaji kandys sukapo" tai Nikkes bigsmile.gif
Atsakyti
Puke, man zinok irgi plokstoka... verysad.gif
Persviesta galejo gautis todel, kad fonas juodas, jo daug, ir fotoaparatas pereksponavo sviesias vietas g.gif (prisimeni, as savo auto darydama pries spausdama mygtuka klojau balta staltiese ant tamsios dezes, kad veido nepereksponuotu). Is pradziu maniau, kad apsvietimas ten nuo fotografo puses, bet kai paskaiciau, tai pamaciau, kad tikrai is kaires, bet kadangi persviesta, tai nesimato tu svelniu seseliu ir atrodo ploksciai...

Ale gi mergaites, nauja vyruka turim, ir dar taip jautriai mintis formuluojanti... wub.gif Sveikas prisijunges! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 22 balandžio 2009 - 09:16
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 10:05)

Šaunuolė Ediper 4u.gif

bigsmile.gif

Puke,man taip pat persviesta truputi foto ir odyte per rausva ir kompozicija nlb unsure.gif tikrai turi sekmingesniu kadru! 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Valetta, "raudonajį kandį sukapojo" mano tongue.gif eisiu prispažinti į albumą.
ir dar prisiminiau, kad aš dar savo veidelio neparodžiau susipažinimui blush2.gif įdėsiu į kritikos albumą, bet ne kritikai. ten bus ne mano fotografuota ir dar metų senumo, bet lyg apynormaliai atrodau blush2.gif o autoportretas dar man kažko nesigauna (morališkai neprisiverčiu veido fotkinti).

dėkoju už pasidalintus actionus, mačiau daug prikelta, reiks pasižiūrinėti.

A.M patiko mergaičiukė bigsmile.gif gal kiek blaško antras planas, bet kaip pirma įkelta nuotrauka tai tikrai sužavėjo.

Puke, nelabai ką pasakysiu apie tą apšvietimą, pati bandau susidraugauti ir perprasti subtilybes. tik gaudau kas ką pasako ir bandau susisiteminti info galvoj blush2.gif

Bonda, depresova saulė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 22, 10:14)

Ale gi mergaites, nauja vyruka turim, ir dar taip jautriai mintis formuluojanti...  wub.gif Sveikas prisijunges!  biggrin.gif

flirt.gif biggrin.gif

aj beje Nikke, norėjau pasakyt....nenustok kritikuot! Tu labai priverti susimąstyti ir neužmigti ant laurų lotuliukas.gif manau geriau aštri kritika ir žingsnis pirmyn, nei manyti jog viskas ok, kai nėra ok smile.gif o aštresnė kritika dar labiau priverčia atsimerkt biggrin.gif o tiems, kam kritika nepatinka visuomet galima eiti į skyrelį, kur tik rodo foto be komentarų biggrin.gif oj jaučiu per grubiai aš čia
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 22, 10:29)
flirt.gif  biggrin.gif

aj beje Nikke, norėjau pasakyt....nenustok kritikuot! Tu labai priverti susimąstyti ir neužmigti ant laurų  lotuliukas.gif  manau geriau aštri kritika ir žingsnis pirmyn, nei manyti jog viskas ok, kai nėra ok smile.gif o aštresnė kritika dar labiau priverčia atsimerkt  biggrin.gif  o tiems, kam kritika nepatinka visuomet galima eiti į skyrelį, kur tik rodo foto be komentarų  biggrin.gif  oj jaučiu per grubiai aš čia

Cia manau amzina neissemiama tema smile.gif.. tiesiog vienos jautriau reaguoja, kitos ne taip jautriai.. vienos sugeba jautriai sureagave priimti kritika, kitos puola gintis.

as manau, kad jei jau riztames jungtis/burtis i kazkokia bendruomene tai reikia ir to tiksla suvokti ir priimti, o susirinkom juk cia visos (-si) MOKYTIS smile.gif 4u.gif

va tiek va sia tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 22, 09:29)
aj beje Nikke, norėjau pasakyt....nenustok kritikuot! Tu labai priverti susimąstyti ir neužmigti ant laurų  lotuliukas.gif  manau geriau aštri kritika ir žingsnis pirmyn, nei manyti jog viskas ok, kai nėra ok smile.gif o aštresnė kritika dar labiau priverčia atsimerkt  biggrin.gif  o tiems, kam kritika nepatinka visuomet galima eiti į skyrelį, kur tik rodo foto be komentarų  biggrin.gif  oj jaučiu per grubiai aš čia

va ką dar norėjau parašyti ir pamiršau. sutinku su kiekvienu Stiklinės žodžiu drinks_cheers.gif
Atsakyti