Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Sansara @ 2009 04 25, 19:33)
A.M. vanduo dar nepakankamai silkinis, kad labai suzavetu tokios foto. siuo atveju zavi gamtos kampelio grozis, bet krioklio vanduo dar pakankamai pursletas. visgi reikejo stovo ir dar ilgesnio islaikymo.

Kaip gerai, kad mus pazengusios daznai lanko. 4u.gif
Nes man A.M. foto atrode ideali. wub.gif
O dabar suzinojau, kaip is tikruju turi atrodyti vanduo. Ir kaip ji tikrai tobulai nufotografuoti. Aciu Sansarai. 4u.gif

Lamellos uodo foto man labai patiko. Matosi visas sparnu tinklelis. thumbup.gif
Mane, kaip didele trumparege, tokie dalykai is macro srities labai zavi. Nes butent fotografijose daznai isvystu tai, ka del savo regejimo praleisciau gyvenime.
Katinukas irgi zavus. drinks_cheers.gif

Duoma,kaip aparatas? Tikrai pabandyk kitas baterijas ideti.
Nes man karta irgi buvo, kad fotografuoju, ir ko gero irasymo i kortele proceso metu viskas sustojo. g.gif Ekranas juodas, dega lepute. O pacio fotiko nei isjungti, nei sustabdyti kazkaip. Galvoju, jau sudege. Bet pakeiciau baterijas-viskas ok.

Atsakyti
Linole, tas pat. verysad.gif Pas mane akumuliatoriai. Ir bandžiau dėt kitą, bet tas pats. Be to jis pas mane išjungtas, Nedega jokios lemputės. unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Vakar buvau paciupineti visus fotikus.Galvojau apie Nikon 80,bet kai paciupinejau tai apsisprendziau,kad rinksiuosi Canon 40.Dabar tik del objiektyvu reikia isiaiskinti, bet kainos tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 26, 12:19)
Linole, tas pat.  verysad.gif  Pas mane akumuliatoriai. Ir bandžiau dėt kitą, bet tas pats. Be to jis pas mane išjungtas, Nedega jokios lemputės.  unsure.gif

Tada jau ko gero i taisykla bek. verysad.gif

Pavydziu naujus aparatus ar objektyvus besirenkancioms. smile.gif
Lauksiu darbeliu su naujais pirkiniais darytu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 26, 09:34)
Kaip gerai, kad mus pazengusios daznai lanko.  4u.gif
Nes man A.M. foto atrode ideali.  wub.gif
O dabar suzinojau, kaip is tikruju turi atrodyti vanduo. Ir kaip ji tikrai tobulai nufotografuoti. Aciu Sansarai.  4u.gif

tai kad ner uz ka. Jus einat musu klaidu keliu, todel lengva patarinet biggrin.gif pati nuvariau kriokliu fotkinti i Latvija ir nors stova turejau, nesuvokiau, kas tas "silkinis" vanduo is tiesu ir gavusi vos vos palieta vandeni, isivaizdavau, kad jau silkinis vanduo pas mane, vaziavau atgal kaip rublis blizgedama is laimes... o grizusi ir kompe paziurejus normaliai, palyginus su kitais pavyzdziais, supratau, kad iki tikro silko, uj dar kaip toloka.... blush2.gif
Atsakyti
sveikutes

na ir darbas cia vyksta, tikras skruzdelynas 4u.gif
as taip pat mokinausi fotografuoti vandeni, tai kai paziurejau nuotrauks fotike vaziuodama namo, dziaugiausi, o galvoju cia tai pavariau, kaip desiu rodyti, o permetus i kompa snipstas is to mano meno gavosi, kaip visada pirmas blynas prikepes biggrin.gif

kazkas diskutavo apie tasytes fotikams, turiu nusipirkusi slinga, tai mano manymu super dalikelis, labai patogu isimti ir ideti fotika, ir beabejo nesioti patogu. pirkau budama anglijoje ebay, viskas ciki... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 25, 15:56)
Lamella-nuotrauka su uodu  thumbup.gif ,bei pavydziu tau kad galesi sudalyvaut KAUNAS JAZZ

Ačiū 4u.gif
buvau vdu salėj, tai brazilai nerealiai grojo... wub.gif
Einu dabar susikelsiu nuotraukas iš lauko jazzo, gal kas gero bus... biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 26, 09:26)

4u.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 26, 09:34)
Lamellos uodo foto man labai patiko. Matosi visas sparnu tinklelis.  thumbup.gif
Mane, kaip didele trumparege, tokie dalykai is macro srities labai zavi. Nes butent fotografijose daznai isvystu tai, ka del savo regejimo praleisciau gyvenime.
Katinukas irgi zavus.  drinks_cheers.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Taigi, turiu problemėlę, reikia išsirinkti apratą smile.gif
Mąstau imt Pentax k10d arba Nikon D40 ( naudoti ) blush2.gif gal dar turit kokių variantų? Ar naują imti (Kaina iki 1500 Lt. )? Kurį iš šitų patartumėt?
Fotografuojama dažniausiai kellionėse, panoraminės nuotraukos, portretai, naktinės nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Merginos turiu gal ir durna klausima, bet gal suprasit, visi turbut pradejom nuo panasiu bedu blush2.gif
Tai va, visai nesenai isigijom nikon D60 ir viskas buvo gerai, kol vyras nepakeite i RAW formata na ta NEF, ir kompe permetus nuotrauku nebegalim ju paziuret. Zinau kad jas galima perkonvertuoti i JPEG su spec programom, ir persikonvertuosiu kad ir pati sau, bet pvz siunciat kitam zmogui nuotrauka tai sudarytu problemu nes kiekvienas tures parsisiusti prigrama kad nuotrauka perziuret.
O fotike nei as nei vyras neberandam kaip pakeisti atgal i JPGE formata, o be to ir nuotraukos RAW labai sunkios doh.gif nors skaiciau kad daug geresnes, jeigu ne klystu blush2.gif
Atsakyti

Man pačiai labai patinka kaip vanduo žiba, bet tas betonas gavosi padegęs doh.gif na žodžiu sakykit nuomonę savo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti