Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

peperoni, aciu tau wub.gif wub.gif wub.gif viska lyg gavau, tik dar nebandziau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 07:39)
idejau savo bandyma - patarkit, kas negerai jusu akimis blush2.gif

bandymas

lelius per pati viduriuka kazkodel gaunas ax.gif o del spalvu nzn g.gif g.gif nes tos foto matau trecia var -naminis kompas, darbinis, ir is fotki -man visur skirtingos spalvos unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 07:48)
peperoni, aciu tau wub.gif wub.gif  wub.gif  viska lyg gavau, tik dar nebandziau mirksiukas.gif
Papildyta:

lelius per pati viduriuka kazkodel gaunas ax.gif  o del spalvu nzn g.gif  g.gif  nes tos foto matau trecia var -naminis kompas, darbinis, ir is fotki -man visur skirtingos spalvos unsure.gif  doh.gif

ne, kompozicija tai cia dzin, klausiu apie persvietima unsure.gif dauguma buvo su isdegimais fotkiu situ...
Atsakyti
na, as i savaites tema ax.gif tokia keista foto man tongue.gif lotuliukas.gif

depresova saule / viltis yra - cia kam kuris labiau patinka pavadinimas, taip ir ziurekit ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 21, 22:05)
Fotografuoju gal pusmeti,esu tikru tikriausias pradziamokslis  :ax

sveikas prisijunges 4u.gif del technikos baltas pavydas ima blush2.gif biggrin.gif
o ir pirmoji ideta foto labai gera, spalvos, nuotaika thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 22, 01:16)
Cia tik mano kukli nuomone butu,bet gal visi naujai priesijunge,atlike ND ir gave slaptazodi i albuma,lai ideda savo auto g.gif Visgi kazkaip maloniau butu bendrauti ax.gif Ka manot?

g.gif bet kazi ar visi ides, as tai siulyciau uzrakint auto ND blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 08:01)
ne, kompozicija tai cia dzin, klausiu apie persvietima unsure.gif dauguma buvo su isdegimais fotkiu situ...

isdegimu nematau, naturali ruzava odytes spalva smile.gif bent jau mano kompas tokia rodo rolleyes.gif

Bonda, galvojau menulis cia biggrin.gif grazu ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolės!

O, dar vienas vyriškis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reik blaivaus proto moterų kompanijoje lotuliukas.gif Šaunuolis su darbais!

Vakar buvau Nikon organizuojamuose kursuose (kai įsigyji fotiką, gauni pradinius kursus)... Tai ką galiu pasakyti lotuliukas.gif Šią dieną jie man buvo tik kaip teorijos kartojimas. Bet jei eičiau pirmą savaitę, kai įsigyjau fotiką, tai abejoju, kad aš ką spėčiau suprasti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 22 balandžio 2009 - 08:36
QUOTE(Valetta @ 2009 04 22, 09:33)
g.gif bet kazi ar visi ides, as tai siulyciau uzrakint auto ND  blush2.gif

Nesigaus, nes mes visi turim pagrindini pswd wink.gif

Bonda - as buvau issigandus, nes pamirsau, kad reik pakeist nustatymus - po kiek laiko pats pc issijunge doh.gif ale ziuriu spejo iki taves ateit thumbup.gif tikiuos, kad viskas bus super thumbup.gif p.s. Saule tai man depresova biggrin.gif

Ninin
- o kiek tu pamoku bus? ax.gif

Puke - znk man tai visai normaliai ten su tuo persvietimu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 08:44
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 08:43)
Puke - znk man tai visai normaliai ten su tuo persvietimu...  g.gif

baikit, man netinka unsure.gif

Bonda, del pavadinimo lotuliukas.gif matos, kad sunku tau smile.gif o foto man idomi, atrodo lyg smelis tie debesys.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 09:46)
baikit, man netinka unsure.gif

nu znk rimtai... as labiau prie odos spalvos (man rausvumo atrodo per daug) kabinciaus nei prie to persvietimo... g.gif velgi, gal kalti monitoriai, kad skirtingai matom g.gif

ir dar galvoju dabar, kad taip atsitiko greiciausiai del to, kad fotikas ekspozicija pamatavo pagal juoda fona... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 09:43)
Ninin[/b] - o kiek tu pamoku bus?  ax.gif

Tik viena ir buvo. Ten papasakoja biškiuką apie foto naudojimą ne tik AUTO režimu (apie išlaikymo, diafragmos prioritetus, kaip pasikeisti ISO, formatus, blykstės naudojimas ir pan...) Tokie A...Z (nors galiu pripažinti buvo ten tokių, kuriems abejoju ar tokie kursai padėjo (jei nesuvoki ką kalba, tiesiog nespėsi suprasti, viskas susipins galvoje, ir liksi prie to paties...)).
Tik man biški juokinga, užsiregistruoti pavyko tik va po 3-4 mėn. (artimiausi kursai, kuriuose buvo vietos) doh.gif Tai žmonės, nusipirkę fotoaparatus, ar nesimokino naudotis, ar taip ir fotkino AUTO režimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 22, 08:33)
Bonda, galvojau menulis cia  biggrin.gif grazu  ax.gif

aha, man ir primena drinks_cheers.gif ... beja, cia siandien tik i darba atvaziavus per langa -aisku atidaryta biggrin.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 08:43)
Bonda - as buvau issigandus, nes pamirsau, kad reik pakeist nustatymus - po kiek laiko pats pc issijunge  doh.gif  ale ziuriu spejo iki taves ateit  thumbup.gif  tikiuos, kad viskas bus super  thumbup.gif  p.s. Saule tai man depresova  biggrin.gif

lyg viskas ok, na siandien vakare pasakysiu tiksliau, ar viskas ok biggrin.gif bet tikiuos mirksiukas.gif o israrinant ir instaliuojant i kompa, sena reik isinstaliuot, ane? ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 08:46)
Bonda, del pavadinimo  lotuliukas.gif matos, kad sunku tau smile.gif o foto man idomi, atrodo lyg smelis tie debesys.

ax.gif zinok, kad nesunku ax.gif biggrin.gif siandien kaip tik nuotaika nebloga thumbup.gif kol kas lotuliukas.gif
o del tavo foto apsvietimu/spalvu -nu man ten irgi kazkas ne tas, bet kas -negaliu pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 balandžio 2009 - 08:54
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 09:53)
o israrinant ir instaliuojant i kompa, sena riek isinstaliuot, ane? ax.gif

ana trink lauk, sitam, kur atsisiunte visas pilnas komplektas mirksiukas.gif

Ninin - tai is viso tik vienas uzsiemimas? g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 08:55
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 09:55)
Ninin - tai is viso tik vienas uzsiemimas?  g.gif  blink.gif

Taip... Juk nemokamai biggrin.gif
Atsakyti