Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

Duoma, o baterijos nenumire?
Papildyta:
Katileja, as apie Nikon nenusimanau, bet D40 nepirkciau tavo vietoje. O del kitinio objektyvo ar pirk su juo ar ne nezinau ka patarti. Turbut pirkciau su kitiniu,nes matau,kad visai nesigaudai ir kol suprastum ko nori tau jo uztektu pilnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 19:33)
Katileja, as apie Nikon nenusimanau, bet D40 nepirkciau tavo vietoje. O del kitinio objektyvo ar pirk su juo ar ne nezinau ka patarti. Turbut pirkciau su kitiniu,nes matau,kad visai nesigaudai ir kol suprastum ko nori tau jo uztektu pilnai 4u.gif

Gerai o kodėl sakote nepirkti g.gif koks tuomet būtų tinkamas,man labai jau super-duper nereikia 4u.gif
Kaip sunku kai žmogus nieko nenutuoki cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 25 balandžio 2009 - 19:37
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 19:36)
Gerai o kodėl sakote nepirkti  g.gif  koks tuomet būtų tinkamas,man labai jau super-duper nereikia  4u.gif

jei tikrai nieko nenutuoki, tai ir nikon d40 yra pakankamas super duper.
pigiausias variantas įsitikinti, ar norėsi vystyti šį hobį..
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 11:36)
Gerai o kodėl sakote nepirkti  g.gif  koks tuomet būtų tinkamas,man labai jau super-duper nereikia  4u.gif

sakau nikon nenusimanau as smile.gif . Bet D40 vienas is senesniu modeliu ir ant jo kai kuriu objektyvu autofokusavimas neveiks. Jei klystu pataisys mane kas nors 4u.gif
Atsakyti
Sea, pas negali būti... Viena dar buvau įdėjus, kur šiandien kroviau, nieko... Ir jeigu būtų iššiskrovus baterija, būtų susitraukęs objektyvas, kaip visada... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 19:53)
jei tikrai nieko nenutuoki, tai ir nikon d40 yra pakankamas super duper.
pigiausias variantas įsitikinti, ar norėsi vystyti šį hobį..

Tai kai turėsiu nors kažkiek normalesnį tai gal ir noras atsiras g.gif o taip pat ir stimulas mirksiukas.gif nesinori visai primytivaus bet ir kažkokio labai mandraus taip pat.
na Jums pažengusioms tai visai kitaip atrodo,bet juk ir nuo kažko pradėjote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 20:14)
Tai kai turėsiu nors kažkiek normalesnį tai gal ir noras atsiras  g.gif o taip pat ir stimulas  mirksiukas.gif nesinori visai primytivaus bet ir kažkokio labai mandraus taip pat.
na Jums pažengusioms tai visai kitaip atrodo,bet juk ir nuo kažko pradėjote  ax.gif

aš, jei atvirai, pradėjau nuo panašaus lygio canon fotiko. iki tol kelis kartus buvau muilinę laikius, nelabai net bandžiau fotografuoti. o kai jau gavau veidrodinį, tai "sėdau ant adatos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 20:57)
sakau nikon nenusimanau as smile.gif . Bet D40 vienas is senesniu modeliu ir ant jo kai kuriu objektyvu autofokusavimas neveiks. Jei klystu pataisys mane kas nors 4u.gif

nea, neklysti smile.gif dauguma 50-kai, manau visi net tik su manual focus - o tai jau tikria nepatogu

QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 21:18)
aš, jei atvirai, pradėjau nuo panašaus lygio canon fotiko. iki tol kelis kartus buvau muilinę laikius, nelabai net bandžiau fotografuoti. o kai jau gavau veidrodinį, tai "sėdau ant adatos" biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir as - kol neturejau veidrodzio - tiek ir buvo idomus tas fotografavimas, o jau kai gavau - tai kaip neisnaudot jo visu galimybiu - teko mokintis kaip reikalas biggrin.gif ir uzsikabliavau zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 25, 20:26)
nea, neklysti smile.gif dauguma 50-kai, manau visi net tik su manual focus - o tai jau tikria nepatogu
drinks_cheers.gif ir as - kol neturejau veidrodzio - tiek ir buvo idomus tas fotografavimas, o jau kai gavau - tai kaip neisnaudot jo visu galimybiu - teko mokintis kaip reikalas biggrin.gif ir uzsikabliavau zinoma smile.gif

Tai ir aš manau kad užikabinsiu blush2.gif tai norisi tokio kad tinkamesnio,bet ką Jūs čia rašote tai aš tikrai nesuprantu.................dar kol kas tongue.gif
Niu bet būkite gerutės,labai prašau,patarkite tuome kurį aparatč geriau blush2.gif
Nicon D80 sako pirk,bet kad jis tikrai manau labai jau super daug funkcijų turi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 19:57)

turi, turi ir nikonui d40 yra isleistas naujas objektyvas su auto fokusu, yra ir 50-ukas, ir kaip mano 35mm mirksiukas.gif

tokio pradziai visiskai pakanka, as dar jo visai nesityrinejus, minusas, kad tik trys fokusavimo taskai, bet galima gyvent ir su tiek cool.gif pradziai, mazai nusimanaciam pats tas, o dar ir nebrangus jie dabar visai.

aisku, jei pinigai neriboja, galima pirkt D90 arba D3 ir tada i trasa biggrin.gif

o siaip nikona as isimylejus wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 25, 20:26)

prie kurio obj parasyta af-s tie tinka nikon d40 ir d60 - yra autofokusas mirksiukas.gif o tokiu objektyvu su af-s yra pakankamai daug tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 25, 17:33)
A.M. vanduo dar nepakankamai silkinis, kad labai suzavetu tokios foto. siuo atveju zavi gamtos kampelio grozis, bet krioklio vanduo dar pakankamai pursletas. visgi reikejo stovo ir dar ilgesnio islaikymo.

Pasistengsiu klaidas istaisyt ateityje(kai stova isigysiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 25, 11:49)

O čia iš katinų gyvenimo biggrin.gif

Ir dar viena... ax.gif

abi wub.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 19:52)
Labai atsiprašau kad įsiterpsiu.
Man ištampo langą tai pirmame psl. ne viską perskaitau  verysad.gif
Kaip pradedančiai ir nenutuokiančiai tai sakė pakanka nusipirkti Nicon D40  nes nesigaudau aš aparatuose ir rekomenduoja be kitinio objektyvo o tą portretinę  blush2.gif  gal galite parašyti kokie jos parametrai,nes parduotuvėje nesuprato  doh.gif 
Pas jus ten kaip supratau 1psl. tai universalus portretinis ir parametrai t.b. 40-54 ar taip?

as tai tavo vietoje pirkciau kitini,o kai suprasi kas ir su kuo tada nusipirksi kitus mirksiukas.gif

o va is musiskiu,kurios planuoja pereit ant V,tai tie kit'ai gal ie nereikalingi g.gif bet kokio 50mm vien irgi neuzteks tikrai tuo labiau,kad vasara,fotografavimas gamtoje g.gif turbut tas 24-70mm geriausiai tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 26 balandžio 2009 - 08:28