Duoma, o baterijos nenumire?
Papildyta:
Katileja, as apie Nikon nenusimanau, bet D40 nepirkciau tavo vietoje. O del kitinio objektyvo ar pirk su juo ar ne nezinau ka patarti. Turbut pirkciau su kitiniu,nes matau,kad visai nesigaudai ir kol suprastum ko nori tau jo uztektu pilnai
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 19:33)
Katileja, as apie Nikon nenusimanau, bet D40 nepirkciau tavo vietoje. O del kitinio objektyvo ar pirk su juo ar ne nezinau ka patarti. Turbut pirkciau su kitiniu,nes matau,kad visai nesigaudai ir kol suprastum ko nori tau jo uztektu pilnai
Gerai o kodėl sakote nepirkti koks tuomet būtų tinkamas,man labai jau super-duper nereikia
Kaip sunku kai žmogus nieko nenutuoki
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 19:36)
Gerai o kodėl sakote nepirkti koks tuomet būtų tinkamas,man labai jau super-duper nereikia
jei tikrai nieko nenutuoki, tai ir nikon d40 yra pakankamas super duper.
pigiausias variantas įsitikinti, ar norėsi vystyti šį hobį..
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 11:36)
sakau nikon nenusimanau as . Bet D40 vienas is senesniu modeliu ir ant jo kai kuriu objektyvu autofokusavimas neveiks. Jei klystu pataisys mane kas nors
Sea, pas negali būti... Viena dar buvau įdėjus, kur šiandien kroviau, nieko... Ir jeigu būtų iššiskrovus baterija, būtų susitraukęs objektyvas, kaip visada...
QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 19:53)
jei tikrai nieko nenutuoki, tai ir nikon d40 yra pakankamas super duper.
Tai kai turėsiu nors kažkiek normalesnį tai gal ir noras atsiras o taip pat ir stimulas nesinori visai primytivaus bet ir kažkokio labai mandraus taip pat.
na Jums pažengusioms tai visai kitaip atrodo,bet juk ir nuo kažko pradėjote
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 20:14)
Tai kai turėsiu nors kažkiek normalesnį tai gal ir noras atsiras o taip pat ir stimulas nesinori visai primytivaus bet ir kažkokio labai mandraus taip pat.
aš, jei atvirai, pradėjau nuo panašaus lygio canon fotiko. iki tol kelis kartus buvau muilinę laikius, nelabai net bandžiau fotografuoti. o kai jau gavau veidrodinį, tai "sėdau ant adatos"
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 20:57)
sakau nikon nenusimanau as . Bet D40 vienas is senesniu modeliu ir ant jo kai kuriu objektyvu autofokusavimas neveiks. Jei klystu pataisys mane kas nors
nea, neklysti dauguma 50-kai, manau visi net tik su manual focus - o tai jau tikria nepatogu
QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 21:18)
aš, jei atvirai, pradėjau nuo panašaus lygio canon fotiko. iki tol kelis kartus buvau muilinę laikius, nelabai net bandžiau fotografuoti. o kai jau gavau veidrodinį, tai "sėdau ant adatos"
ir as - kol neturejau veidrodzio - tiek ir buvo idomus tas fotografavimas, o jau kai gavau - tai kaip neisnaudot jo visu galimybiu - teko mokintis kaip reikalas ir uzsikabliavau zinoma
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 25, 20:26)
nea, neklysti dauguma 50-kai, manau visi net tik su manual focus - o tai jau tikria nepatogu
ir as - kol neturejau veidrodzio - tiek ir buvo idomus tas fotografavimas, o jau kai gavau - tai kaip neisnaudot jo visu galimybiu - teko mokintis kaip reikalas ir uzsikabliavau zinoma
Tai ir aš manau kad užikabinsiu tai norisi tokio kad tinkamesnio,bet ką Jūs čia rašote tai aš tikrai nesuprantu.................dar kol kas
Niu bet būkite gerutės,labai prašau,patarkite tuome kurį aparatč geriau
Nicon D80 sako pirk,bet kad jis tikrai manau labai jau super daug funkcijų turi
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 19:57)
turi, turi ir nikonui d40 yra isleistas naujas objektyvas su auto fokusu, yra ir 50-ukas, ir kaip mano 35mm
tokio pradziai visiskai pakanka, as dar jo visai nesityrinejus, minusas, kad tik trys fokusavimo taskai, bet galima gyvent ir su tiek pradziai, mazai nusimanaciam pats tas, o dar ir nebrangus jie dabar visai.
aisku, jei pinigai neriboja, galima pirkt D90 arba D3 ir tada i trasa
o siaip nikona as isimylejus
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 25, 20:26)
prie kurio obj parasyta af-s tie tinka nikon d40 ir d60 - yra autofokusas o tokiu objektyvu su af-s yra pakankamai daug
QUOTE(Sansara @ 2009 04 25, 17:33)
A.M. vanduo dar nepakankamai silkinis, kad labai suzavetu tokios foto. siuo atveju zavi gamtos kampelio grozis, bet krioklio vanduo dar pakankamai pursletas. visgi reikejo stovo ir dar ilgesnio islaikymo.
Pasistengsiu klaidas istaisyt ateityje(kai stova isigysiu)
QUOTE(lamella @ 2009 04 25, 11:49)
abi
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 19:52)
Labai atsiprašau kad įsiterpsiu.
Man ištampo langą tai pirmame psl. ne viską perskaitau
Kaip pradedančiai ir nenutuokiančiai tai sakė pakanka nusipirkti Nicon D40 nes nesigaudau aš aparatuose ir rekomenduoja be kitinio objektyvo o tą portretinę gal galite parašyti kokie jos parametrai,nes parduotuvėje nesuprato
Pas jus ten kaip supratau 1psl. tai universalus portretinis ir parametrai t.b. 40-54 ar taip?
Man ištampo langą tai pirmame psl. ne viską perskaitau
Kaip pradedančiai ir nenutuokiančiai tai sakė pakanka nusipirkti Nicon D40 nes nesigaudau aš aparatuose ir rekomenduoja be kitinio objektyvo o tą portretinę gal galite parašyti kokie jos parametrai,nes parduotuvėje nesuprato
Pas jus ten kaip supratau 1psl. tai universalus portretinis ir parametrai t.b. 40-54 ar taip?
as tai tavo vietoje pirkciau kitini,o kai suprasi kas ir su kuo tada nusipirksi kitus
o va is musiskiu,kurios planuoja pereit ant V,tai tie kit'ai gal ie nereikalingi bet kokio 50mm vien irgi neuzteks tikrai tuo labiau,kad vasara,fotografavimas gamtoje turbut tas 24-70mm geriausiai tiktu?