Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(A.M @ 2009 04 25, 02:26)
as irgi eiciau parukyt del tokio vaizdo  thumbup.gif  cia gandraliskese?

Aha, gandraliskes 4u.gif Tik dabar pamaciau, kad mes kaimynai thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 25, 07:20)
Vasaraite, nu ir vaizdiaaalis, vertas dumo biggrin.gif pasikviesk kada i svecius  blush2.gif (parukyt kaip noriu  doh.gif  )

Visada prasom, dabar ir kur gyvenu ir kaip atrodau visi zinot blush2.gif Tai pakeliui i kurorta, prasau visus i svecius ax.gif

Sadi, Armana, Zitlali, saunuoles, Jums balioniukai nuo manes 4u.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 25, 08:43)
nu grazu pas mus  thumbup.gif  As tai nesuprantu is kur fotografavai, neteko dar sito rajono is virsaus matyt biggrin.gif

Gandraliskes, prie antros perkelos, o tu irgi is Klaipedos bigsmile.gif

Peperoni, Pukė, Valetta, lamella, Kaktuke, smagu, kad patiko naktine foto, aciu 4u.gif

Sadi, man nespalvota labai wub.gif
Duoma,, patiko tavo saules zuikuciai bigsmile.gif
lamella,katinas kaip fainiai pagautas, o kas ten per zveris antroj foto? lotuliukas.gif bet kaip faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 25 balandžio 2009 - 11:16
Vasaraite, taip as ir is klaipedos tik bazuojames centre biggrin.gif A la tuoj susirinks ir pajury kompanija kuri gales meetintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 25, 12:18)
Vasaraite, taip as ir is klaipedos tik bazuojames centre  biggrin.gif A la tuoj susirinks ir pajury kompanija kuri gales meetintis  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif O kur centre bazuojies? as irgi dar kaip ir centre bunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 25, 12:14)
lamella,katinas kaip fainiai pagautas, o kas ten per zveris antroj foto? lotuliukas.gif bet kaip faina  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Ką žinau kas ten toks, vakar ant lango prisiklijavusį radau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 25, 11:23)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif O kur centre bazuojies? as irgi dar kaip ir centre bunu 4u.gif

mes savivaldybes kieme bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 25, 12:25)
Ačiū 4u.gif
Ką žinau kas ten toks, vakar ant lango prisiklijavusį radau lotuliukas.gif

O as galvoju, kaip cia pavyko taip sufokusuoti lotuliukas.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 25, 12:26)
mes savivaldybes kieme bigsmile.gif

As prie Formos sporto klubo, zembrickio g. bunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 25 balandžio 2009 - 11:47
Malonu kad patiko vandens kadrai,kazkas klause kur radau tuos krioklius,jisai randasi Salygap,Wicklow county,IE

Olo-fotkinau su 24-70mm

Lamella-nuotrauka su uodu thumbup.gif ,bei pavydziu tau kad galesi sudalyvaut KAUNAS JAZZ
Atsakyti
A.M. vanduo dar nepakankamai silkinis, kad labai suzavetu tokios foto. siuo atveju zavi gamtos kampelio grozis, bet krioklio vanduo dar pakankamai pursletas. visgi reikejo stovo ir dar ilgesnio islaikymo.
Atsakyti
Labai atsiprašau kad įsiterpsiu.
Man ištampo langą tai pirmame psl. ne viską perskaitau verysad.gif
Kaip pradedančiai ir nenutuokiančiai tai sakė pakanka nusipirkti Nicon D40 nes nesigaudau aš aparatuose ir rekomenduoja be kitinio objektyvo o tą portretinę blush2.gif gal galite parašyti kokie jos parametrai,nes parduotuvėje nesuprato doh.gif
Pas jus ten kaip supratau 1psl. tai universalus portretinis ir parametrai t.b. 40-54 ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 25 balandžio 2009 - 19:27
Pasidalinsiu savo mažu liūdesiu. verysad.gif Šiandien buvom su Naste išėjusios į miestą. Ir visą laiką fotikus rankose nešėmės. aš ištryniau viena nuotrauką, ji man kažką parodė savo fotoaparate, o aš pasižiūriu į savo, ekranas juodas. O objektyvas išlindęs. Žodžiu užstrigo objektyvas... verysad.gif ir nereguoja, kad ir ką spaudytum.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 25, 10:52)
Labai atsiprašau kad įsiterpsiu.
Man ištampo langą tai pirmame psl. ne viską perskaitau  verysad.gif
Kaip pradedančiai ir nenutuokiančiai tai sakė pakanka nusipirkti Nicon D40  nes nesigaudau aš aparatuose ir rekomenduoja be kitinės blykstės o tą portretinę  blush2.gif  gal galite parašyti kokie jos parametrai,nes parduotuvėje nesuprato  doh.gif 
Pas jus ten kaip supratau 1psl. tai universalus portretinis ir parametrai t.b. 40-54 ar taip?

tu cia apie objektyvus ar blykstes klausi?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 19:26)
tu cia apie objektyvus ar blykstes klausi?

Ups doh.gif objektyvus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti