aš kai rasiu kokia nebrangią kuprinę tai jaučiu pardavinėsiu bent jau vieną iš savo mini foto tašiukų...ten telpa tik fotikas pas mane + pora kišenėlių
[/quote]
turiu ir as tasiuka,kur mano aparatas su 50mm tik telpa,bet naujasis objektyvas i ji ne pro kur todel ir lauzau galva ka cia isigijus patogaus,nebrangaus
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 24, 15:10)
Man baisiai smagu ziuret, kaip SM uzkariauja Fotokudra
Respekts !!!!
Nespėjau į ritmo namų darbą, tai foto įmesiu čia !
6 trosai
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 24, 13:44)
Iš tiesų maniau, kad visi profai fotografuoja tik RAW pasirodo, kad ne teisa sakant nebuvo galimybių daugiau padiskutuot ta tema, bet gal kada dar teks man susitikt su juo....pakamantinėčiau ką jis mano apie RAW
Tikrai ne visi. Vienas mano megstamu Jeff Ascough fotografuoja tik i jpeg. Bet nemanau, kad todel, kad jo fotoaparatas FF
Peperoni - kudriečių saraše Peledike su Kaktuke vietom sukeisk
Gal į pirmą žinutę sarašiuką sumetam?
aha ir aš kažkokios kuprinytės ieškau, kad fotikas, piniginė, telefonas tilptų. Kokia tavo kuprinė?
Man dar visai įdomiai tie sling atrodo. Kaži ar patogu?
Gal į pirmą žinutę sarašiuką sumetam?
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 15:48)
maciau apie tasiukus,kuprines snekat, issirinkau as sau katos, norejau,kad viskas tilptu ir laptopas ateityje, gavau labai patinka,bet kokia didele kuprine ilgom kelionem liuks,bet dabar noriu kazko mazesnio,isejimams i miesta bet jau kainos visu ju kokios
aha ir aš kažkokios kuprinytės ieškau, kad fotikas, piniginė, telefonas tilptų. Kokia tavo kuprinė?
Man dar visai įdomiai tie sling atrodo. Kaži ar patogu?
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 24, 13:16)
Olo - parodyk savo mazaja
Viena iš šeimos albumo
Po maudynių
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 24, 14:07)
Tikrai ne visi. Vienas mano megstamu Jeff Ascough fotografuoja tik i jpeg. Bet nemanau, kad todel, kad jo fotoaparatas FF
Tai kaip ten su tuo horizontu per viduri, nes sicia irgi (bloge) horizontas per viduri daugely nuotrauku, o cia vis sakot, kad negerai
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 24, 16:07)
Oi, Wyshnia, tavo nuoroda labai tinka prie musu sviesos temos! Prisimenu, sita nuoroda mums jau kazkas yra siuntes gal pries pora menesiu (greiciausiai Peperoni, ji pas mus vaiksciojanti biblioteka), ir as tada pagalvojau - nu ispudingai vaikinas su sviesa dirba! Nors tada maniau, kad man sviesa atseit nelabai idomu, man matai idomiausia kompozicija.
QUOTE(Rico @ 2009 04 24, 14:23)
Tai kaip ten su tuo horizontu per viduri, nes sicia irgi (bloge) horizontas per viduri daugely nuotrauku, o cia vis sakot, kad negerai
Reikia jauciu sukurt ir parasyt komentara tam Jeffui nuo sm
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 24, 14:24)
Oi, Wyshnia, tavo nuoroda labai tinka prie musu sviesos temos! Prisimenu, sita nuoroda mums jau kazkas yra siuntes gal pries pora menesiu (greiciausiai Peperoni, ji pas mus vaiksciojanti biblioteka), ir as tada pagalvojau - nu ispudingai vaikinas su sviesa dirba! Nors tada maniau, kad man sviesa atseit nelabai idomu, man matai idomiausia kompozicija.
Ne per seniausiai pas mus buvo Canon atstovu paroda, tai teko pamatyt jo darbus dideliu formatu gyvai.... Jo, vaikinuks (tiksliau jau visas vyras) gera aki turi....
QUOTE(Rico @ 2009 04 24, 16:23)
čia man atrodo iš taisyklių laužymo serijos. Pas jį ir dangus įspūdingas tose nuotraukose ir žemė. todėl ir dalina per vidurį.
Pajuokavau as ten del to komentaro. Neuzpyk, Rico Is tiesu tai horizontas vidury vos poroj nuotrauku O ir tose nera vien smeliukas, rami jura ir grazus vakaro spalvom nusviestas dangus... Vistiek kazkaip nuotrauka bent triju planu atrodo
Beje, tik dabar pastebejau, kad tu SE, kaimynai esam
Beje, tik dabar pastebejau, kad tu SE, kaimynai esam
QUOTE(peppi @ 2009 04 24, 14:16)
jep, mano 400
jo, aš šitą įsidėmėjau tik įdomu kaip realiai veikia
šiaip fokusas dažnai pabėga į kontrastingesnę kadro dalį, nuo to nepabėgsi...
negi manai, kad 3 objektyvai buvo brokuoti? sunkiai patikėčiau kažkaip...
mes kuklios kuklios kuklios
na tai ar pradės galų gale bankrutuoti koks canonas ir ims išpardavinėti viską pusvelčiui, ką? juk krizė
pradžiai tai išsinuomok, pasiskolink pasibandymui ar tikrai nori
Jei pardavejas nesumelavo, pasake kad gali buti kad tiesiog mano fotikui netiko, o pats objektyvas nebrokuotas ir dar prasyk nuolaidos, man vilbroje nuleido 200lt laisvai ir filtrui (jau kita diena apie 50lt)jo, aš šitą įsidėmėjau tik įdomu kaip realiai veikia
šiaip fokusas dažnai pabėga į kontrastingesnę kadro dalį, nuo to nepabėgsi...
negi manai, kad 3 objektyvai buvo brokuoti? sunkiai patikėčiau kažkaip...
mes kuklios kuklios kuklios
na tai ar pradės galų gale bankrutuoti koks canonas ir ims išpardavinėti viską pusvelčiui, ką? juk krizė
pradžiai tai išsinuomok, pasiskolink pasibandymui ar tikrai nori