Sea, C-girl 
Nu matote, koks mano sviesos supratimas, kad tokius klausimus uzdavineju...

C-girl, pagalvojau, kad gal ta foto su blicu, nes ir is nugaros kaip ir stiprus apsvietimas, ir veidas ryskus...
Whyshnia, aciu uz nutriuksmintoja!
Peperoni, aciu uz matuokli!
Peperoni, ne, tu ne paskutine, nefotografavus geliu juodam forne - as to dar nedariau ir neplanuoju daryti.

O i tavo gelytes tai zinok as kazkaip kritiskai paziurejau - ir tie fono margumai, ir geliu margumai (sviesu-tamsu) tiesiog tokie ismetyti po visa foto, man kazkaip nesusideliojo i grazu vaizdeli...

Ant vienos gelytes sviesa visai nezaidzia (t.y., ji atrodo nuobodokai), o kitai gelytei sviesa turbut ziuri "i veida"?
Medona, mano menku supratimu (o tiksliau - didziu nesupratimu), tavo antroji foto nera darbas su sviesa, tiesiog gaudei kadra, o jau koks apsvietimas pasitaike, toks ir yra.

O pirmoji jau panasesne i samoninga sviesos valdyma.

Bet man visgi nelabai tie isdegimai.
O del irangos tai as zinokit jau arti pilno susikomplektavimo

- siandien nusipirkau ultravioletini filtra, dabar noriu tik isorinio blico. Fotografuoju 50tuku (aisku, noretusi ir kitokiu objektyvu, bet labai stengiuosi save riboti, nes kitaip pabaigos nebus

). Buvau siandien Canono atstovybej, tai sake, kad jie laukia atvykstant nauju Canon blicu uz ~550 Lt - bus mazesni, kazkiek silpnesni, sukiosis tik aukstyn-zemyn (i sonus nesisukios, kas siaip nelabai gerai darant vertikalius kadrus

). Tai vat galvoju, kad gal toki reiks ir paimti.
As tai dabar fotografuoju small RAW - ir maziau sveria, ir kokybe pakankama.
Ispejimas ple-pleputems ir spam-spamerems - nu nu nu!