Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 24, 12:17)
Cia kazkada zaidziau su juodu fonu ir dienos sviesa... dar nebuvau to darius....  blush2.gif  turbut paskutine is temos  biggrin.gif

mmm, gražu. Labai subtiliai pabrėžta gėlės faktūra - matosi visos bangelės wub.gif nesu tikra dėl tos antros gelės, kuri šešėlyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 24, 11:17)
blyn zinokit as blondine, tik perdazyta blush2.gif  - nu niekaip nesusivokiu to pilnakadrio ir nepilnakadrio skirtumo savo galvelej...  doh.gif

ai žinok...man irgi tik per kokius 4 metus dašuto tie visi milimetrai tai tu labai nesijaudink biggrin.gif
taip paprastai imant tai kai ne pilnas kadras - labiau priartinamas kadras doh.gif vadinasi tai, kokį objektyvą perki tai bus pas tave viskas arčiau nei turėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 24, 12:26)
ai žinok...man irgi tik per kokius 4 metus dašuto tie visi milimetrai tai tu labai nesijaudink biggrin.gif
taip paprastai imant tai kai ne pilnas kadras - labiau priartinamas kadras doh.gif vadinasi tai, kokį objektyvą perki tai bus pas tave viskas arčiau nei turėtų mirksiukas.gif

nu va - dabar kur kas aiskiau biggrin.gif aciu 4u.gif

Ir aciu uz komentarus mano amaryliui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Patiko Sea ir C-girl foto sviesos temai wub.gif kokius objaktyvus naudojat?

Galvoju apie objaktyva tik nezinau ko noriu blush2.gif
Jei noriu graziu portretu ir gamtos vaizdeliu, ka rinktis?

Sviesos temai. Tarsykit veliau isimsiu blush2.gif
Bandau tiket, kad isdegimai cia tinka biggrin.gif
Dumas
user posted image

Padukim
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 24, 12:24)
jo...poreikiai, man dabar reikia antro akumo, reflektoriaus (nemažo), foto kuprinės na ir 30mm sigmutės 1,4 rolleyes.gif tam kartui biggrin.gif
ale su ta sigmutė kaip jama nervas...užsienyje apie 1100, pas mus 1400 litų schmoll.gif bet nesiryžtu, ką po to su garantijom daryt jei pagestų...?
man iš O išpardavimo nieks netink smile.gif mano norai kuklūs biggrin.gif
Peppi, tavo Canon 400? As ir norejau sigmute 30 1,4, bet is triju, nei vienas netiko, fokusas pabegdavo i sona, pabandem del idomumo su pardaveju ant kito fotiko (450), tai pabegdavo irgi, bet i kita puse. Tu kai pirksi labai gerai isbandyk ji (mes statem trys batarkes salia, ir taikem i vidurine) 4u.gif Tikuosi kad tau pavyks rasti gera 4u.gif

Peperonija, tas teleobjektyvas, jis visai neblogas, ypac lauke, bet tamsus prie didesniu mm (nes islaikymas turi buti ne maziau 1/300, o diafragma tik 5,6 maziausia) tikdavo tik sauleta diena be stovo. Ir kartais trukdavo plataus kampo, tekdavo kaitalioti objektyvus, kas irgi nepatogu man asmeniskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 04 24, 13:01)
Peperonija, tas teleobjektyvas, jis visai neblogas, ypac lauke, bet tamsus prie didesniu mm (nes islaikymas turi buti ne maziau 1/300, o diafragma tik 5,6 maziausia) tikdavo tik sauleta diena be stovo. Ir kartais trukdavo plataus kampo, tekdavo kaitalioti objektyvus, kas irgi nepatogu man asmeniskai 4u.gif

aha... supratau.... aciu Tau 4u.gif

Medona, tas isdegimas tai cia kaip ir normoj man... tik j/b pilkokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 24 balandžio 2009 - 12:06
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 04:27)
Girly world smile.gif

Nu negaliu atsižiūrėti, taip gražu !!!

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 24, 12:05)
Medona, tas isdegimas tai cia kaip ir normoj man... tik j/b pilkokas smile.gif

Aciu, peperoni. Nemoku as niekaip normaliai paverst i j/b doh.gif nervas ima nigaliu... gal kada nors ismoksiu cool.gif doh.gif Gal mano pfotoshopas "gaidys". Seile varvinu del visokiu cia truksmu nuemeju, actionu, bet negaliu nieko instaliuotis vietos reik nusipirkt i kompa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 24, 13:07)
Nu negaliu atsižiūrėti, taip gražu !!!

Olo - parodyk savo mazaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visiems, nu aš čia visa apsiseilėjus jūsų fotkes pažiūrėjau, tai nusprendžiau, kad reik slėptis dar toliau doh.gif nu jau kooookių grožių pridėję bigsmile.gif meeto fotkės superinės, Sea ir C-girl man ten išvis nerealu thumbup.gif Superiniai varot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 24, 11:13)
dar milimetrai priklauso ir nuo to ar full frame fotoaparatas, pas mane tarkim ne full frame tai 30-tukas man bus praktiškai kaip 50-tukas, o va 50-tukas jau buvo beveik kaip 70-80mm, o tai jau laaabai priartintas man buvo doh.gif

va va drinks_cheers.gif mano 35 ir yra man kaip 50-ukas biggrin.gif

man kazkaip nekalbadienis siandien blush2.gif

Peperoni, prisiminiau - man tavo paltas labai patiko wub.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Medona, Dumas man patiko mirksiukas.gif

man reikia pradziai naujo nikono lotuliukas.gif tada tases jam, stovo naujo, ko cia dar uzsimanius g.gif doh.gif apie objektyvus ne nekalbu jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 24, 13:48)

Peperoni, prisiminiau - man tavo paltas labai patiko wub.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

----

man reikia pradziai naujo nikono lotuliukas.gif tada tases jam, stovo naujo, ko cia dar uzsimanius g.gif  doh.gif apie objektyvus ne nekalbu jau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aciu 4u.gif

jooo... as stengiuos net negalvot, ko man cia dar reik... biggrin.gif

as dar pastebejau viena dalyka, kad per ieskikli su 50-uku matau maziau ploto , nei kad gaunas nuotraukoj g.gif
Atsakyti