Sea, liuks, sveikinu!
Grazios nuotraukos, ca-girl, sea...
Sea - pasakiškas girly world man vistiek nesuprantama kaip toks ryškumas išgaunamas o dėl spalvų tai su Kaktuke sutinku - matyt jos tokios tik Amerikei būna
QUOTE(Sadi @ 2009 04 24, 11:14)
Sea - pasakiškas girly world man vistiek nesuprantama kaip toks ryškumas išgaunamas o dėl spalvų tai su Kaktuke sutinku - matyt jos tokios tik Amerikei būna
na as irgi jau pradedu taip manyt bet nieko , netrukus Sea gris Lietuvon
QUOTE(Sadi @ 2009 04 24, 01:18)
Apie tai kaip įsidėti presetus:
PRESETS
Place your .xmp (adobe camera raw) files here:
C:/Documents and Settings\Compac Administrator\Application
Data\Adobe\Camera Raw\Settings
PRESETS
Place your .xmp (adobe camera raw) files here:
C:/Documents and Settings\Compac Administrator\Application
Data\Adobe\Camera Raw\Settings
vat kad as tokio Compac Administrator tai neturiu savo kompe, tai kaip tada - kur tuomet tuos presetus det
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 01:31)
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos
o jeeee faaaain
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 04:27)
Girly world
na jau taaavo foto tai kazkas toookio
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 24, 11:30)
vat kad as tokio Compac Administrator tai neturiu savo kompe, tai kaip tada - kur tuomet tuos presetus det
čia turima omeny kad Documents and Setting folderyje reikia pasirinkti tą userį kuris yra kompiuterio administratorius (na tas kuris turi teises instaliuoti ka nors ) ir dar norint rasti Application Data reik pasidaryt kad matytusi hidden files (per tools - Folder options - view).
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 18:05)
O ir siaip, dabar vis apsidairau aplinkui - sita sviesa netinkama fotografavimui, sita butu super.
na tai ir puiku ech būna, kad šviesa tinkama, vieta gera o fotiko akumas nusėdęs
QUOTE(linole @ 2009 04 23, 19:59)
Idedu viena bandyma su actionu gelbeti nevykusi kadra. O nevykes jis ko gero del to, kad vidudienio sviesoje fotografuotas.
Paparace. (Drauges dukra, su kuria dazniausiai einame fotografuoti. Daugiau savo aplinkoje neturiu su kuo. Laukiu, kol Valetta gris namo )
Paparace. (Drauges dukra, su kuria dazniausiai einame fotografuoti. Daugiau savo aplinkoje neturiu su kuo. Laukiu, kol Valetta gris namo )
vidurdienio šviesoje taip pat įmanoma fotografuoti pvz vidurdienį aš fotografuoju namie, tame kambaryje, kuris labiausiai nusisukęs nuo saulės - šešėlyje taip pat ir lauke - galima lysti po medžiu
šviesa turi būti išsklaidyta, geriausia kai debesuota
šiandien prisikviečiau vieną draugę papozuoti tikėkimės bus ką parodyti...
QUOTE(Loreli @ 2009 04 24, 07:45)
o čia tai gera naujiena apie šį objektyvą. man labai trūksta su 50-tuku šito
aha...mane varydavo į neviltį tas nuolatinis ėjimas atbulomis ir suvokimas, kad jei nori sutalpinti belieka išlipti pro langą tai dabar jau nusprendžiau, kad noriu 30-tuko ale brungus bjaurybė, vis kaupiuosi...
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 24, 09:28)
As 14-54mm imciau
bet juk tai plačiakampis portretams manau tikrai nelabai jis 50-tukas ko gero geriau šitam reikalui
o gal klystu tai pataisykite...
QUOTE(peppi @ 2009 04 24, 11:40)
o gal klystu tai pataisykite...
Neklysti pamenat, 3-ioj pamokoj buvo kalbeta apie tai... portretiniais vadinami lesiai tarp 85mm ir 135 mm na mes puikiai naudojames ir 50-ukus
o sitas paminetas tikrai bus plataus kampo.. va lentele is tos pamokos
24 mm - 35 mm Plataus kampo Lęšiai (Wide-Angle)
17 mm - 21 mm Kraštutinis Platus kampas (Ultra Wide-Angle)
6 mm - 15 mm Fisheye (žuvies akis/žuviaakis)
manau, kad jis tikrai neblogas turetu but, bet jau ne visiskai portretinis
QUOTE(peppi @ 2009 04 24, 11:40)
aha...mane varydavo į neviltį tas nuolatinis ėjimas atbulomis ir suvokimas, kad jei nori sutalpinti belieka išlipti pro langą tai dabar jau nusprendžiau, kad noriu 30-tuko ale brungus bjaurybė, vis kaupiuosi...
blin, pas mane patalpos gan mažos, tai įtariu 50-tuką reikės pamiršt
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 01:31)
Aciu merginos
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 03:26)
labiausiai mane suzavejo naujo objektyvo platus kampas, negalejau patiketi,kad is arti man abu vaikai sutelpa i kadra, nereikia i siena jokia murintis
Sveikinu Labai geras pirkinukas, parodyk butinai rezultatus. As tai su savo irgi jau neissiskyriu, nors aisku yra minusu, bet uztat pliusu nemazai randu, ir su placiu kampu baisiai patinka fotografuoti Uztat dar karta pakartosiu savo ispardavima skelbimas galima deretis
dar milimetrai priklauso ir nuo to ar full frame fotoaparatas, pas mane tarkim ne full frame tai 30-tukas man bus praktiškai kaip 50-tukas, o va 50-tukas jau buvo beveik kaip 70-80mm, o tai jau laaabai priartintas man buvo
o dėl ko tarkim platesnis kampas blogai portretams, dėl to, kad jis išryškina visokius odos nelygumus, tekstūrą...iš principo jei fotografuosi seniukus ir norėsi parodyti jų veido reljefus tai būtų pats tas čia ir vėl kokie kai saka poreikiai...
o dėl ko tarkim platesnis kampas blogai portretams, dėl to, kad jis išryškina visokius odos nelygumus, tekstūrą...iš principo jei fotografuosi seniukus ir norėsi parodyti jų veido reljefus tai būtų pats tas čia ir vėl kokie kai saka poreikiai...
Cia kazkada zaidziau su juodu fonu ir dienos sviesa... dar nebuvau to darius.... turbut paskutine is temos
aisku ta priekine faktura jau apsisviete - tai nzn ar cia gerai gavos... na paziureit jus
Peppi jooo, kai saka poreikiu tai yr, o babku tai ner...
--------
Reik eit pasizvalgyt, kad ten Oksana ispardavineja
papasakokit prasau apie ta Canon obj. 75-300mm f/4.0-5.6 EF III USM ka nors
blyn zinokit as blondine, tik perdazyta - nu niekaip nesusivokiu to pilnakadrio ir nepilnakadrio skirtumo savo galvelej...
aisku ta priekine faktura jau apsisviete - tai nzn ar cia gerai gavos... na paziureit jus
Peppi jooo, kai saka poreikiu tai yr, o babku tai ner...
--------
Reik eit pasizvalgyt, kad ten Oksana ispardavineja
papasakokit prasau apie ta Canon obj. 75-300mm f/4.0-5.6 EF III USM ka nors
blyn zinokit as blondine, tik perdazyta - nu niekaip nesusivokiu to pilnakadrio ir nepilnakadrio skirtumo savo galvelej...
man tai čia viskas gerai su gėlytėm, aišku jei va iš nugaros dar kažkoks šviesos šaltinis atsirastų tai gėlės dar ir persišviestų kažkiek, gal būtų įdomu...o gal ir kaip tik ne, gal dingtų faktūra...
jo...poreikiai, man dabar reikia antro akumo, reflektoriaus (nemažo), foto kuprinės na ir 30mm sigmutės 1,4 tam kartui
ale su ta sigmutė kaip jama nervas...užsienyje apie 1100, pas mus 1400 litų bet nesiryžtu, ką po to su garantijom daryt jei pagestų...?
man iš O išpardavimo nieks netink mano norai kuklūs
jo...poreikiai, man dabar reikia antro akumo, reflektoriaus (nemažo), foto kuprinės na ir 30mm sigmutės 1,4 tam kartui
ale su ta sigmutė kaip jama nervas...užsienyje apie 1100, pas mus 1400 litų bet nesiryžtu, ką po to su garantijom daryt jei pagestų...?
man iš O išpardavimo nieks netink mano norai kuklūs