Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

wow kokiu foto pridejote, nu kaip noreciau tokiu spalvu kaip Sea_ ar C-girl, bet jauciu tokios spalvos tik amerikej buna biggrin.gif

Buvau vakar liuminariume, gan idomu ten pabuti, fotografavau raw, iso maximalus, bet ir tai jauciu neisgelbejo. toookia intensyvi raudona sviesa buvo, kad visi veidai raudonai isdege doh.gif butu idomu panagrineti, kaip visgi tokiom extra salygom fotografuoti, jei kazkas dar bandysite ten nukakti per savaitgali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 19:15)
i sviesos tema 4u.gif

nuostabi foto ( zinau,kad pasakysiu ne i tema,man kazkaip l.keistai odyte ziurisi,zinau,kad cia del apsvietimo taip blush2.gif)

Sveikinu su pirkiniu!!!
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 04:27)
Girly world smile.gif

labai grazu!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 22:06)
Nuostabu rolleyes.gif

Imetu ir as i sviesos tema, kai kurios jau gal ir mate ax.gif

matem, ale vis tiek labai grazu ir visada faina darkart pamatyt... wub.gif nu man sitas apsvietimas tai kazkoks pabludimas pastaruoju metu hihihi.gif blush2.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 01:31)

tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos  blush2.gif 

thumbup.gif sveikinimai, labai dziaugiuos uz Tave bigsmile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 03:12)
padariau siandien juo keleta foto,bet mano merga ten plikse, tiksliau su triusikeliais po namus duodas,jau norejau parodyti ir cia ,bet pagalvojau ar ne per didele ji(3metai),kad i interneta kelciau nuotraukas tokias  ka jus manot siuo klausimu? idomu

as nuogutes gal nerodyciau g.gif , o su triusikiukais, tai irnesakyk.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 04:27)
Girly world smile.gif

ir cia seke ilgas atodusis......... wub.gif

Aciu uz info apie tuos presets - pas mane jie irgi pluginuose blush2.gif viska uzsiseivyjau - reiks pabandyt susitvarkyt su jais smile.gif
Atsakyti
Nelabai man su tais presetais iseina.Juos kai isarhyvuoja automatiskai pakarauna i PS,ten kur actionai.Nu vienu zodziu vieni nervai doh.gif Reikes pas vyra vakare paprasyti,kad pasiuretu,gal jam aiskiau bus verysad.gif
Atsakyti
Wyshnia atsiunte dar viena triuksmo nuemeja - idejau prie to kito wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 00:31)
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos  blush2.gif  smile.gif

sveikinu wub.gif lauksim nuotraukuuu wub.gif

kaip tau mazius nusedi ramiai, kad gali apsvietimo ieskot tinkamo wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 02:12)
dekoju uz sveikinimus 4u.gif labai laiminga esu:) padariau siandien juo keleta foto,bet mano merga ten plikse, tiksliau su triusikeliais po namus duodas,jau norejau parodyti ir cia ,bet pagalvojau ar ne per didele ji(3metai),kad i interneta kelciau nuotraukas tokias g.gif  ka jus manot siuo klausimu? idomu 4u.gif

jeigu ne visai nuoga, tai normaliai, su trusikeliais galima biggrin.gif na, gal nedeciau i SM blush2.gif man tokio amziaus vaikai vis tik su rubais labiau. o ta foto kur ikelei, super wub.gif
Atsakyti
C-Girl ir Sea foto pridejo wub.gif thumbup.gif
Sea, su nauju pirkiniu 4u.gif bigsmile.gif
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 24, 08:30)
wow kokiu foto pridejote, nu kaip noreciau tokiu spalvu kaip Sea_ ar C-girl, bet jauciu tokios spalvos tik amerikej buna  biggrin.gif

oi kaip gerai pasakei thumbup.gif lotuliukas.gif reik vaziuoti i Amerika spalvu gaudyt cool.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 24 balandžio 2009 - 09:11
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 24, 09:54)
Wyshnia atsiunte dar viena triuksmo nuemeja - idejau prie to kito wink.gif

O kurioj vietoj ji reikia ideti? blush2.gif Ir kas tie presetai?
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 24, 10:07)
O kurioj vietoj ji reikia ideti? blush2.gif  Ir kas tie presetai?

znk nezinau kur ji det - nebandziau dar nei vienu, nei kitu biggrin.gif

beje - i pradziamoksliu pasta issiunciau ta karpymo proporciju, golden mean, trecdaliu taisykles, spirales ir kitu geru dalyku matavimo programele smile.gif einu dar jauciu ir i fotki idesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 24 balandžio 2009 - 09:18
labas is pat ryto 4u.gif as su labai dideliu klausimu blush2.gif mb leido viena obj imt ir dabar vetaus ir metaus tarp dvieju galvoju gal kuri imes viena ar kita pliusa ar argumenta nes tuoj mb sakys nezinai ko nori nereikia lotuliukas.gif tai va vienas yra sis 50mm kuris cia jau populiarus jauciu tinkamiausias portretams g.gif http://www.olympus.c...1_2_0_Macro.htm ir sitas 14-54mm http://www.photograp...06_3128crx.aspx

dekui jei kuri pades 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 24 balandžio 2009 - 09:18
QUOTE(Edeva @ 2009 04 24, 10:17)
labas is pat ryto  4u.gif as su labai dideliu klausimu  blush2.gif mb leido viena obj  imt ir dabar vetaus ir metaus tarp dvieju galvoju gal kuri imes viena ar kita pliusa ar argumenta nes tuoj mb sakys nezinai ko nori nereikia  lotuliukas.gif tai va vienas yra sis 50mm kuris cia jau populiarus  jauciu tinkamiausias portretams g.gif http://www.olympus.c...1_2_0_Macro.htm ir sitas 14-54mm http://www.photograp...06_3128crx.aspx

dekui jei kuri pades  4u.gif

As 14-54mm imciau blush2.gif
Atsakyti
laba ryta smile.gif

Sea, c-girl, labai labai gražu.... wub.gif
Atsakyti