wow kokiu foto pridejote, nu kaip noreciau tokiu spalvu kaip Sea_ ar C-girl, bet jauciu tokios spalvos tik amerikej buna
Buvau vakar liuminariume, gan idomu ten pabuti, fotografavau raw, iso maximalus, bet ir tai jauciu neisgelbejo. toookia intensyvi raudona sviesa buvo, kad visi veidai raudonai isdege butu idomu panagrineti, kaip visgi tokiom extra salygom fotografuoti, jei kazkas dar bandysite ten nukakti per savaitgali
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 19:15)
i sviesos tema
nuostabi foto ( zinau,kad pasakysiu ne i tema,man kazkaip l.keistai odyte ziurisi,zinau,kad cia del apsvietimo taip )
Sveikinu su pirkiniu!!!
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 04:27)
Girly world
labai grazu!!
QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 22:06)
matem, ale vis tiek labai grazu ir visada faina darkart pamatyt... nu man sitas apsvietimas tai kazkoks pabludimas pastaruoju metu
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 01:31)
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos
sveikinimai, labai dziaugiuos uz Tave
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 03:12)
padariau siandien juo keleta foto,bet mano merga ten plikse, tiksliau su triusikeliais po namus duodas,jau norejau parodyti ir cia ,bet pagalvojau ar ne per didele ji(3metai),kad i interneta kelciau nuotraukas tokias ka jus manot siuo klausimu? idomu
as nuogutes gal nerodyciau , o su triusikiukais, tai
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 04:27)
ir cia seke ilgas atodusis.........
Aciu uz info apie tuos presets - pas mane jie irgi pluginuose viska uzsiseivyjau - reiks pabandyt susitvarkyt su jais
Wyshnia atsiunte dar viena triuksmo nuemeja - idejau prie to kito
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 00:31)
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos
sveikinu lauksim nuotraukuuu
kaip tau mazius nusedi ramiai, kad gali apsvietimo ieskot tinkamo
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 02:12)
dekoju uz sveikinimus labai laiminga esu:) padariau siandien juo keleta foto,bet mano merga ten plikse, tiksliau su triusikeliais po namus duodas,jau norejau parodyti ir cia ,bet pagalvojau ar ne per didele ji(3metai),kad i interneta kelciau nuotraukas tokias ka jus manot siuo klausimu? idomu
jeigu ne visai nuoga, tai normaliai, su trusikeliais galima na, gal nedeciau i SM man tokio amziaus vaikai vis tik su rubais labiau. o ta foto kur ikelei, super
C-Girl ir Sea foto pridejo
Sea, su nauju pirkiniu
oi kaip gerai pasakei reik vaziuoti i Amerika spalvu gaudyt
Sea, su nauju pirkiniu
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 24, 08:30)
wow kokiu foto pridejote, nu kaip noreciau tokiu spalvu kaip Sea_ ar C-girl, bet jauciu tokios spalvos tik amerikej buna
oi kaip gerai pasakei reik vaziuoti i Amerika spalvu gaudyt
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 24, 09:54)
Wyshnia atsiunte dar viena triuksmo nuemeja - idejau prie to kito
O kurioj vietoj ji reikia ideti? Ir kas tie presetai?
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 24, 10:07)
O kurioj vietoj ji reikia ideti? Ir kas tie presetai?
znk nezinau kur ji det - nebandziau dar nei vienu, nei kitu
beje - i pradziamoksliu pasta issiunciau ta karpymo proporciju, golden mean, trecdaliu taisykles, spirales ir kitu geru dalyku matavimo programele einu dar jauciu ir i fotki idesiu
labas is pat ryto as su labai dideliu klausimu mb leido viena obj imt ir dabar vetaus ir metaus tarp dvieju galvoju gal kuri imes viena ar kita pliusa ar argumenta nes tuoj mb sakys nezinai ko nori nereikia tai va vienas yra sis 50mm kuris cia jau populiarus jauciu tinkamiausias portretams http://www.olympus.c...1_2_0_Macro.htm ir sitas 14-54mm http://www.photograp...06_3128crx.aspx
dekui jei kuri pades
dekui jei kuri pades
QUOTE(Edeva @ 2009 04 24, 10:17)
labas is pat ryto as su labai dideliu klausimu mb leido viena obj imt ir dabar vetaus ir metaus tarp dvieju galvoju gal kuri imes viena ar kita pliusa ar argumenta nes tuoj mb sakys nezinai ko nori nereikia tai va vienas yra sis 50mm kuris cia jau populiarus jauciu tinkamiausias portretams http://www.olympus.c...1_2_0_Macro.htm ir sitas 14-54mm http://www.photograp...06_3128crx.aspx
dekui jei kuri pades
dekui jei kuri pades
As 14-54mm imciau
laba ryta
Sea, c-girl, labai labai gražu....
Sea, c-girl, labai labai gražu....