Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 17:49)
Atidaro raw failus PS, bet niekur as tu presets ten nerandu g.gif Ir vis tik nepriprantu raw apdirbti su PS.... blush2.gif as vis senaja geraja canono programa raw'ui apdirbti naudojuosi ax.gif  Reikes Sadi aprasytu budu pabandyti. Dekui Sadi 4u.gif
Sveikinu thumbup.gif  4u.gif  Lauksim nuotraukyciu su naujuoju ax.gif

man Zuvialiokas padejo tuos raw presets susideti,pabandysiu paaiskinti. Bet tu zinai kur juos turi,kad galetum padaryt copy ir paste? kai atsidarai raw nuotrauka PS, desineje puseje puseje yra tos dezutes ( basic, tone curves...) ir paskutine yra presets, kai ja paspaudi matai uzrasa presets ir paciam gale tos eilutes bruksniukus ir rodyklyte,tai paspausk ja, paskui paspausk load settings ir idek ten nukopijuotus presets. Viskas, tada atsidarius kai tik noresi naudoti kuri viena atsidaryk ir paspausk ant jo 4u.gif jei neaisku klausk bandysiu paiskinti.

dekoju uz sveikinimus 4u.gif labai laiminga esu:) padariau siandien juo keleta foto,bet mano merga ten plikse, tiksliau su triusikeliais po namus duodas,jau norejau parodyti ir cia ,bet pagalvojau ar ne per didele ji(3metai),kad i interneta kelciau nuotraukas tokias g.gif ka jus manot siuo klausimu? idomu 4u.gif
Atsakyti
sea, ar tas kurias flikery maciau? Taigi ten nesimato nieko, nei triusikeliu...O jei ir triusikeliai matytus, aisku kad ne per didele, juk tik 3 metai 4u.gif

Bandysiu sea, ir Tavo budu, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 18:16)
sea, ar tas kurias flikery maciau? Taigi ten nesimato nieko, nei triusikeliu...O jei ir triusikeliai matytus, aisku kad ne per didele, juk tik 3 metai 4u.gif 

Bandysiu sea, ir Tavo budu, dekui 4u.gif

ne ne , neidejau i flickeri ju taip pat smile.gif aciu uz nuomone 4u.gif
labiausiai mane suzavejo naujo objektyvo platus kampas, negalejau patiketi,kad is arti man abu vaikai sutelpa i kadra, nereikia i siena jokia murintis lotuliukas.gif

Bandyk 4u.gif klausk jei kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 02:26)
ne ne , neidejau i flickeri ju taip pat smile.gif aciu uz nuomone 4u.gif

Parodyk skypej blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 18:37)
Parodyk skypej blush2.gif  mirksiukas.gif

idesiu i flickeri mirksiukas.gif idejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 24 balandžio 2009 - 02:58
Girly world smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 03:27)
Girly world smile.gif
user posted image

Man sita nereali rolleyes.gif

Maciau ir kitas, nice thumbup.gif Gerai placiakmapis kartais ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sea ir C-girl, jūsų nuotraukytės nuostabios. Ech, kaip aš norėčiau savo vaikus taip gražiai fotkint rolleyes.gif

Sea, sveikinu įsigijus naują objektyvą 4u.gif

Prisiruošiau pagaliau įsikelti tuos raw presetus į PS. Susidėti tai susidėjau, bet dabar nelabai suprantu, kodėl kai tik atidarau kokią nors nuotrauką su Camera raw, PS iš karto pritaiko kokį nors action'ą doh.gif Jaučiu jau kažką prisidirbau, tai negi jau nebepamatysiu normalių nuotraukos spalvų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 02:26)

labiausiai mane suzavejo naujo objektyvo platus kampas, negalejau patiketi,kad is arti man abu vaikai sutelpa i kadra, nereikia i siena jokia murintis  lotuliukas.gif

o čia tai gera naujiena apie šį objektyvą. man labai trūksta su 50-tuku šito
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 16:02)
Bonda, man patiko tavasis portretas, net labai wub.gif lekstes spalvos smagiai susigrojo su ryskiom saldytuvo detalem, mergaites zvilgsnis wub.gif

aciu wub.gif wub.gif issisiepiau nuo pat ankstyvo ryto biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 23, 16:37)
Bonda, ryyyyski kokia dukrytes foto bigsmile.gif Nors, kitokios tau ir nepatinka biggrin.gif

4u.gif na, kitu fotkese jau jau buna, kad patinka -bet tik ne savo biggrin.gif saviskes neryskias vis dar sekmingai trinu lauk ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 18:15)
i sviesos tema 4u.gif

aina peklon blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 00:31)
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm,

thumbup.gif o jau ir foto kokia thumbup.gif thumbup.gif ot zmogaui su sugebejimais wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 02:12)
,bet mano merga ten plikse, tiksliau su triusikeliais po namus duodas,jau norejau parodyti ir cia ,bet pagalvojau ar ne per didele ji(3metai),kad i interneta kelciau nuotraukas tokias g.gif  ka jus manot siuo klausimu? idomu 4u.gif

bile ne nuoga visai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 19:15)
i sviesos tema 4u.gif

Nu jau grozis wub.gif

c-girl, labai antra patiko wub.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 23, 22:21)
Labukas.Turiu klauisma ax.gif Kaip naudoti presetus tvarkant raw?kaip ji ten isideti?Nes man imete kur actionai,ar tai ir turi buti?

o presetai, tai cia tas pats kas action'ai g.gif blush2.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 01:31)
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos  blush2.gif  smile.gif

Dziaugiuos uz tave ax.gif As ir toki pati isigyjau blush2.gif , nors svajojau apie kita wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 04:27)
Girly world smile.gif
user posted image

wow wub.gif
Atsakyti
C-girl,antroji foto thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti