QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 17:49)
Atidaro raw failus PS, bet niekur as tu presets ten nerandu Ir vis tik nepriprantu raw apdirbti su PS.... as vis senaja geraja canono programa raw'ui apdirbti naudojuosi Reikes Sadi aprasytu budu pabandyti. Dekui Sadi
Sveikinu Lauksim nuotraukyciu su naujuoju
Sveikinu Lauksim nuotraukyciu su naujuoju
man Zuvialiokas padejo tuos raw presets susideti,pabandysiu paaiskinti. Bet tu zinai kur juos turi,kad galetum padaryt copy ir paste? kai atsidarai raw nuotrauka PS, desineje puseje puseje yra tos dezutes ( basic, tone curves...) ir paskutine yra presets, kai ja paspaudi matai uzrasa presets ir paciam gale tos eilutes bruksniukus ir rodyklyte,tai paspausk ja, paskui paspausk load settings ir idek ten nukopijuotus presets. Viskas, tada atsidarius kai tik noresi naudoti kuri viena atsidaryk ir paspausk ant jo jei neaisku klausk bandysiu paiskinti.
dekoju uz sveikinimus labai laiminga esu:) padariau siandien juo keleta foto,bet mano merga ten plikse, tiksliau su triusikeliais po namus duodas,jau norejau parodyti ir cia ,bet pagalvojau ar ne per didele ji(3metai),kad i interneta kelciau nuotraukas tokias ka jus manot siuo klausimu? idomu