Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

Labukas.Turiu klauisma ax.gif Kaip naudoti presetus tvarkant raw?kaip ji ten isideti?Nes man imete kur actionai,ar tai ir turi buti?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 23, 21:21)
Labukas.Turiu klauisma ax.gif Kaip naudoti presetus tvarkant raw?kaip ji ten isideti?Nes man imete kur actionai,ar tai ir turi buti?

Man jie yra ten, kur atsidaro RAW formatas g.gif
Atsakyti
Sveikuolės,

Mir, Družba, Festival hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit įmest nuorodą kaip daromi nuotraukoje saulės spindulėliai-zuikučiai biggrin.gif . Mačiau , kad buvo rašoma, bet neužsiseivinau, o dabar neberandu doh.gif
Atsakyti
Sea, C-girl, oi kaip aciu uz tokius ispudingus pvz! Kaip tik apie tai ir kalbejau - va taip ir noriu ismokti. (nezinau, ar yra dusavimo smailikas, bet jis cia tiktu biggrin.gif )

Sea, kaip manai, o jei butum paejus kazkiek i kaire, kad sviesa butu ne tiesiai i tave, o truputi kampu - koks tada butu efektas? Ar neigautu modeliukas daugiau turio, jei butu siek tiek kampu apsviestas veidas? Cia toks grynai teorinis klausimas, niekada nebandziau, nezinau... blush2.gif

C-girl, pirmoji su blykste? Antroj turbut visgi ne tiesiogine saules sviesa, nes neatrodo itin astriai?
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 22:05)
C-girl, pirmoji su blykste? Antroj turbut visgi ne tiesiogine saules sviesa, nes neatrodo itin astriai?

4u.gif
Ne, ne su blykse pirmoji. Nezinau net kodel tau taip pasirode g.gif biggrin.gif Pirmoje juosta...bet tai neturi reiksmes.
Antra, na taip kambaryje ner tiesiogines saules, bet patiko sviesos zaismas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 04 23, 21:47)
Man jie yra ten, kur atsidaro RAW formatas  g.gif

o pas mane actionuose :ohNesuprantu kaip juos ideti i raw puslapi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 23 balandžio 2009 - 22:29
QUOTE(inesaS @ 2009 04 23, 22:22)
o pas mane actionuose :ohNesuprantu kaip juos ideti i raw puslapi unsure.gif

Pas mane tas pats ir as nesuprantu.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 22:03)
Pas mane tas pats ir as nesuprantu.... doh.gif  biggrin.gif

pala pala, o tai jums ps raw neatidaro? g.gif
Atsakyti
Apie tai kaip įsidėti presetus:

PRESETS
• Place your .xmp (adobe camera raw) files here:
C:/Documents and Settings\Compac Administrator\Application
Data\Adobe\Camera Raw\Settings
After your .atn file is copied to the camera raw setting’s folder, load the presets in
camera raw. At the top right side of your camera raw window, under the histogram,
you will see a “settings” pull down menu. Using the small arrow to the left, then select
“load settings”. Select each .xmp file individually and click “load”. You must repeat this
step for each preset. Your ACR presets are now loaded. To select the preset during
workflow, use the setting’s pull-down menu to select which preset you would like to
view. Then use your mouse to scroll thru each setting as you decide which setting works
best for your photograph.
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif
Nikke, zinok net nezinau kaip cia i tavo klausima atsakyti, saule nebuvo tiesiai pries mane,as buvau desiniau. Ai dabar bijau nusikalbeti,tik zinau,kad keliais aplink vaika slankiojau,kol pamaciau kontra apsvietima blush2.gif biggrin.gif

tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos blush2.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 24 balandžio 2009 - 00:40
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 23, 23:29)
pala pala, o tai jums ps raw neatidaro? g.gif

Atidaro raw failus PS, bet niekur as tu presets ten nerandu g.gif Ir vis tik nepriprantu raw apdirbti su PS.... blush2.gif as vis senaja geraja canono programa raw'ui apdirbti naudojuosi ax.gif Reikes Sadi aprasytu budu pabandyti. Dekui Sadi 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 24, 00:31)
tiesa noriu pasidziaugti garsiai, siandien jau rankose turiu canon 24-70mm, o jau laimes kelnes pilnos, ir tuo paciu taip baisu, kaip mazas vaikas dziaugiuos   blush2.gif  smile.gif

Sveikinu thumbup.gif 4u.gif Lauksim nuotraukyciu su naujuoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 balandžio 2009 - 01:51